Welcome to the Temple of Zeus's Official Forums!

Welcome to the official forums for the Temple of Zeus. Please consider registering an account to join our community.

Poland. The Politicians.

WHO HERE IS POLISH TOO? ARE YOU MAD BECAUSE OF LOSS OF THE GOOD PEOPLE SO BAD ONES CAN RULE OUR COUNTRY? I KNOW I AM.
And it's fucking interesting. That this is democracy. The most of humans here don't care about the future.
F to pay respect for poland ;_;
F.

~cuki

Justice said:
Ja jestem. I to co aktualnie się dzieje u nas jest okropne. A ludzie nie myślą o tym że jeśli Długopis daje dużo plusów to daje je z podatków obywateli. Zauważyłam też, że wszystko prowadzi u nas do tego aby nie uprawiać seksu z obawy przed ciążą. Trudności z aborcją, pigułką po, pieprzeniem, że antykoncepcja jest zła. Ogólnie polecam też kanał Suwerenny. Nie jest z naszego grona ale pomijając to to świetnie pokazuje różne działania polityczne. Tak jak to że bodajże Oświęcim nie jest już w Polsce. Bo pokazuje to układ flag.

Ta. Ogólnie polska wciąż nie jest państwem świeckim, nie daje wyboru w podstawowych sprawach, politycy zamiast martwić sie o to jak zarządzać państwem, martwią się tym jak wychodzą przed innymi. W drugiej turze mamy jeden obóz który kłamie, oszukuje ludzi, łamie konstytucje i nic mu w tym nie przeszkadza, ale mamy jeszcze drugi obóz, który też łamał konstytucje i kradł, ale nikt tego nie pamięta
długopis tak naprawde nic nie daje, tylko udaje i zabiera, a politykom zależy tylko na władzy
tępią lgbt i inne mniejszości jak największe zło na świecie, właściwie po to żeby zebrać większe poparcie
co do Suwerenny, zobaczę sobie

Let's all hope that someday it'll all change, and I hope Imma be able to do f-rtr, we got it, we gotta win it, and we're gonna win it.

Czy w Polsce dzieje się źle? Myślę, że aktualnie nie. Aczkolwiek obawiam się, iż za kilkanaście lat będziemy musieli spłacić podwyżki płac minimalnych i wszystkie ,,plusy".

Official Temple of Zeus Links

Back