saulte
New member
Esenlikler sırf bunu danışmak için hesap açtım forumda normalde ssim ama aktif değilim burada. Lanetli bebekler gerçek mi, ya da her neyse artık adı. Son iki gecedir rüyamda bir bebeği çok net şekilde görüyorum. Rüyalarım bulmaca gibi ve aşırı rahatsız ediciydi. Hatta rüyamda artık son bulsun diye babamızdan yardım bile istedim. En son gördüğüm rüyada, bebeğin evde durduğu yeri gördüm. Uyandığımda bacağım yarı felç gibiydi. Kedim de oldukça gergindi, tıslıyordu; yanıma gelip bacağıma yattı. Sonra kalkıp evdekilere ‘evde böyle bir bebek var mı?’ diye sordum. Onlar da şok oldu ve gerçekten rüyamda gördüğüm yerde, kilerden oldukça yıllanmış bir oyuncak bebek çıktı.
Ne yapacağımı bilemedim çünkü rüyamda bir ses kesinlikle ‘yakma, atma’ diyordu. Kaynağının iyi mi kötü mü olduğunu bilmiyorum. Bebekten rahatsız olduğum için onu boş bir akvaryuma koydum, ne yapacağıma sonra karar vermek istedim. İlk koyarken akvaryumun havalandırma kapakları açıldı, ben de tesadüf sandım. Üzerinde durmadım. Ama şu an birkaç kişiyle birlikte atsak mı diye bebeğe bakarken cam çatlamaya başladı gözümüzün önünde, şu an zaten her yeri çatladı, elim de kesildi sıçrayan camdan. Üzerine örtü örttüm. Ne yapmalıyım? Hepsi tesadüf mü? Gerçekten bebeği atmam yeterli mi? Çok gerildim.
Ne yapacağımı bilemedim çünkü rüyamda bir ses kesinlikle ‘yakma, atma’ diyordu. Kaynağının iyi mi kötü mü olduğunu bilmiyorum. Bebekten rahatsız olduğum için onu boş bir akvaryuma koydum, ne yapacağıma sonra karar vermek istedim. İlk koyarken akvaryumun havalandırma kapakları açıldı, ben de tesadüf sandım. Üzerinde durmadım. Ama şu an birkaç kişiyle birlikte atsak mı diye bebeğe bakarken cam çatlamaya başladı gözümüzün önünde, şu an zaten her yeri çatladı, elim de kesildi sıçrayan camdan. Üzerine örtü örttüm. Ne yapmalıyım? Hepsi tesadüf mü? Gerçekten bebeği atmam yeterli mi? Çok gerildim.