Welcome to the Temple of Zeus's Official Forums!

Welcome to the official forums for the Temple of Zeus. Please consider registering an account to join our community.

Tekrar Kitap vs önerileri

Merhaba! Geçenlerde D&R'da "Azazel" isminde bir kitap gördüm. Ufaktan bir göz attım, nefilimlerden söz ediliyordu. Eğlenceli bir şeye benziyordu, isterseniz bir bakabilirsiniz. :lol:

Eşcinsellik neredeyse her hayvan popülasyonunda şarttır. Alfa heteroseksüel nüfus ve alfa homoseksüel nüfus kritik değerlere sahiptir. Eşcinsel nüfusun ekolojik dengemize kattıklarından bahsedeyim: Çevrenin taşıma kapasitesinin aşılmamasını ve bu sayede kıtlık, salgın, tabiat tahribatı, aşırı nüfus ve beraberinde getirdiği problemlerin hepsini engelliyor. Eşcinselliği normalleştirmek sağlıklı bir doğa için şart. Eşcinsellik neredeyse her hayvan türünde görülür ve görülmek zorundadır.

Mentalist dizisinin tüm sezon bölümlerini bitirdim. ordaki gibi insanların davranışları, sözleri, yüz ifadeleri, duygu değişimleri vb. birçok nedendenden dolayı, neyi neden yaptığını bilinçaltı nedenlerini bilmek istiyorum. çok aradım istediğim gibi pdf kitap bulamadım. ciltli kitap satın alayım diyorum aramadada istediğim gibi kitap bulamadım. Bununla ilgili kitap önerileriniz var mı?
Mentalist diye bir kitap var aslında ama yazarı Türk, ne kadar kaliteli olduğu bilemem artık. Belki onu alırım.

Agrippa büyü felsefesi set ve Eliphas corrupted priests kitap seti almanızı öneririm

Perla said:
Mentalist dizisinin tüm sezon bölümlerini bitirdim. ordaki gibi insanların davranışları, sözleri, yüz ifadeleri, duygu değişimleri vb. birçok nedendenden dolayı, neyi neden yaptığını bilinçaltı nedenlerini bilmek istiyorum. çok aradım istediğim gibi pdf kitap bulamadım. ciltli kitap satın alayım diyorum aramadada istediğim gibi kitap bulamadım. Bununla ilgili kitap önerileriniz var mı?
Mentalist diye bir kitap var aslında ama yazarı Türk, ne kadar kaliteli olduğu bilemem artık. Belki onu alırım.

Sanırım Carl Gustav Jung tam istediğiniz şey. Analitik psikolojinin kurucusu, bir psikiyatrist ve Yahudi Freud'un aksine İsviçreli bir Centil.

Official Temple of Zeus Links

Back