N nova_666 New member Joined Feb 13, 2024 Messages 8 Feb 16, 2024 #1 Esenlikler, sitede de yazan bir şey tanrılar üzerinde çalışarak özgür bırakmak, özgür bıraktıktan sonra böyle oldu fln diyordu hatta sitede, şuan baktım da bulamadım. Ama okuyanlar ne demek istediğimi anlarlar. Özgür bırakma derken neyi kastediyor?
Esenlikler, sitede de yazan bir şey tanrılar üzerinde çalışarak özgür bırakmak, özgür bıraktıktan sonra böyle oldu fln diyordu hatta sitede, şuan baktım da bulamadım. Ama okuyanlar ne demek istediğimi anlarlar. Özgür bırakma derken neyi kastediyor?
Sonne [NG] Novice Guardian Joined Oct 23, 2023 Messages 1,699 Feb 16, 2024 #2 Tanrıların bağlanması, aslında insanların Tanrılarla olan bağlarının koparılmasını sembolize eden bir alegoridir. Bu konuyla ilgili olarak Yüksek Rahip HoodedCobra666'nın forumlardaki vaazını okuyabilirsiniz. Click to expand...
Tanrıların bağlanması, aslında insanların Tanrılarla olan bağlarının koparılmasını sembolize eden bir alegoridir. Bu konuyla ilgili olarak Yüksek Rahip HoodedCobra666'nın forumlardaki vaazını okuyabilirsiniz.
Pammy Well-known member Joined Nov 14, 2021 Messages 1,101 Feb 17, 2024 #4 Dünyayı çepeçevre saran İbrani büyü ağının delinmesiyle alakalı olduğunu düşünüyorum. Onlarla olan iletişim yollarımız tekrar açıldı gibi. Click to expand...
Dünyayı çepeçevre saran İbrani büyü ağının delinmesiyle alakalı olduğunu düşünüyorum. Onlarla olan iletişim yollarımız tekrar açıldı gibi.