Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

Kafama Takılan Soru

Saudade Raven

New member
Esenlikler dostlar uzun zamandır zevistliği takip ediyorum fakat önceden de olduğu gibi şimdi de gün yüzüne çıkan bir sorunum var.Meditasyonlarımın ve çalışmalarımın etkisini görebiliyorum fakat bu yapmış olduğum şeyleri bir türlü tanrı/tanrıçalara bağlayamıyorum.Nedense sadece tanrı tanrıça veya demonlar konusunda aklımdaki bu soruları gideremedim.Sitede bulunan yeni başlamış kişiler için olan yazıları da okudum fakat bir çıkışa veya sonuca varamadım.Zaman ayırıp bu yazıyı okuduğunuz ve yardımcı olmaya çalıştığınız için de ayrıca teşekkür ederim.

Yaptığınız ruhani pratikler Tanrılardan gelme, yani Zeus'un insanlığa bahşettiği bir Yolu yürüyorsunuz.

Burada Tanrılara bağlayamadığınız şey nedir, daha detaylı anlatırsanız yardımcı olabiliriz.

Yaptığınız ruhani pratikler Tanrılardan gelme, yani Zeus'un insanlığa bahşettiği bir Yolu yürüyorsunuz.

Burada Tanrılara bağlayamadığınız şey nedir, daha detaylı anlatırsanız yardımcı olabiliriz.
Ruhani pratikleri Tanrı veya Tanrıçalara bağlayamıyorum.Benim için muallakta olan bir düşünce, var olmaları veya olmamaları (ruhani pratikler dışında nedense tek başına var olabileceği fikrini aklımdan atamadım.) arasında bir bağıntı kuramıyorum ve atladığım bir şey olduğunu düşünüyorum.

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Shaitan

Back