Welcome to the Temple of Zeus's Official Forums!

Welcome to the official forums for the Temple of Zeus. Please consider registering an account to join our community.

Merhaba burada yeniyim birkaç sorum var

AlinaWarner

New member
Ben 22 yaşındayım ve bu yaşıma kadar Materyalist bir hayat yaşadım ama son birkaç aydır Spiritüalizm, Ezoterizm ve Okültizm gibi şeylere ilgi duyuyorum. Sitenizdeki bazı yazıları da okudum. Ama bu inancın doğru olduğundan nasıl emin olabilirim bilmiyorum.

1. Bu inancın gerçek olduğundan nasıl emin olucam?
2. Zevist olan herkes Nazi olmak zorunda mı?
3. İnancınız Eşcinsel ilişki ve cinsiyet değiştirme ile ilgili ne diyor?
4. Hiç metafizik bir varlık ile iletişim kurdunuz mu?

Öncelikle aramıza hoş geldiniz. Varoluşun, yalnızca fiziksel duyularla algıladığımız maddi düzlemden ibaret olmadığını; aksine çok katmanlı bir yapıya sahip olduğunu kavrayarak en kritik eşiği geçmiş bulunuyorsunuz.

Sitemizde yer alan içeriklerin büyük bölümü eski makalelerin çevirileridir. Ancak organizasyon olarak ana sitemiz köklü bir yenilenme sürecinden geçtiği için Türkçe içerikler de buna paralel olarak güncellenmektedir. Bu süreç tamamlanana kadar doğrudan ana siteyi incelemeniz daha sağlıklı olacaktır. İngilizce seviyeniz yeterli değilse DeepL kullanabilirsiniz; kusursuz olmasa da ihtiyacınızı karşılayacaktır.

Bu inancın gerçek olduğundan nasıl emin olucam?
Sitemizde ilerledikçe bu sorunun cevabını zaten kendiniz netleştireceksiniz. Bu, tek cümleyle açıklanabilecek bir konu değil; başlı başına bir süreçtir. Takıldığınız, merak ettiğiniz ya da netleşmeyen her şeyi buradan sormaktan çekinmeyin.

Welcome
Our Eternal Head God: Zeus, Eternal Truth and His Identities
ZEVISM: The Ancient and Original Religion of Humanity
The Origins Of The Temple Of Zeus
Ethics & Guidelines of Zevism
Our Symbols
The Afterlife & Death

Zevist olan herkes Nazi olmak zorunda mı?
Zeus’un Tapınağı olarak kendimizi politikanın üzerinde konumlandırıyoruz. Herhangi bir ideolojiyle bağımız yoktur. Politik duruşunuz tamamen sizin kişisel tercihinizdir.

Temple of Zeus - Declaration of Principles
Temple of Zeus - Declaration on Political Severance

3. İnancınız Eşcinsel ilişki ve cinsiyet değiştirme ile ilgili ne diyor?
Eşcinsellik tarih boyunca var olmuştur ve doğanın bir parçasıdır. Zeus’un Tapınağı, rızaya dayalı yetişkin ilişkilerine, ister cinsellik ister aşk olsun, herhangi bir sınırlama getirmez.

İnsan ruhu kendi içinde çeşitli unsurlar barındırır; cinsiyet de bu unsurların bir parçasıdır. Reenkarnasyon sürecinde ruhun, yapısına uygun bir bedene yerleşmesi gerekir; aksi hâlde süreç tamamlanamaz.

Bu nedenle “kadınım ama kendimi erkek gibi hissediyorum, yanlış bedende doğmuşum” gibi durumlar esasen psikolojik olarak ele alınmalıdır. Bedeni geri döndürülemez müdahalelere maruz bırakmak, zararlı hormonlara yönelmek ya da farklı bir cinsiyete aitmiş gibi yaşamak sağlıklı bir yaklaşım değildir. Bu tür durumlarda kişi, yaşadığı duyguları yanlış yorumlayarak kendisini hatalı bir yola sürükleyebilir.

Burada herhangi bir nefret ya da ötekileştirme söz konusu değildir. Aksine, bu süreci yaşayan kişilerin destek alması, meditasyon yapması ve iyileşme yönünde çaba göstermesi gerektiğini ifade ediyoruz.

Life Ethics of Zevism
Sexual Ethics

Hiç metafizik bir varlık ile iletişim kurdunuz mu?
Günümüzdeki İbrahimi saçmalıklarının aksine, binlerce yıl eskiye dayanan antik inançlarda olduğu gibi, onların modern yansıması olan Zevizm’de de Tanrılarla aktif bir bağ kurarız. Uyguladığımız meditasyon pratikleriyle ruhsal olarak yükselir, bu sayede Tanrılarımızla iletişim kurabilecek seviyeye ulaşırız.

Meditation Information
The Family of the Gods
How The Gods Appear To Initiates - The 5 Levels of Divine Revelation

Official Temple of Zeus Links

Back