Welcome to the Temple of Zeus's Official Forums!

Welcome to the official forums for the Temple of Zeus. Please consider registering an account to join our community.

Raidho rünü ile astral

SonOfGod

Active member
Merhabalar , Raidho rününün astral seyehat içinde kullanıldığını öğrendim. bu nasıl ve ne amaçla yapılabilir ? kötü bir etkisi olur mu ? astrale çıkmaya fayda sağlar mı ?

Eğer ki; astral çalışmalarına başlayacaksanız, Raidho runesini kullanarak auranızı programlayabilirsiniz. Yani işin özünde bu klasik bir Rune çalışması gibi ilerler ve astrali daha iyi anlamanıza faydalı olacaktır. Tabi ki enerji başka şekillerde de tezahür edebilir.

"Astral projeksiyon benim için kolay ve işlevsel" gibi-veya daha iyi- bir olumlama ile kullanabilirsiniz.

Ruhaniyetin ilk kuralı; enerji tıpkı elektik devresi akımı gibi hep en az dirençle karşılaştığı yoldan ilerler.

Eğer ki; astral çalışmalarına başlayacaksanız, Raidho runesini kullanarak auranızı programlayabilirsiniz. Yani işin özünde bu klasik bir Rune çalışması gibi ilerler ve astrali daha iyi anlamanıza faydalı olacaktır. Tabi ki enerji başka şekillerde de tezahür edebilir.

"Astral projeksiyon benim için kolay ve işlevsel" gibi-veya daha iyi- bir olumlama ile kullanabilirsiniz.

Ruhaniyetin ilk kuralı; enerji tıpkı elektik devresi akımı gibi hep en az dirençle karşılaştığı yoldan ilerler.
Teşekkürler.

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Shaitan

Back