Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

Kendine zarar vermek

Dolunay

New member
Çok gereksiz şeylere çok çabuk sinirlenip kendime zarar verip rahatlamaya çalışıyorum. Yani sinirlendigim şeyler çok saçma ve yersiz oluyor ama dünyanın sonu gelmiş gibi hissediyorum bir şey kafamdaki gibi olmadigi anda. Çok sabırsız ve kaygılı biriyim bir şeyi yapmayi planlarken bile aklımda bir sürü sorun, sürecin ne kadar zor olacagi canlanıyor düşünürken bile cok gerilip en sonunda hiçbir şey yapmamaya karar veriyorum. Ama en çok garipsedigim kısım ne zaman meditasyon yapmaya tekrar baslasam bu hissin ve gereksiz ofkenin meditasyon yapmadigim zamanlara göre artması. Yani belkide bastırdigim duygularim meditasyon yaptıkça aciga çıkıyordur bilmiyorum 🫤 Ama bu hayatımı çok etkileyen bir hal almaya başladı ne yapabilirim artık böyle hissetmekten cok yoruldum

Öncelikle bizimle paylaşmanız umarım sizi biraz olsun hafifletmiştir. Duygularınız çok kıymetli,siz de kıymetlisiniz.Sizi boğuyorsam affola.
Kendinizi tanıdığınız kadarıyla bastırdığınız duygularınız var mı? Ya da karmik bir durum var mı? Diğer bir ihtimal lanet, büyü,nazar vb. yüzünden negatif etki altında olmanız.Çalışmalarınızın düzeni bozuluyorsa Tanrı ve Tanrıçalardan yardım isteyebilirsiniz, onlar hep sizinledirler, ne kadar bunu bazen bilemesekte bizi korur ve kollarlar.Fizyolojik ya da psikolojik bir sorundan kaynaklanıyor olabilir yani sağlık...
Kısa süre de pozitif yönde değişim olmasını bütün kalbimle diliyorum. Ne hissederseniz hissedin her şekil de bu durumu aşacaksınız.Bizim için her pozitif değişim mümkün. Kendi gücünüzün farkında olunuz.
Bence sosyalleşmek çok yarar sağlıyor (özellikle yüz yüze )kişisel olarak,derin bağlar kurmadan da olsa havanız değişir diye tahmin ediyorum.

Duygusal bedenin iyileştirilmesi çalışması yapabilirsiniz, bunun yanında boşluk meditasyonu da zihninizin kontrolünü ele almak için faydalı olabilir.

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Shaitan

Back