Welcome to the Temple of Zeus's Official Forums!

Welcome to the official forums for the Temple of Zeus. Please consider registering an account to join our community.

Imaginea de ansamblu

Asra

Active member
Să aruncăm o privire la imaginea de ansamblu. În legătură cu tot. Viața ni se manifestă în etape, clipe și, mai precis, în influența neimportantă a duratei sale în raport cu vârsta atinsă. Suntem limitați de timp. Suntem muritori și am fost blestemați să ne aflăm în această situație asemănătoare unei come.

Durata medie de viață a omului este obligată să creeze o perspectivă „necesară" asupra vieții, care să se concentreze asupra necesităților și momentelor de împlinire urgente. Noi, ca inițiați pe calea adevărului, avem mijloacele de a asocia prioritățile cu soluții reale la adresa stării muritoare în care existăm acum. Suntem la limita dintre nimicul haotic și eternitatea sublimă. Dar imaginați-vă să trăiți o perioadă nedeterminată, ce impact ați avea și cum ați crește și experimenta viața pe această planetă. Apare brusc un spațiu gol care poate fi folosit pentru expansiunea vieții.

Cum ar arăta această planetă? În stadiul actual, planeta Pământ, casa noastră, este destinată să ajungă într-o stare oribilă. Imaginați-vă să trăiți în unitate cu Pământul, ca indivizi ai unui colectiv alcătuit din forme de viață excelente, liberi să creați și să vă bucurați la nesfârșit, într-o stare de fericire perpetuă, asemeni copiilor. Să vă extindeți ideile, viața, semnificația și esența către perfecțiune.

Epoca de Aur, chiar și marcată de multiplele noastre etape de muncă și de început inițiative, va veni.

Poate că acum faceți primul pas înspre ea, sau poate că sunteți deja într-un maraton către această epocă. Viața noastră are sens și rezonează în univers; trebuie să facem să fie astfel, deoarece sunt atribuții înnăscute în noi. Dezvoltată activ pe parcursul vieții, dedicarea pentru cauza noastră ne creează deja permanență în suflet în cadrul acestui univers.

Starea actuală a lucrurilor și modul în care viața este mutilată creează în noi așteptări false și induc în eroare forțele noastre creative. Inamicul s-a asigurat că atunci când potențialul creativ din noi se trezește vom fi întâmpinați de brutalitatea opusului și că, în slăbiciunea noastră, am putea sfârși împotriva noastră înșine. Aceasta este fantezia lor perversă. Realitatea este că de la începutul său până la transformare și elevarea sa, viața este menită să fie satisfăcătoare, creativă și energizantă. Libertatea vieții nu ar trebui condiționată.

Modul în care mâncarea aduce satisfacție ființei tale, modul în care sexul, prin multitudinea influențelor sale, îți înalță ființa, modul în care socializezi și te conectezi cu oamenii sau cu animalele, totul se bazează pe și creează o stare de a fi. Dacă înmulțim exaltarea acestei stări, ființa experimentează o lume diferită și mai distinctă a satisfacției, sentimentelor și fericirii. Conștiința noastră nu are nicio limită a ce poate experimenta datorită modului în care funcționează potențialul.

De exemplu, geometria lucrurilor ne stimulează organele senzoriale să simtă și să reacționeze într-un mod specific. Cu o percepție extinsă, chiar și cel mai absurd unghi al unei clădiri poate induce introspecție profundă și fericire puternică. Fascinație. Am experimentat asta pentru un moment și am fost și încă sunt uluit, incapabil să raționez.

Ai văzut vreodată un animal care să își condiționeze sau să se îndoiască de instinctele sale? Pentru că instinctul nostru profund este să fim nemuritori, să ne asumăm starea de percepție absolută. De ce am fi diferiți? De ce ne-am îndoi de instinctele noastre? De fapt nu ne îndoim, ci am fost condiționați și atacați de un colectiv extraterestru. Ei au luat decizii împotriva a tot ceea ce e cunoscut drept perfecțiune. Au disprețuit ideea ca voi să vă atingeți potențialul de supraoameni, vă disprețuiesc și ca oameni, tânjesc să fiți sclavi și sunt fericiți pentru că rămâneți „non-existenți".

Ce glumă, nu? Pare imposibil, dar aceasta este realitatea. Odată cu revelația noastră în legătură cu veșnicia trebuie să facem un pas în față și să îi distrugem complet pe inamici, cei care au distrus totul înainte. Fiecare RIV ne aduce mai aproape de viitor, când toți vor fi cu adevărat liberi și complet fericiți.

Vreau să îi văd pe toți Zeviștii noștri în eterna Epocă de Aur și să îi salut pe fiecare dintre ei.

- Preotul Alexandros Iowno

Sursa originală: https://ancient-forums.com/threads/the-substantial-picture.45057/

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Shaitan

Back