Welcome to the Temple of Zeus's Official Forums!

Welcome to the official forums for the Temple of Zeus. Please consider registering an account to join our community.

Madde dünyadakı şeylerden tatmin olmamak.

Dlna485

Member
Kendimdeki anlamdıramadığım bir sorundan bahsetmek istiyorum, çok eskiden içimde heyecan ve ulaşamadığım bazı şeylere (herşeye değil) karşı heyecan ve elde etme isteği vardı, şimdi ne değişti bilmiyorum ama aldığım ulaştığım ulaşamadığım şeyler basitleşmiş gibi geliyor bana elde ettiğimde tatmin olmuyorum. Zaten bir heyecan duymuyorum, bir ara spirtualismle ilgiıendim ve içimde madde dünyaya ait olan isteklerimin bazılarını öldürdüm, bu sitede diğer zevizm dışında olan ruhsal öğretilerin insan ruhunu yok ettiğini öğrendim (tabi ne kastedildiğini anlıyorum o yüzden sorular sormayacağım).

Benim asıl sorum benim durumumda olan biri bundan kurtulma şansı var mı? hayata karşı heyecan ve tatmin duygularını nasıl geri getireceğim?
Koruyucu varlık uzaklaştıktan sonra çok kötü duruma düştüm (ruhsal olarak), savunmasız ve yaşadığım dünya tepetaklak olmuştu. Bu konudan yazıyorhm çünki belki düşünüyorum koruyucunun gitmesi beni bu durumu yaşamama neden olabilir mi?

Tanrılara şükürler, onlar bana yardım etti bu süreçleri yaşaken yanlız olmadığımı sağladılar yoksa bende yaşadığım şeylere karşı dayanma gücü kalmamıştı, ben her derin düştüğümde bana kalkmayı öğrettiler.

Kendimdeki anlamdıramadığım bir sorundan bahsetmek istiyorum, çok eskiden içimde heyecan ve ulaşamadığım bazı şeylere (herşeye değil) karşı heyecan ve elde etme isteği vardı, şimdi ne değişti bilmiyorum ama aldığım ulaştığım ulaşamadığım şeyler basitleşmiş gibi geliyor bana elde ettiğimde tatmin olmuyorum. Zaten bir heyecan duymuyorum, bir ara spirtualismle ilgiıendim ve içimde madde dünyaya ait olan isteklerimin bazılarını öldürdüm, bu sitede diğer zevizm dışında olan ruhsal öğretilerin insan ruhunu yok ettiğini öğrendim (tabi ne kastedildiğini anlıyorum o yüzden sorular sormayacağım).

Benim asıl sorum benim durumumda olan biri bundan kurtulma şansı var mı? hayata karşı heyecan ve tatmin duygularını nasıl geri getireceğim?
Koruyucu varlık uzaklaştıktan sonra çok kötü duruma düştüm (ruhsal olarak), savunmasız ve yaşadığım dünya tepetaklak olmuştu. Bu konudan yazıyorhm çünki belki düşünüyorum koruyucunun gitmesi beni bu durumu yaşamama neden olabilir mi?
Koruyucunuz nasıl gitti ?

Eğer adanmışsanız ve bunu geri almamışsanız koruyucunuz her zaman sizinle kalır.

Sorununuza gelirsek bence gerçekten istediğinizi anlamak için kendinize biraz vakit ayırın çünkü "arzusuzluk = ölü olmak" demektir ve hayattaysanız bu durum mümkün olamaz.

Düzenli meditasyon yapmaya devam ettikçe atlatacağınız ve size birşeyler katmış olacak bir sürecin içindesiniz.

Koruyucu varlık derken Zeus'a adanma ritüelinden sonra size atanan Koruyucu Demon'lardan mı bahsediyorsunuz? Eğer öyleyse hayır onlar sizden uzaklaşmazlar, siz onlardan uzaklaşmışsınızdır. Yaşadığınız depresif durumla onların bir ilgisi yok, Koruyucu Tanrınıza seslenirseniz o sizin yardımınıza gelecektir. Ve Zevizm maddi zevkleri öldürmek istemez, iki dünya arasında bir denge kurup yaşamalıyız.

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Shaitan

Back