SonOfGod
Active member
Merhabalar, uzun süre dualar , isteğim ve sabırlı çabam sonucu Lord Asmodeusun koruyucum olduğunu düşünmeye başladım. çünkü hem koruyucuma dua ettiğimden beri Lord Asmodeus ile ilgili özellikler karşıma çıkıyor. örneğin hiç aklımda yokken rüyamda onun adını görüyordum. Bir arkadaşım ise onun arkadaşının Asmodeus ile çalıştığını ve ona çekicilik karizma bahşettiğini ve birazda agresif güç bahsettiğini söyledi. ve aynıları bendede var. ve müziğede ilgim çok var ve müzikle ilgilendiğim zamanlar aklıma bir anda melodiler ritimler doğuyor. ama benle hiç alakası olmayan tarzlar ve ritimler. ama oldukça hoş ve hoşuma gidiyor. Uzun zamandır farklı Daemonlarla ve koruyucumla sarkaç ve Tarot kartları yardımıyla soru cevap yapıyorum geçen yazdan beri ve adının sürekli A ile başladığını öğrendim en baştan beri. daha en son sarkaç ile "Yüce koruyucum sen Asmodeus musun" diye sordum ve evet cevabını aldım. emin olamadım 5 6 kez sordum ve her defasında evet aldım. Ve en asıl konu ise Koruyucumdan yetenek ve güç bahşetmesini dileyip dua ediyorum aylardır ve inanılmaz bir şekilde her an geleceği görmeye başladım. inanamadım duygulanıp ağladım. Büyük ihtimal o diye düşünmeye başladım. yani rüyalarımda olsun meditasyon sırasında olsun fal olsun resmen geleceği görüyorum. ve ertesi gün gerçekleşiyor. mesela yarın ne olucak diye sorup uyuduğumda rüyamda yarını yaşıyorum ve o gün aynı şeyler oluyor. aynı an aynı kişiler aynı sesler aynı kötü ve iyi şeyler gerçekleşiyor. artık korktuğum için bu konuda pek dua etmiyorum ama oldukça güzel birşey.