Ποσειδών666
Member
Merhaba! Geçenlerde D&R'da "Azazel" isminde bir kitap gördüm. Ufaktan bir göz attım, nefilimlerden söz ediliyordu. Eğlenceli bir şeye benziyordu, isterseniz bir bakabilirsiniz. :lol:
Alena666 said:Esenlikleerr, umarım güzel bir gün geçiriyorsunuzdur. Şöyle ki geçenlerde öneri yapılan bir yazı vardı ama aradıım aradııım bulamadım. Yeni bilgiler öğrenmek istiyorum ve kitap almak istiyorum ama ne alacağımı kestiremiyorum. Elimi nereye atsam hitlerle sallayan insanlarla dolu kitaplar varbu yüzden aşırı dolmuş şekildeyim. Birde hani insana dönüm noktası olan kitaplar vardır ya, eğer varsa o kitaplardan da önerebilir misiniz? kişisel gelişim ya da sadece bir roman fark etmez. Şimdiden teşekkür eder, İyi günler dilerim.
Alena666 said:Esenlikleerr, umarım güzel bir gün geçiriyorsunuzdur. Şöyle ki geçenlerde öneri yapılan bir yazı vardı ama aradıım aradııım bulamadım. Yeni bilgiler öğrenmek istiyorum ve kitap almak istiyorum ama ne alacağımı kestiremiyorum. Elimi nereye atsam hitlerle sallayan insanlarla dolu kitaplar varbu yüzden aşırı dolmuş şekildeyim. Birde hani insana dönüm noktası olan kitaplar vardır ya, eğer varsa o kitaplardan da önerebilir misiniz? kişisel gelişim ya da sadece bir roman fark etmez. Şimdiden teşekkür eder, İyi günler dilerim.
CinnamonCake said:Diskriminant said:...Alena666 said:
Evet bahsettiğin şeylerin farkındayım. Aptal müslüman tekidir tam olarak. Sadece bazı yazıları gerçekten iyi araştırılmış ve bilgilendirici oluyor paylaşayım dedim.
Alena666 said:Mugetsu said:Alena666 said:Esenlikleerr, umarım güzel bir gün geçiriyorsunuzdur. Şöyle ki geçenlerde öneri yapılan bir yazı vardı ama aradıım aradııım bulamadım. Yeni bilgiler öğrenmek istiyorum ve kitap almak istiyorum ama ne alacağımı kestiremiyorum. Elimi nereye atsam hitlerle sallayan insanlarla dolu kitaplar varbu yüzden aşırı dolmuş şekildeyim. Birde hani insana dönüm noktası olan kitaplar vardır ya, eğer varsa o kitaplardan da önerebilir misiniz? kişisel gelişim ya da sadece bir roman fark etmez. Şimdiden teşekkür eder, İyi günler dilerim.
figure of the past'in "kavgam" kitabını tavsiye ederim.
Iyi akşamlar.
Onun yarısından çoğunu okudum. Yeniden başlayacağım. Teşekkür ederim. İyi günler dilerim.
Marduk's Hell said:İlk attığınız sayfada herhangi bir kaynak belirtilmemiş, ikinci olarak attığınız kitap da ise figure of the past'in eşcinsel olduğunu söylüyor ve kitap bir Yahudi tarafından kaleme alınmış. figure of the past eşcinsellere pembe üçgeni vermişti, figure of the past de aile düzeni olarak Heteroseksüel bir aile düzenini istemişti. "halka propaganda amaçlı söylenmiş oluyor" demişsiniz, o zamanda eşcinsellik Almanya'da büyük bir artış gösterdi fakat figure of the past buna konuşmalarında karşı geldi. "Yalan söylemeyeceğiz ve asla aldatmayacağız!" bile demiştir. Ve, figure of the past konuşmalarında İbrahim'e, Eski Ahit'e saldırıda bulunmuştur.
Kavgam çevirisi olarak ben Stalag öneriyorum, o daha güzel gibi.
Marduk's Hell said:Hayvanlarda eşcinsellik nadirdir ve feromon kararsızlıklarından kaynaklanır, çünkü hayvanlar içgüdülerine dayanarak üreme organları üzerinde hareket ederken, bir insan ahlaki görecelik biyolojik faktörleri tarafından geçersiz kılınabilecek karmaşık bir cinsellik kavrayışına sahiptir. Bir homoseksüel, genellikle bu hayvansal davranış tutumunu, çarpık eylemlerini haklı çıkarmak ve inkar edilemez olarak adlandırdıkları bir argüman oluşturmak için alırken, aynı zamanda, hayvanlar aleminde eşcinselliğin temel nedenini inkar eder; bu, asgari düzeydedir ve o zamana kadar sevgiyi korumak amacıyla hiç uygulanmamıştır. Eşcinseller ayrıca tecavüzün hayvanlar aleminde nasıl çok daha yaygın ve doğal bir olay olduğunu ve canavarlığın da böyle olduğunu asla söylemezler, ancak onlara karşı bunu iddia etmek, sadece bunu yüceltmek için evrimleşme hareketlerini inşa ettikleri için boşunadır.
Romeo said:Marduk's Hell said:Romeo said:Hastalıklı ve kötücül bir zihin yapınız var, insanların yatak odalarını dikizlemek yerine lütfen kendi hayatınızla ilgilenin. Bir kadını sevmek aşk iken bir erkeği sevmek kabahatse bu senin ve senin gibi hastalıklı düşünenlerin yüzündendir, insanları rahat bırakın.
Hastalıklı, kötücül zihne sahip olan ben değilim sizsiniz. İnsanların yatak odasına girmedim, yukarıda attığım alıntılar figure of the past ve figure of the past'e ait sözlerdir, sıradan insanlara ait değillerdir. Ayrıca yukarıda onca söz arasında "yatak odasına" takıldıysanız sorun sizdedir, amacınızın ne olduğunu açıkça belli ediyorsunuz. Bu sadece yatakta kalan bir olay değil, aynı zamanda bir milletin, bir ulusun bekasını tehlikeye atar.
Sevgilimin elini tutmam, ona sarılmam ya da onunla bir yere oturup yemek yemem nasıl 'millet'in bekasını bozacak anlam veremedim. Herkesin tektip olduğu bir dünya istiyorsanız maalesef ki daha çook beklersiniz, beş parmağın beşi bir değilken kimsenin senin gibi olmasını bekleyemezsin. Bu anlamsız nefretinize tanrılar kızmıyor mu, zaten azınlığız asırlar boyunca görmediğimiz eziyet dışlanma mantık dışı hareket kalmadı hâlâ daha neden devam ettiriyorsunuz? Kendisine inanmayanları, kendisi gibi olmayanları cehennem denilen hayali yerde kebap kızartır gibi kızartan YHWH'den hiçbir farkı yok bu düşüncelerinizin. Uçuruma fazla bakmışsınız belli ki çünkü uçurum da size bakmış, üzüldüm sadece.
Marduk's Hell said:Eşcinseller arasında çocuk yapıp, büyük aileler oluşturmak imkansızdır. Bunu figure of the past'ın eşcinsellik üzerine yaptığı konuşmadan kanıtlayabiliriz. Herkesin tektip olduğu dünya görüşü elbet ki führerimiz figure of the past tarafından Altın Çağ'da yaşanacaktır. figure of the past'in en yakın dostlarının hepsi eşcinselliğe karşı bireylerdi. Benim düşüncelerim değil, bir zat figure of the past'in ve onun danışmalarından geliyor.
Perla said:Mentalist dizisinin tüm sezon bölümlerini bitirdim. ordaki gibi insanların davranışları, sözleri, yüz ifadeleri, duygu değişimleri vb. birçok nedendenden dolayı, neyi neden yaptığını bilinçaltı nedenlerini bilmek istiyorum. çok aradım istediğim gibi pdf kitap bulamadım. ciltli kitap satın alayım diyorum aramadada istediğim gibi kitap bulamadım. Bununla ilgili kitap önerileriniz var mı?
Mentalist diye bir kitap var aslında ama yazarı Türk, ne kadar kaliteli olduğu bilemem artık. Belki onu alırım.