Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

Irksal Bilinç/Kütüphane Hakkında

Fırtına

New member
Website
hukuk-devleti.pages.dev
Esenlikler,
Nerede okuduğumdan emin değilim, araştırdım ancak bulamadım. Netlik kazanması açısından sormak istedim. Yüksek Rahiplerin ve Rahibelerin ruhsal anlamda yüksek mertebede olduklarını biliyorum. Bu sayede 'ırklarındaki bilgi arşivine' ulaşabildikleri gibi bir şey okumuştum. Sanıyorum ki atalarından kimler Tanrıların yolunda yürüdü bilebiliyorlarmış. Muhtemelen tek işe yaradığı şey bu değildir ancak aklımda böyle yer etti. Merak ettiğim şey yüksek rahiplik/rahibelik rütbesi verildiğinde mi oluyor, yoksa belirli bir ruhsal erkinliğe ulaşınca mı oluyor anlamadım. Böyle bir şey gerçek mi onu da bilmiyorum. Beni aydınlatırsanız mesut olurum.
Teşekkürler.

Ayrıca, eğer böyle bir şey mümkün 'ise, ileride bir Türk forumda, şu; şu atalarımız Tanrıların yolundaydı diyebilir mi? Sükût altındır ilkesine ters düşer mi? Yoksa alt ırkları bazalmadan, Beyaz ırk, Sarı ırk, Siyah ırk şeklinde mi çalışıyor?

Muhtemelen okuduğunuz yazı bu:

Yüksek Rahip ya da Rahibe unvanı, yalnızca belirli bir ruhsal seviyeye ulaşmış kişilere verilir. Bu unvana sahip olmak, aynı zamanda belirli bilgilere erişim imkanı sağlar. Ancak bu bilgilere erişim, unvandan değil, ulaşılan ruhsal seviyeden kaynaklanır.
Ayrıca, eğer böyle bir şey mümkün 'ise, ileride bir Türk forumda, şu; şu atalarımız Tanrıların yolundaydı diyebilir mi? Sükût altındır ilkesine ters düşer mi? Yoksa alt ırkları bazalmadan, Beyaz ırk, Sarı ırk, Siyah ırk şeklinde mi çalışıyor?
Yahudi olmayan herkes, Tanrıların yolunu izleyebilir. Alt ırklardan olup da Tanrılara inanan ve kendini onlara adamış kişilerde mevcuttur.

Konuya ilişkin olarak bu vaazı okuyabilirsiniz.

Yüksek Rahip ya da Rahibe unvanı, yalnızca belirli bir ruhsal seviyeye ulaşmış kişilere verilir.
Yüksek Rahip veya Yüksek Rahibe ünvanı, Zeus tarafından atanır. Ruhani gelişmişlik önemli bir etken olsa da, bu makamın yalnızca bu ölçüte göre verildiği sanılmamalıdır.

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Shaitan

Back