Lysander Florian Thornis Well-known member Joined Aug 19, 2021 Messages 1,687 Location The Earth Oct 26, 2021 #1 ( umarım doğru paylaşmışımdır ) miranda otto yahudi mi ? Click to expand...
Cathy New member Joined Sep 3, 2021 Messages 29 Oct 31, 2021 #2 Baronessblossom said: ( umarım doğru paylaşmışımdır ) miranda otto yahudi mi ? Click to expand... Gözleri yahudilere benziyor ,büyük ihtimalle yahudi Click to expand...
Baronessblossom said: ( umarım doğru paylaşmışımdır ) miranda otto yahudi mi ? Click to expand... Gözleri yahudilere benziyor ,büyük ihtimalle yahudi
Lysander Florian Thornis Well-known member Joined Aug 19, 2021 Messages 1,687 Location The Earth Nov 1, 2021 #3 Cathy said: Baronessblossom said: ( umarım doğru paylaşmışımdır ) miranda otto yahudi mi ? Click to expand... Gözleri yahudilere benziyor ,büyük ihtimalle yahudi Click to expand... tüh ya :c Click to expand...
Cathy said: Baronessblossom said: ( umarım doğru paylaşmışımdır ) miranda otto yahudi mi ? Click to expand... Gözleri yahudilere benziyor ,büyük ihtimalle yahudi Click to expand... tüh ya :c
Lucemferre New member Joined Jul 7, 2021 Messages 32 Nov 2, 2021 #4 Bence centil. Gözlerde her hangi bir sorun göremedim ben
Lysander Florian Thornis Well-known member Joined Aug 19, 2021 Messages 1,687 Location The Earth Nov 5, 2021 #5 13thknightofthedragon said: Baronessblossom said: miranda otto yahudi mi ? Click to expand... Alnı geniş, ten rengi soluk ve ince dudakları var, bakışlarında da bir tuhaflık var. %80 yahudi olduğunu düşünüyorum. Genel olarak tanınmış kişilerin yahudi olması çok normaldir. Click to expand... ama ben bu kadın "praise satan" diyen bir gifini bulmuştum onu koyucaktım tüh ya Click to expand...
13thknightofthedragon said: Baronessblossom said: miranda otto yahudi mi ? Click to expand... Alnı geniş, ten rengi soluk ve ince dudakları var, bakışlarında da bir tuhaflık var. %80 yahudi olduğunu düşünüyorum. Genel olarak tanınmış kişilerin yahudi olması çok normaldir. Click to expand... ama ben bu kadın "praise satan" diyen bir gifini bulmuştum onu koyucaktım tüh ya