SonOfGod
Active member
Merhabalar , tanıdığım bir arkadaşımdanda görüp heves ettiğim bir konu. bu kişi iyi yada kötü birşeyi önceden görüyor. hissediyor. ve gerçekleşiyor. bu nasıl geliştirilir ve nasıl kullanılır ? belkide gelişmiş durumda ama kullanamıyorumdur. bende önceden nolcağını görüp hissedebiliyordum. ama son zamanlarda psikolejik sorunlarım yüzünden ruhaniyeti yaklaşık 1 aydır saldım. meditasyonlarımda zayıfladı. bu durumda nasıl bir geri dönüş iyi olur ? birde karma temizleme ruhu arındırma gibi çalışmaları hiç yapmayıp sadece ruhu güçlendirmeye odaklandığım için çok hızlı şekilde karmalar ve kötü şeyler yaşadığımı fark etmeye başladım. bu durumdada ne yapmalıyım ? gerçekten zor bir dönemdeyim.
zeusuntapinagi.org
ve burdaki konuyu tam anlayamadım. bu bahsedilen noktalar çakra mı ? altıncı çakra vs. mi ? yoksa farklı bir nokta mı ve bunları nasıl imgelemem gereklidir. ?
Durugörü ve Duruişiti Meditasyonları – Zeus'un Tapınağı
İçindekiler Gizle Duruişiti Noktaları Nasıl Açılır?Durugörü Noktaları Nasıl Açılır? Duruişiti Noktaları Nasıl Açılır? Aynı zamanda “açık/psişik duyuş” olarak da bilinen duruişiti noktalarınız üzerine meditasyon yapmak, astral duyuş gücünüzü arttıracaktır. Bu,…
zeusuntapinagi.org