Welcome to the Temple of Zeus's Official Forums!

Welcome to the official forums for the Temple of Zeus. Please consider registering an account to join our community.

Koruyucumu bulduğuma nasıl emin olabilirim ?

SonOfGod

Active member
Merhabalar, uzun süre dualar , isteğim ve sabırlı çabam sonucu Lord Asmodeusun koruyucum olduğunu düşünmeye başladım. çünkü hem koruyucuma dua ettiğimden beri Lord Asmodeus ile ilgili özellikler karşıma çıkıyor. örneğin hiç aklımda yokken rüyamda onun adını görüyordum. Bir arkadaşım ise onun arkadaşının Asmodeus ile çalıştığını ve ona çekicilik karizma bahşettiğini ve birazda agresif güç bahsettiğini söyledi. ve aynıları bendede var. ve müziğede ilgim çok var ve müzikle ilgilendiğim zamanlar aklıma bir anda melodiler ritimler doğuyor. ama benle hiç alakası olmayan tarzlar ve ritimler. ama oldukça hoş ve hoşuma gidiyor. Uzun zamandır farklı Daemonlarla ve koruyucumla sarkaç ve Tarot kartları yardımıyla soru cevap yapıyorum geçen yazdan beri ve adının sürekli A ile başladığını öğrendim en baştan beri. daha en son sarkaç ile "Yüce koruyucum sen Asmodeus musun" diye sordum ve evet cevabını aldım. emin olamadım 5 6 kez sordum ve her defasında evet aldım. Ve en asıl konu ise Koruyucumdan yetenek ve güç bahşetmesini dileyip dua ediyorum aylardır ve inanılmaz bir şekilde her an geleceği görmeye başladım. inanamadım duygulanıp ağladım. Büyük ihtimal o diye düşünmeye başladım. yani rüyalarımda olsun meditasyon sırasında olsun fal olsun resmen geleceği görüyorum. ve ertesi gün gerçekleşiyor. mesela yarın ne olucak diye sorup uyuduğumda rüyamda yarını yaşıyorum ve o gün aynı şeyler oluyor. aynı an aynı kişiler aynı sesler aynı kötü ve iyi şeyler gerçekleşiyor. artık korktuğum için bu konuda pek dua etmiyorum ama oldukça güzel birşey.

Sadece bahsettiklerinizden yola çıkarsak ve tüm işaretlerin geçerli olduğunu varsayarsak, evet, Lord Asmodeus koruyucunuz olabilir gibi gözüküyor.

Kişinin koruyucusunu keşfetmesi çok kısa sürebilir veya epey zaman alabilir, işaret istendiğinde gelenler anlaşılması zor olabilir veya oldukça bariz olabilir. Bu süreç kişiden kişiye göre değişir ve önemli olan, burada sabırsızlığın bizi ele geçirmemesi ve ayaklarımızın yere sağlam basmasıdır. Sonuç olarak kişi, eninde sonunda koruyucusunu bulacaktır.

Koruyucuyu bulmak için birden fazla yöntem kullanılabilir, hangi yöntemin işe yarayacağı veya koruyucunuzun size hangi yollarla görüneceği yine kişiden kişiye göre değişebilir. Bu noktada sarkaç ve tarot gibi kehanet yöntemleri, sizi yanıltabilir zira kehanet çalışmaları gelişmiş, arınmış bir ruh ve güçlü, stabil bir zihin ister. Eğer aldığınız işaretler veya sonuçlar konusunda eminsizlik durumu söz konusuysa, kehanet yöntemlerini kullanmayı bırakmanız ve daha güvenilir yöntemleri kullanmanız iyi olabilir.

Eğer Lord Asmodeus ilginizi çekiyorsa, bu Tanrının temsil ettikleri veya yönettikleri sizin kişiliğinizde de bulunuyorsa ve ona ettiğiniz dualara, özellikle de koruyucunuz olup olmadığı konusundaki olanlara, yanıt alabiliyorsanız; bunlar belirttiğim gibi, pozitif şeyler olabilirler. Lâkin koruyucunuzu buradan doğrulamamız mümkün değildir ve size ancak fikir verebiliriz, dolayısıyla herhangi bir dışsal onaya ihtiyaç duymadan, bu konuda mutlak bir kesinlik sağlayana kadar çalışmalarınıza devam edebilirsiniz.

Çok saygılı bir süreç içerisinde, kesinlik sağlayana kadar Lord Asmodeus'a her gece içten bir şekilde dua edebilirsiniz ve koruyucunuz olup olmadığı konusunda size işaret göndermesini isteyebilirsiniz. Ayrıca kendisinin bir ritüeli olduğu için, onun güç ritüelini yapıp, ritüel sonrasında dualarınızı dile getirebilirsiniz. Eğer bu soruyu birden fazla kez dile getirmek konusunda rahatsız hissediyorsanız, Lord Asmodeus'a buna kesinlik sağlamak için yaptığınızı, emin olamadığınızı ve bunun için dua ettiğinizi saygılı bir şekilde söyleyebilirsiniz. Tanrılar böyle şeyleri zaten bilirler lâkin bu süreçte bunları da dile getirmeniz, samimiyet ve içtenlik açısından sizin için iyi olacaktır ve zihninizi de rahatlatacaktır.

Ardından, eğer Lord Asmodeus gerçekten koruyucunuz ise ve bunu bilmeniz için doğru zamandaysanız, en uygun yollarla bu size bildirilecektir ve aradığınız kesinlik sağlanacaktır.

Son olarak, ruhani deneyimlerden korkmamıza gerek yoktur. Bu deneyimler, fiziksel âlemin ötesine geçtiği için zihin tarafından kavranması zor şeyler olabilirler ancak sınırlarımızı bildiğimiz, kendimizi yıpratmadığımız ve Tanrılara yakın olduğumuz sürece, yaşanan deneyimler ve atılımlar son derece güzeldir ve bu Yolun getirdiği kutsamalardır. Bu bilinmelidir ve hatırlanmalıdır.

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Shaitan

Back