Kendimdeki anlamdıramadığım bir sorundan bahsetmek istiyorum, çok eskiden içimde heyecan ve ulaşamadığım bazı şeylere (herşeye değil) karşı heyecan ve elde etme isteği vardı, şimdi ne değişti bilmiyorum ama aldığım ulaştığım ulaşamadığım şeyler basitleşmiş gibi geliyor bana elde ettiğimde tatmin olmuyorum. Zaten bir heyecan duymuyorum, bir ara spirtualismle ilgiıendim ve içimde madde dünyaya ait olan isteklerimin bazılarını öldürdüm, bu sitede diğer zevizm dışında olan ruhsal öğretilerin insan ruhunu yok ettiğini öğrendim (tabi ne kastedildiğini anlıyorum o yüzden sorular sormayacağım).
Benim asıl sorum benim durumumda olan biri bundan kurtulma şansı var mı? hayata karşı heyecan ve tatmin duygularını nasıl geri getireceğim?
Koruyucu varlık uzaklaştıktan sonra çok kötü duruma düştüm (ruhsal olarak), savunmasız ve yaşadığım dünya tepetaklak olmuştu. Bu konudan yazıyorhm çünki belki düşünüyorum koruyucunun gitmesi beni bu durumu yaşamama neden olabilir mi?
Benim asıl sorum benim durumumda olan biri bundan kurtulma şansı var mı? hayata karşı heyecan ve tatmin duygularını nasıl geri getireceğim?
Koruyucu varlık uzaklaştıktan sonra çok kötü duruma düştüm (ruhsal olarak), savunmasız ve yaşadığım dünya tepetaklak olmuştu. Bu konudan yazıyorhm çünki belki düşünüyorum koruyucunun gitmesi beni bu durumu yaşamama neden olabilir mi?