BLACKMAGE
New member
eyyyy yooooooooooooooo
şimdi biraz gerçek konuşma
kundalini uyandırmak istiyom
,
1.soru kundalini uyandırmak ne kadar zaman aralığına bağlı en az ve en fazla
2.soru artık çakra meditasyonu yaparken pek aşırı gelişiyo gibi hissetmiyorum
bu gelişmediğim anlamına mi geliyo yada baska bisi fln D:
3.soru granthileri açmak ne kadar zorlukta 7 ana çakra kadar zor olacağını sanmıyom ama genede basit durmuyo
yani bu ne kadar zamana mal olur
4.soru kundalini önce enerji olarak uyanan sonra yılan olarak yükselen bişeymi bahsettiğim şey önce kundalini enerjisinin vucuda akması
git gide tabi uyanmadan onceki aşamadan bahsetmiyom yıllar boyunca geliştikçe git gide enerjisel uyandıktan sonra yılanın yükseldiği tarzda bişeymi?
yoksa direk sadece yılan uyanmadan önce enerjisel olarak uyanan bişeymi? (en onemli soru)
5. soru sanskritçe mantralar yeterli gelmio artık vucudum dayanabiliyo
eskiden art arda 2 3 gun boyunca 14aum titreştirip defa çakra açma meditasyonu yapınca
kabus görerek uyanırdım hatta bazı zamanlar uykumdan bağırarak uyandığım bile olmustu
ara veriyodum böyle olunca şimdi 49 defa aum titrestiriyom her çakraya bi kaç gün art arda sabahları kabusla uyanmıyom
yani sayıyı artırsamda böyle aşırı ilerliyo gibi hissetmiyom çakra açarken öyle duruyo
7 çakraya 49 defa aum titreştirmek 2 saatimi aldığı için
21 defa titreştirmekte karar kıldım enson ,m
ama 21 defada pek asırı etki yaratmıyo
nası titreşimlerden daha fazla fayda görebilirim ????
veya daha ne yapsam daha iyi çakra açabilirim?
titreştirdikten sonra enerjiyi oraya çekmek işe yararmı?
kundalini uyandırmayı gercekten istiyom hayatta en istediğim şey bile olabilir bana yolu gösterin gitcem ne gerekiyosa yaparm sıkıntı deil
kundalini uyandırmak için başka tavsiye fln söylerseniz sevinirim
şimdi biraz gerçek konuşma
kundalini uyandırmak istiyom
,
1.soru kundalini uyandırmak ne kadar zaman aralığına bağlı en az ve en fazla
2.soru artık çakra meditasyonu yaparken pek aşırı gelişiyo gibi hissetmiyorum
bu gelişmediğim anlamına mi geliyo yada baska bisi fln D:
3.soru granthileri açmak ne kadar zorlukta 7 ana çakra kadar zor olacağını sanmıyom ama genede basit durmuyo
yani bu ne kadar zamana mal olur
4.soru kundalini önce enerji olarak uyanan sonra yılan olarak yükselen bişeymi bahsettiğim şey önce kundalini enerjisinin vucuda akması
git gide tabi uyanmadan onceki aşamadan bahsetmiyom yıllar boyunca geliştikçe git gide enerjisel uyandıktan sonra yılanın yükseldiği tarzda bişeymi?
yoksa direk sadece yılan uyanmadan önce enerjisel olarak uyanan bişeymi? (en onemli soru)
5. soru sanskritçe mantralar yeterli gelmio artık vucudum dayanabiliyo
eskiden art arda 2 3 gun boyunca 14aum titreştirip defa çakra açma meditasyonu yapınca
kabus görerek uyanırdım hatta bazı zamanlar uykumdan bağırarak uyandığım bile olmustu
ara veriyodum böyle olunca şimdi 49 defa aum titrestiriyom her çakraya bi kaç gün art arda sabahları kabusla uyanmıyom
yani sayıyı artırsamda böyle aşırı ilerliyo gibi hissetmiyom çakra açarken öyle duruyo
7 çakraya 49 defa aum titreştirmek 2 saatimi aldığı için
21 defa titreştirmekte karar kıldım enson ,m
ama 21 defada pek asırı etki yaratmıyo
nası titreşimlerden daha fazla fayda görebilirim ????
veya daha ne yapsam daha iyi çakra açabilirim?
titreştirdikten sonra enerjiyi oraya çekmek işe yararmı?
kundalini uyandırmayı gercekten istiyom hayatta en istediğim şey bile olabilir bana yolu gösterin gitcem ne gerekiyosa yaparm sıkıntı deil
kundalini uyandırmak için başka tavsiye fln söylerseniz sevinirim