Welcome to the Temple of Zeus's Official Forums!

Welcome to the official forums for the Temple of Zeus. Please consider registering an account to join our community.

O Formă Anume de Atac Psihic

HellGate

Member
Inamicul procedează într-adevăr ca un intrus. Prin acest joc telepatic, inamicul încearcă să ne rănească integritatea Zevistă și ceea ce construim noi aici. Nu credeți niciodată astfel de prostii. Adică, uneori pot pătrunde cu adevărat în adâncul minții voastre și pot proiecta multe lucruri acolo, de exemplu, gânduri care nu sunt ale voastre. Știți că nu sunt ale voastre, dar unii oameni se sperie de asta, astfel încât mai târziu să se învinovățească pe ei înșiși, ceea ce este exact dorința inamicului. Ei vor încerca să susțină ceea ce vă introduc în minte prin emoții. Dușmanii nu sunt proști. Un semn al acestui lucru este încercarea de a-l simți pe Zeus sau de a-ți simți propriile emoții, însoțită de o senzație de blocaj sau de dezacord cu emoțiile tale. Meditează asupra aurei tale atunci când descoperi că ai căzut în capcana vreunuia dintre aceste lucruri și cufundă-te în energia Zevistă. Taie legăturile negative.

În ceea ce mă privește, mintea mea este aproape pustie de cele mai multe ori. De fapt, nu mă gândesc la nimic și, atunci când o fac, mă gândesc la lucruri Zeviste sau la lucruri care mă preocupă sau, în general, la lucruri pozitive, la lucruri pe care urmează să le fac, ori am un fel de gânduri intuitive.

Aceste atacuri pot varia de la gânduri împotriva lui Zeus până la orice altceva. Rețineți că, cu cât mentalitatea voastră, psihicul vostru, sunt mai puternic controlate de voi, cu atât mai puțin poate pătrunde inamicul. Cu cât lucrurile sunt programate greșit sau cu cât există mai multe reziduuri negative care nu sunt eliminate, cu atât mai sigur va încerca inamicul să vă distrugă.

Nu contează dacă vreun gând este împotriva ta sau a legăturii tale Zeviste cu Zeus, dacă există frică, nesiguranță, îndoială sau altceva de această natură, pur și simplu ignoră-l.. Sau chemați-i pe Zei. Dacă inamicul te vede indignat și atacând înapoi, este ceva la care nu se așteaptă. Inamicul se așteaptă să te lași pradă urii de sine, disprețului de sine și sentimentului că ești un idiot. Trebuie să știi în adâncul sufletului că tu nu ești cu adevărat sursa gândurilor negative și, având în vedere că ești sincer și aparții Tatălui Zeus, ar trebui să știi fără nicio îndoială că îi aparții Lui.

Magus Immortalis said:
Salvez acest răspuns și îl pun în dosarul meu. Fac ceea ce mi-ai sugerat din când în când, dar acum, gândindu-mă mai bine, ar trebui să scriu ceva în jurnalul meu în fiecare zi sau la două zile. Nu am parte de atacuri, ci de avalanșe de gânduri care nu sunt ale mele și, din când în când, am dificultăți în a-mi formula propriile gânduri.

Am descoperit că inamicul poate imita într-o oarecare măsură vocea mea și vocile altora, precum și vibrațiile lor (dar destul de prost, se pare; trebuie să-mi întind „antenele” și să verific de două ori). În general, sunt hărțuit, dar nu este nimic cu care să nu mă pot descurca.

Alex Seville said:
Am avut și eu atacuri similare, unele foarte recente, dar ele doar „zgârie suprafața”, ca să spun așa. Nimic nu poate penetra credința și cunoștințele mele despre Zeus, iar eu am experiențe cu Zeus pentru care îi sunt recunoscător, atât pentru perioada de dinainte, cât și pentru cea de după dedicare.

Cu toate acestea, ceva CE M-A AJUTAT ENORM (ideea mi-a venit de la ToZ): Țineți un caiet și notați tot ce a făcut Tatăl Zeus, Zeii, Entitățile și Puterile Olimpului pentru a vă ajuta și pentru a vă influența viața în bine.

Descoperiri în meditație, cunoștințe noi, experiențe spirituale, experiențe personale și așa mai departe - ORICE ȘI TOTUL! Crede-mă, când ești la pământ (atacat) și iei acel caiet, îți va aduce lacrimi în ochi sau te va face să plângi. Știu asta din experiență!

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Shaitan

Back