Welcome to the Temple of Zeus's Official Forums!

Welcome to the official forums for the Temple of Zeus. Please consider registering an account to join our community.

Duru görü

SonOfGod

Active member
Merhabalar , tanıdığım bir arkadaşımdanda görüp heves ettiğim bir konu. bu kişi iyi yada kötü birşeyi önceden görüyor. hissediyor. ve gerçekleşiyor. bu nasıl geliştirilir ve nasıl kullanılır ? belkide gelişmiş durumda ama kullanamıyorumdur. bende önceden nolcağını görüp hissedebiliyordum. ama son zamanlarda psikolejik sorunlarım yüzünden ruhaniyeti yaklaşık 1 aydır saldım. meditasyonlarımda zayıfladı. bu durumda nasıl bir geri dönüş iyi olur ? birde karma temizleme ruhu arındırma gibi çalışmaları hiç yapmayıp sadece ruhu güçlendirmeye odaklandığım için çok hızlı şekilde karmalar ve kötü şeyler yaşadığımı fark etmeye başladım. bu durumdada ne yapmalıyım ? gerçekten zor bir dönemdeyim.
ve burdaki konuyu tam anlayamadım. bu bahsedilen noktalar çakra mı ? altıncı çakra vs. mi ? yoksa farklı bir nokta mı ve bunları nasıl imgelemem gereklidir. ?

Bu noktalar ana çakralara bağlı olan minör çakralardan bazıları. Durugörü ve duruişiti noktaları ise altıncı çakraya bağlı. İmgelemeyi açıklamalardaki gibi yapabilirsiniz, noktaları parlatarak. Bu meditasyonları yaptıktan sonra İnanna Annemizin ismini bu noktalarda titreştirmek çok etkili.

Meditasyonlarınızı aksatıyorsanız derin temizlik ve olumsuz karmayı kaldırmak bunaltıcı olabilir. Öncesinde daha basit ilerleyebilirsiniz. Yüksek Rahibe'nin öğrettiklerini uygulayın:

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Shaitan

Back