Welcome to the Temple of Zeus's Official Forums!

Welcome to the official forums for the Temple of Zeus. Please consider registering an account to join our community.

KUNDULANİ

BLACKMAGE

New member
eyyyy yooooooooooooooo

şimdi biraz gerçek konuşma
kundalini uyandırmak istiyom
,
1.soru kundalini uyandırmak ne kadar zaman aralığına bağlı en az ve en fazla

2.soru artık çakra meditasyonu yaparken pek aşırı gelişiyo gibi hissetmiyorum
bu gelişmediğim anlamına mi geliyo yada baska bisi fln D:

3.soru granthileri açmak ne kadar zorlukta 7 ana çakra kadar zor olacağını sanmıyom ama genede basit durmuyo
yani bu ne kadar zamana mal olur

4.soru kundalini önce enerji olarak uyanan sonra yılan olarak yükselen bişeymi bahsettiğim şey önce kundalini enerjisinin vucuda akması
git gide tabi uyanmadan onceki aşamadan bahsetmiyom yıllar boyunca geliştikçe git gide enerjisel uyandıktan sonra yılanın yükseldiği tarzda bişeymi?
yoksa direk sadece yılan uyanmadan önce enerjisel olarak uyanan bişeymi? (en onemli soru)

5. soru sanskritçe mantralar yeterli gelmio artık vucudum dayanabiliyo
eskiden art arda 2 3 gun boyunca 14aum titreştirip defa çakra açma meditasyonu yapınca
kabus görerek uyanırdım hatta bazı zamanlar uykumdan bağırarak uyandığım bile olmustu
ara veriyodum böyle olunca şimdi 49 defa aum titrestiriyom her çakraya bi kaç gün art arda sabahları kabusla uyanmıyom
yani sayıyı artırsamda böyle aşırı ilerliyo gibi hissetmiyom çakra açarken öyle duruyo

7 çakraya 49 defa aum titreştirmek 2 saatimi aldığı için
21 defa titreştirmekte karar kıldım enson ,m
ama 21 defada pek asırı etki yaratmıyo

nası titreşimlerden daha fazla fayda görebilirim ????
veya daha ne yapsam daha iyi çakra açabilirim?

titreştirdikten sonra enerjiyi oraya çekmek işe yararmı?

kundalini uyandırmayı gercekten istiyom hayatta en istediğim şey bile olabilir bana yolu gösterin gitcem ne gerekiyosa yaparm sıkıntı deil
kundalini uyandırmak için başka tavsiye fln söylerseniz sevinirim

Kundaliniyi uyandırmak, çakralarınızın açılması ve enerjinin suşumna kanalından rahatça akarak kök çakranızdan taç çakranıza gelebildiği ve bunu hissedebildiğiniz ruhani seviyeyi temsil eder. Çakralarınız aktif ve sağlıklı olduğu müddetçe bu enerjiyi gitgide daha net hissedersiniz. Tabii ki "Kundalini'yi uyandırmak" konusunu katmanlandırabiliriz, Suşumna'nın yanında vücudumuzda ida ve pingala isimli kanallar da var ve dediğiniz gibi granthiler çakra uzantıları mevcut. Bunlar üzerine çalışmak da bu sürece farklı bir boyut kazandıracaktır.
Fakat anlamadığım bir konu var, az önce açtığınız thread'de Magnum Opus çalışması yapıyorum demişsiniz, Hall of Osiris'de olmadığım için bu bilgiyi ordan alıp almadığınızı bilmiyorum ancak bu çalışmaya ruhaniyetin ilerleyen safhalarında başlamak gerektiğini biliyordum ve sitedeki Magnum opus çalışması kısmında da bir bilgi bulunmuyor. Bu çalışmaya başlamak gerektiğini neden düşündünüz ve tam olarak ne yapıyorsunuz? Çünkü Kundalini enerjisini hissedemeden böyle bir çalışma yapmak yanlış geldi.

Kundaliniyi uyandırmak, çakralarınızın açılması ve enerjinin suşumna kanalından rahatça akarak kök çakranızdan taç çakranıza gelebildiği ve bunu hissedebildiğiniz ruhani seviyeyi temsil eder. Çakralarınız aktif ve sağlıklı olduğu müddetçe bu enerjiyi gitgide daha net hissedersiniz. Tabii ki "Kundalini'yi uyandırmak" konusunu katmanlandırabiliriz, Suşumna'nın yanında vücudumuzda ida ve pingala isimli kanallar da var ve dediğiniz gibi granthiler çakra uzantıları mevcut. Bunlar üzerine çalışmak da bu sürece farklı bir boyut kazandıracaktır.
Fakat anlamadığım bir konu var, az önce açtığınız thread'de Magnum Opus çalışması yapıyorum demişsiniz, Hall of Osiris'de olmadığım için bu bilgiyi ordan alıp almadığınızı bilmiyorum ancak bu çalışmaya ruhaniyetin ilerleyen safhalarında başlamak gerektiğini biliyordum ve sitedeki Magnum opus çalışması kısmında da bir bilgi bulunmuyor. Bu çalışmaya başlamak gerektiğini neden düşündünüz ve tam olarak ne yapıyorsunuz? Çünkü Kundalini enerjisini hissedemeden böyle bir çalışma yapmak yanlış geldi.
İlk olarak bahsettigim yılanın yukselmesi
Kundalini enerjisi hissetmek deildi benim hatam yanlis acikladm kendimi

İkinci olarak magnum opus bilgisi güç meditasyonu sayfasından aldm galiba magnum opus hakkında bilmedigim cok. Sey var daha

Yaptigim sey sakral cakradan devre şeysini kurup

Ardindan güneş çakrama raum titreştirip
Epifiz bezi veya 6.cakraya mantra titrestirdikten sonra

Güneş çakrama nefes cekiyorum ardından epifiz bezime bide 6.cakramin alt kismina odaklanıyorum hayat iksirinin iletilmesi icin ardindan hareketsiz kalıp hayat iksiri salgilatmak icin epifiz bezime nefes cekiyom
Ve hayat iksiri salgilandiginda
O yaptigim devre ile ayni anda hissetmeye calisiyom

Devre ile ayni anda hissetmek bence daha etkili yani bilmiyom diger gibide ise yario

Genelde bu durumda bi bi buçuk saat fln duruyom yaparkende muzik dinliyom amrita ile muzik birlesince cok iyi his yaratiyo muzik dinlemesi dehset keyifli oluyo

Ardindan sakral cakraya cinsel enerji cekiyom tabi bu hayat iksiri salgilanması gecince hemen biter bitmez deil

Magnum opus formulu yanlıs mı
Veya carpitilmis bilgi fln mi yada eksikmi

Hall of osiris ne 🥲👏🏻 bu paragrafi bitirince bakcam

Temple of zeusun guc meditasyonu kisminda formulu uyguluyom

Ayrica ruhaniyetin ilerleyen asamalarind baslamak gerektigine katiliyom ama yani sonucta alabiliyom? Yani
Bu zamana kadar yapisimda tamamlamak icin yapmadm oylesine yapıyodum ama yani iyi sonuc alinca
Kafam karisti

O zaman asıl soru yılan yükseltmeden mo'a baslamali miyim

Veya usteki yazdigim disinda magnum opus formulu hakkinda dahada gizlenen bisi varmı?

Ve ayrica cevabın ve uslubun icin saol
😭🙏🏻
Forumda bazı insanlar var bisiyi yanlıs yaptıgında veya bilmediginde WEH WEH WEH diye insanı foruma girmekten sogutuyolae amk varya gecen biri banlandı rahat ettm aq

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Shaitan

Back