Daha önce yanıtlanmış soruları sormadan önce Jos'u okuyun. Buraya bakın ve “Adolf Hitler” diye aratın, sorularınızı yanıtlayacak pek çok materyal var.Merhaba Hitlerin fazlasıyla övülmesi gözüme çarptı Hitlerin hangi özellikleri sizce neden övülmeli Satanizm ile bir alakası var mıdır Hitlerin? ve (Üstün Irk) düşüncesine sahip biri ne kadar övülmeli
(üst ırk) düşüncesi dışında Hitlerin gözümde çok eleştirilecek bir yanı yok asıl sorum neden bu kadar övülüp benimsendiği ve Satanist değil anladığım kadarıyla.Daha önce yanıtlanmış soruları sormadan önce Jos'u okuyun. Buraya bakın ve “Adolf Hitler” diye aratın, sorularınızı yanıtlayacak pek çok materyal var.
Satan's Library
Hitler Satanist, Thule Cemiyeti Tanrılarla iletişim halindeydi. Bunu JoS demiyor kayıtlarda böyle, çoğu Nazi meditasyon yapıp demonlarla iletişim kuruyordu. Çoğu konuda olduğu gibi Hitler ve Naziler konusunda da kaynaklar hemen hemen tamamen yanlış.(üst ırk) düşüncesi dışında Hitlerin gözümde çok eleştirilecek bir yanı yok asıl sorum neden bu kadar övülüp benimsendiği ve Satanist değil anladığım kadarıyla.
Hitlerin satanist olduğunu doğrulayabileceğini düşündüğün kaynakları buraya yazabilir misin? ve sorduğum gibi satanist biri üst ırk fikrine sahip olabilir mi?Hitler Satanist, Thule Cemiyeti Tanrılarla iletişim halindeydi. Bunu JoS demiyor kayıtlarda böyle, çoğu Nazi meditasyon yapıp demonlarla iletişim kuruyordu. Çoğu konuda olduğu gibi Hitler ve Naziler konusunda da kaynaklar hemen hemen tamamen yanlış.
Hitlerin üst ırk düşüncesi var üst insan değilÜst İnsan kavramı çok yanlış anlaşılmış bir durum. Evet, Hitler olabildiğince temiz bir Alman milleti istiyordu ki doğal olan bu değil midir? bu olmadığında Hiçbiryeristan, Bölücüistan gibi saçma sözde milliyetçi zırvalıkların peydahlanma ihtimali var.
Üst İnsan ise insanı ahlaki anlamda zirveye erişmesidir. Bu ırkla ilgili değil, düşünsel bir durumdur ve her milletten her insanın bir noktada bu konumda olması gerekir. Çünkü Üst İnsan kavramının da Tanrılık ile bağlantılı olduğunu düşünüyorum. Her Tanrı Ubermensch dediğimiz kavramına erişmiştir ama her Ubermensch Tanrılığa erişememiştir gibi bir düşüncem var.
Hitler üst insanı topluma uyarlayıp üst ırk modeline çevirdi. Tüm ırklar kendini üstün tutarsa çoğu insan üst insan bilinci ve bedenine sahip olabilecek.Hitlerin üst ırk düşüncesi var üst insan değil
Hitlerin üst ırk düşüncesi var üst insan değil
Büyük ihtimalle Nasyonal Sosyalizm ideolojisi nedeniyle üst ırk düşüncesini ortaya çıkarmıştır. Açıkçası üst ırk düşüncesi sadece Almanlara ait olmaktan ziyade tüm ırklara özgüdür. Her ırk kendini üstün görür, bu hep böyle olmuştur. Hitler benim ırkım üstün dedi diye de Alman ırkı gerçekten üstün olmuş değildir. Türklerin Almanlardan daha fazla zafer ve başarı geçmişi vardır, Avrupayı kavimler göçü ile şekillendiren, Attila, Timur gibi çok yüce liderlere sahip aşırı güçlü ve iyi bir ırktır. Ancak Hitler durum böyle diye kendi ırkını daha aşağı görecek değildir. Elbette ki kendi ırkını yüceltip kendi milleti için savaşacaktır. Böylece kendi ırkının başarılı olmasını sağlayacak ve ırkının yükselmesini sağlayacaktır.Hitlerin üst ırk düşüncesi var üst insan değil
Büyük ihtimalle Nasyonal Sosyalizm ideolojisi nedeniyle üst ırk düşüncesini ortaya çıkarmıştır. Açıkçası üst ırk düşüncesi sadece Almanlara ait olmaktan ziyade tüm ırklara özgüdür. Her ırk kendini üstün görür, bu hep böyle olmuştur. Hitler benim ırkım üstün dedi diye de Alman ırkı gerçekten üstün olmuş değildir. Türklerin Almanlardan daha fazla zafer ve başarı geçmişi vardır, Avrupayı kavimler göçü ile şekillendiren, Attila, Timur gibi çok yüce liderlere sahip aşırı güçlü ve iyi bir ırktır. Ancak Hitler durum böyle diye kendi ırkını daha aşağı görecek değildir. Elbette ki kendi ırkını yüceltip kendi milleti için savaşacaktır. Böylece kendi ırkının başarılı olmasını sağlayacak ve ırkının yükselmesini sağlayacaktır.
Türklerin İslam'a geçmeden önce eski çağlarda daha hiçbir ırk kadınlara hak tanımazken kadın haklarına sahip olan, ne kadar göçebe olsa da medeni yönden gelişmiş bir ırk olduğunu unutmayın. Türkleri yozlaştıran şey İslam oldu. Pagan Türklerde her şeye karşı saygı vardı; doğaya karşı, insana, hayvanlara karşı saygı vardı. Türkler özünde tamamen medeni ve iyi bir ırktır. Savaşta da başarılı olması ve çağ açıp çağ kapayan ve tarihi yazan bir ırk olması ve eskiden ruhani gelişimde de önde olması Türk ırkını diğer ırklara göre daha üstün kılar.Yanlışınız var. Herr Hitler, Almanlar üstündür demez; Aryanlar üstündür der. Ki İngilizlerin zaferlerini bu yüzden metheder çünkü Aryan Irkın fertleri olarak kendilerinden katlarca büyük milletleri diz üstüne çöktürmüş ve onları medeniyetle tanıştırmışlardır.
Büyük bir medeniyet ve imparatorluk abidesi kurulmuştur.
Almanlar da elbette bu ırkın bir parçasıdır ve medeniyete büyük katkılar sunmuşlardır ve milli bilinç olarak sadece ırksal değil, etnik bir bilinç gereği de herkes söylediğiniz gibi hem ırkını, hem de milletini sevmelidir.
Fakat şurada hata yapıyorsunuz; Milletlerin üstünlüğü, savaştaki yetenekleriyle değil, medeni gelişimleriyle ve ruhani gelişimleriyle ölçülmelidir.
Yine de asli olan ruhani gelişimdir. Bu yüzden Yunanlar, her ne kadar Mısırlılardan daha medeni ve güçlü olsalar da, iş ruhaniyete gelince büyük bir saygıyla önlerinde eğilmişlerdir.
Leydi Astarte'nin erdemlerini okuyun:
Türklerin İslam'a geçmeden önce eski çağlarda daha hiçbir ırk kadınlara hak tanımazken kadın haklarına sahip olan, ne kadar göçebe olsa da medeni yönden gelişmiş bir ırk olduğunu unutmayın. Türkleri yozlaştıran şey İslam oldu. Pagan Türklerde her şeye karşı saygı vardı; doğaya karşı, insana, hayvanlara karşı saygı vardı. Türkler özünde tamamen medeni ve iyi bir ırktır. Savaşta da başarılı olması ve çağ açıp çağ kapayan ve tarihi yazan bir ırk olması ve eskiden ruhani gelişimde de önde olması Türk ırkını diğer ırklara göre daha üstün kılar.
İslam'dan önce ruhani gelişimde de önde olan bir ırktı. Umarım yeniden ruhani gelişimde öne çıkan bir ırk olabilir. Maalesef ki İslam kapanı yüzünden ruhani gelişimde düşüş meydana geldi. Artık eskisi gibi Kamanlarımız yok. Ama ne iyi ki Spiritüel Satanizm'e sahibiz.
Hatamı düzelttiğiniz için teşekkür ederim. Haklısınız, Aryan ırkı demeliydim, Alman ırkı değil.
Sanırım ben biraz fazla milliyetçiliğe giriştimEvet, bütün Paganlarda bu kavramlar var.
Kadınlar konusundaysa, savaşlarda Türklerin kadınlara yer verdiğini hatırlıyorum ve bu yüzden kadının toplumsal statüde pek geri kaldığını sanmıyorum. Bu konuda haklısınız fakat medeniyet, sadece tek bir kıstas üzerinden ölçülemez.
Diğer konudaysa, Türkler, ruhani gelişimde kötü bir ırk olmasa da diğer milletlerin hepsinden üstün kılan bir tarafı da yoktur. Çinliler, Hint Aryanları, İtalyanlar, Yunanlar ve Mısırlılar; Türklere kıyasla ruhaniyette çok daha ilerlemiş milletlerdir.
Türklerin ruhani geleneklerini reddetmiyorum. Hatırladığım kadarıyla yine Hindistan ve Çin üzerinde etki uyandırabilmiş insanlar ve bu Uzak Doğu üçgeninde yer edinebilmiş kimseler. Yine Hindistan'a yerleşmiş Türk kavimleri de var.
Aynı şekilde Traklar gibi, Yunanlarla ruhani olarak etkileşimde bulunmuş barbar kavimler de var. Bu konuda bir çizgi çekmek istiyorum. Türkler, elbette örneğini verdiğim aşırı barbar kavimler gibi değiller. Şahsen eldeki veriye bakarak tıpkı Mezoamerikalılar ve benzeri medeniyetler gibi önemli bir yer katettiklerini söyleyebilirim.
Fakat aynı zamanda Asyalı ırkın öncülüğünü yapan milletin de Çinliler olduğunu unutmayın. Diğer milletlerden çok daha kadim bir tarihe ve gelişime sahiplerdir ve elimizde, pek çok tanrı çıkardıklarına dair belgeler bulunur.
Böyle bir yaşamı benimsemiş Uygurlar yerine, Çin'de cihat peşinde koşan Timur'u methetmek, açıkçası yüksek seviye bir milliyetçilik değildir.
Deniz İnsanları dediğimiz, yine "çağ açıp çağ kapamış" barbar kavimler var. Bunların savaşmak dışında bir meziyeti yok ve elimizdeki tek belgeler de Mısırlılardan kalma.
Türkler konusunda da, yine elimizdeki belgeler savaştıkları kavimlerden geliyor. Evet, ileri bir millet lakin bana soracak olursanız, elinde kılıçla oraya buraya saldıran barbar bir boydan ziyade, ilimle bilimle uğraşmış ve gerektiğinde savaşma erdemini göstermiş Uygurları tercih ederim.
Soğdların getirdiği Maniheizm belası olmasaydı, çok daha iyi bir iş çıkaracaklardı. Ne yazık ki bu gerçekleşemedi ve düşman tarafından engellendi.
Lord Aleksandros'un da dediği gibi:
"Kendim içinse, bilek gücü yerine, felsefenin en büyük sırlarının bilgisinde yükselmeyi tercih ederim."
Saydığınız hiçbir ismin kimseye katkısı yok lakin Uygurların dünya tarihine kazandırdığı çok şey var. Aşılama gibi kompleks işlerden tutun, ruhaniyete kazandırdıklarına kadar, bu bir gerçek ve saygı duyulmayı hak ediyorlar.
Çinliler çok dikkatimi çekmiştir, hatta Japonlar da, genel olarak Asyalılar ne farz gelişimler kaydetti SS'e paralel olarak?Evet, bütün Paganlarda bu kavramlar var.
Kadınlar konusundaysa, savaşlarda Türklerin kadınlara yer verdiğini hatırlıyorum ve bu yüzden kadının toplumsal statüde pek geri kaldığını sanmıyorum. Bu konuda haklısınız fakat medeniyet, sadece tek bir kıstas üzerinden ölçülemez.
Diğer konudaysa, Türkler, ruhani gelişimde kötü bir ırk olmasa da diğer milletlerin hepsinden üstün kılan bir tarafı da yoktur. Çinliler, Hint Aryanları, İtalyanlar, Yunanlar ve Mısırlılar; Türklere kıyasla ruhaniyette çok daha ilerlemiş milletlerdir.
Türklerin ruhani geleneklerini reddetmiyorum. Hatırladığım kadarıyla yine Hindistan ve Çin üzerinde etki uyandırabilmiş insanlar ve bu Uzak Doğu üçgeninde yer edinebilmiş kimseler. Yine Hindistan'a yerleşmiş Türk kavimleri de var.
Aynı şekilde Traklar gibi, Yunanlarla ruhani olarak etkileşimde bulunmuş barbar kavimler de var. Bu konuda bir çizgi çekmek istiyorum. Türkler, elbette örneğini verdiğim aşırı barbar kavimler gibi değiller. Şahsen eldeki veriye bakarak tıpkı Mezoamerikalılar ve benzeri medeniyetler gibi önemli bir yer katettiklerini söyleyebilirim.
Fakat aynı zamanda Asyalı ırkın öncülüğünü yapan milletin de Çinliler olduğunu unutmayın. Diğer milletlerden çok daha kadim bir tarihe ve gelişime sahiplerdir ve elimizde, pek çok tanrı çıkardıklarına dair belgeler bulunur.
Böyle bir yaşamı benimsemiş Uygurlar yerine, Çin'de cihat peşinde koşan Timur'u methetmek, açıkçası yüksek seviye bir milliyetçilik değildir.
Deniz İnsanları dediğimiz, yine "çağ açıp çağ kapamış" barbar kavimler var. Bunların savaşmak dışında bir meziyeti yok ve elimizdeki tek belgeler de Mısırlılardan kalma.
Türkler konusunda da, yine elimizdeki belgeler savaştıkları kavimlerden geliyor. Evet, ileri bir millet lakin bana soracak olursanız, elinde kılıçla oraya buraya saldıran barbar bir boydan ziyade, ilimle bilimle uğraşmış ve gerektiğinde savaşma erdemini göstermiş Uygurları tercih ederim.
Soğdların getirdiği Maniheizm belası olmasaydı, çok daha iyi bir iş çıkaracaklardı. Ne yazık ki bu gerçekleşemedi ve düşman tarafından engellendi.
Lord Aleksandros'un da dediği gibi:
"Kendim içinse, bilek gücü yerine, felsefenin en büyük sırlarının bilgisinde yükselmeyi tercih ederim."
Saydığınız hiçbir ismin kimseye katkısı yok lakin Uygurların dünya tarihine kazandırdığı çok şey var. Aşılama gibi kompleks işlerden tutun, ruhaniyete kazandırdıklarına kadar, bu bir gerçek ve saygı duyulmayı hak ediyorlar.
bunu oku hitler ırkları üstünlüğe göre sınıflandırıyor tüm ırkların kendini üstün tutması gibi bir durum yok yaniHitler üst insanı topluma uyarlayıp üst ırk modeline çevirdi. Tüm ırklar kendini üstün tutarsa çoğu insan üst insan bilinci ve bedenine sahip olabilecek.
Şimdi misal verelim ben afrikada doğmuş biri olalım bu ırk teorilerini atan hitlerden bile daha zeki olabilirim IQ bakımından zeka Irkla olmaz ortalama ırk IQ su bir belirleyici değildir.Evet?
Eğer 55 IQ ortalamalı Pasifik adalı Aborjinimsi ve medeniyeti dış halklardan öğrenmiş birisiyle 110 IQ ortalamalı, vizyon sahibi, estetik ve atılımcı, kaşif ve sanatçı ruhlu, medeniyet konusunda bütün bir kıtaya yön gösterebilmiş İtalyanları bir görüyorsanız ve ayrımı açık bir şekilde göremiyorsanız bu konuda ne denilebilir?
Pasifik Adalı insanın da geliştirilmesi gerekiyor. Gerçeğin tanınması ve destekleyici olunması gerekiyor.
tabi her insanın hataları var. hala yazılar bekliyorum sizden Hitlerin satanistliğini doğrulayacak.Büyük ihtimalle Nasyonal Sosyalizm ideolojisi nedeniyle üst ırk düşüncesini ortaya çıkarmıştır. Açıkçası üst ırk düşüncesi sadece Almanlara ait olmaktan ziyade tüm ırklara özgüdür. Her ırk kendini üstün görür, bu hep böyle olmuştur. Hitler benim ırkım üstün dedi diye de Alman ırkı gerçekten üstün olmuş değildir. Türklerin Almanlardan daha fazla zafer ve başarı geçmişi vardır, Avrupayı kavimler göçü ile şekillendiren, Attila, Timur gibi çok yüce liderlere sahip aşırı güçlü ve iyi bir ırktır. Ancak Hitler durum böyle diye kendi ırkını daha aşağı görecek değildir. Elbette ki kendi ırkını yüceltip kendi milleti için savaşacaktır. Böylece kendi ırkının başarılı olmasını sağlayacak ve ırkının yükselmesini sağlayacaktır.
Kendi ırkınızı üstün görmek hiçbir zaman diğer ırklara hakaret etmeyi ve onları aşağılamayı, ırkçılık yapmayı içermemelidir. Dozajını kaçırmadan ırkınızı desteklemeli ve diğer ırklar başarılı ise onları tebrik etmelisiniz. Burası hepimizin gezegeni ve ırklar birbiri ile iyi geçinmelidir. Hitlerin diğer ırkları aşağı görmesi ise asla kabul edilemez bir şeydir ancak herkesin hatası olabilir ve Hitler'in bu hatasını affetmeliyiz diye düşünmekteyim.
İnsanlığın Tanrı/çalarla iletişiminin yeniden oluşmasına yardım etmiş ve her ne kadar savaşı kaybetse de insanlığın kazanmasını sağlamıştır. Ruslar pislik Stalin'i övüyor da sizler insanlık için katkıları bulunmuş, Yahudilere karşı durmadan savaşmış bir lideri övmekten mi çekince duyuyorsunuz? Hitler de bir insandır ve her başarısı için övülmeyi, her hatası için eleştirilmeyi hak etmektedir. Hitler'i bir canavarmışçasına nitelendirir gibi Hitler'in Övülmesi Hakkında konulu bir başlık oluşturmanızı hiç hoş bulmadım. O da sizin, benim gibi bir insan ve başarıları için övülmeyi hak etmektedir.
Tabii ki zeka ırk ile olmaz ancak eğitim ve bilgi ile olur. Eğer sizin ırkınız eğitim ve öğretim konusunda bir hiç ise, bilgi yoksa, kitap bile yoksa, kültür ve medeniyet 0 ve hayvanlardan farksız yaşanıyor ise sizin IQ seviyeniz maksimum 50-55 olacaktır. Hiç düşünmeyen, tüm konularda düşmüş bir toplumda yaşıyorsanız bu kaçınılmaz olacaktır.Şimdi misal verelim ben afrikada doğmuş biri olalım bu ırk teorilerini atan hitlerden bile daha zeki olabilirim IQ bakımından zeka Irkla olmaz ortalama ırk IQ su bir belirleyici değildir.
Ben de merak ediyorumbunu oku hitler ırkları üstünlüğe göre sınıflandırıyor tüm ırkların kendini üstün tutması gibi bir durum yok yani
![]()
Nazi racial theories - Wikipedia
en.wikipedia.org
asıl anlatmak istediğim şey hitlerin bu ırk teorisini siyasi üstünlük amaçlı kullanmış olması biz aryanız sizler şunlarsınız siz bizden altsınız şeklinde tüm dünyaya bu fikirlerini yayması ben buna karşıyım.Tabii ki zeka ırk ile olmaz ancak eğitim ve bilgi ile olur. Eğer sizin ırkınız eğitim ve öğretim konusunda bir hiç ise, bilgi yoksa, kitap bile yoksa, kültür ve medeniyet 0 ve hayvanlardan farksız yaşanıyor ise sizin IQ seviyeniz maksimum 50-55 olacaktır. Hiç düşünmeyen, tüm konularda düşmüş bir toplumda yaşıyorsanız bu kaçınılmaz olacaktır.
Yoksa eğitimli, bilgili, kültürlü, medeni bir Afrikalının da IQ seviyesi 100+ olacaktır ya da dediğiniz gibi Hitler'den bile zeki olabilir. IQ için eğitim, bilgi, kültür ve medeniyet şarttır.
Şimdi misal verelim ben afrikada doğmuş biri olalım bu ırk teorilerini atan hitlerden bile daha zeki olabilirim IQ bakımından zeka Irkla olmaz ortalama ırk IQ su bir belirleyici değildir.
Karşı olmanız çok anlaşılır ve Hitler'in bu ırk teorisine ben de aynı şekilde karşıyım. Ancak bence bu hatasını Yahudilere verdiği savaş uğruna affetmeliyiz. Her insanın hatası olabilir sonuçta. Bir Tanrı değildi ve hata yapması da doğal karşılanmalı. Hepimiz hatalarımızdan öğreniriz. Çünkü henüz Tanrı/çalığa erişmedik.asıl anlatmak istediğim şey hitlerin bu ırk teorisini siyasi üstünlük amaçlı kullanmış olması biz aryanız sizler şunlarsınız siz bizden altsınız şeklinde tüm dünyaya bu fikirlerini yayması ben buna karşıyım.
teşekkürler yazın için evet dediklerin doğru benim asıl demeye çalıştığım 10 siyahiden 1 dahi 10 beyazdan 5 dahi çıksın diyelim fakat o çıkan 1 siyahi dahi 5 beyaz dahiden daha zeki olabiliyorsa bu ihtimal var ise sen gidipte Irksal katmanlama yapamazsın bu Irk bu ırktan üstündür diyemezsinSöylediğinizde yanlış bir şey yok.
Fakat eksik olarak yansıttığınız bir nokta var. Evet, IQ'yu belirleyici pek çok faktör vardır. Ailesel genetik, önceki yaşamlar, gebelik sürecindeki çeşitli maruz kalımlar ve dahası. Fakat yine de ırk da önemli bir etkendir.
Size şöyle anlatabilirim. Eğer bütün ırkların IQ'larını alıp yüzdelik olarak dahi kesimi ortaya çıkarırsanız, yine Siyahiler geri kalıyor. Sadece ortalamaları değil, çıkardıkları dahiler de oldukça düşük oranda.
Ya da IQ'dan alıp farklı bir noktaya çekelim. Asyalıların IQ oranı fazla, fakat atılımcı dahilere baktığımızda Beyazların daha önde olduğunu görüyoruz. Devrimsel buluşlara daha çok yatkınlar.
Bu gibi istatistikleri görmezden gelemezsiniz çünkü tarihin her alanında ortaya çıkmış, önemli şeyler. Aynı zamanda ırksal olarak şunu biliyoruz ki, Siyahilerin saldırganlığa yatkınlık veren bir geni var ve bunu çoğunlukla gösteriyorlar.
Asyalılar ise tarih boyunca huzur içinde yaşamış ve kendi içsel yapılarına odaklanmış. Bugün de aynısını görüyoruz. Tarihte de örneğin Uzak Doğu'da içsel karmaşalar bolken, uluslararası savaşlar çok nadirdir. Orta Çağda belirli bir dönemi incelediğimde, 300 yıl içinde belki 5'i geçmeyecek kadar az savaş yaşandığını görmüştüm.
Beyazlar ise daha çok kaşif ruhlu ve bu da bir gerçek. Hem Amerika'yı keşfetmeleri olsun, hem antik dönemde Yunan bir adamın çıkıp Norveç'in kuzey kıyılarına kadar sadece keşif uğruna yelken açması olsun, bunlar azımsanacak güdüler değil.
Günümüzde de Beyazların, şiddet içermeyen ekstrem aktivitelere yatkınlığını gözlemleyebilirsiniz. Dağcılık, safari turları gibi şeyler buna örnektir. Siyahiler ise argo tabirle "Nigga moment" dediğimiz, durduk yere anlık öfkeyle canlarını riske atma olaylarına daha yatkındırlar.
Fakat daha önce de söylediğim gibi, tek bir etken üzerinden "üstün ırk" ortaya atılamaz. Yüksek Rahip Hooded Cobra, Beyazların şu an hiyerarşide daha üstün olma nedeninin, son zamanlarda diğer ırklara oranla daha fazla Demon çıkarmaları olduğunu söylemiştir. Bu da Irksal Ağaçlarda, bizi onlara bağlar ve onların bilinç düzeyine doğru çekiliriz. Bu da yine medeniyet, zekâ ve çeşitli noktalarda kendisini gösterir.
Pammy Hanım'ın çevirip attığı bir yazı vardı. Kendisi ya da bir başkası paylaşabilirse müteşekkir kalırım. Yanlış hatırlıyorsam oradan okuduklarınızla düzeltebilirsiniz.
Dönemsel olarak olmuş olabilir zaten yine de tam tersi fikirleri de var. I dont know.Karşı olmanız çok anlaşılır ve Hitler'in bu ırk teorisine ben de aynı şekilde karşıyım. Ancak bence bu hatasını Yahudilere verdiği savaş uğruna affetmeliyiz. Her insanın hatası olabilir sonuçta. Bir Tanrı değildi ve hata yapması da doğal karşılanmalı. Hepimiz hatalarımızdan öğreniriz. Çünkü henüz Tanrı/çalığa erişmedik.
teşekkürler yazın için evet dediklerin doğru benim asıl demeye çalıştığım 10 siyahiden 1 dahi 10 beyazdan 5 dahi çıksın diyelim fakat o çıkan 1 siyahi dahi 5 beyaz dahiden daha zeki olabiliyorsa bu ihtimal var ise sen gidipte Irksal katmanlama yapamazsın bu Irk bu ırktan üstündür diyemezsin
keyfiniz bilir saygılar"Teşekkürler yazınız için.
Dedikleriniz doğru.
Siz gidip de...
Yapamazsınız.
Diyemezsiniz."
Size gösterdiğim saygının aynısını göstermediğiniz sürece daha fazla yorum yazmayacağım.
Karşı olmanız çok anlaşılır ve Hitler'in bu ırk teorisine ben de aynı şekilde karşıyım. Ancak bence bu hatasını Yahudilere verdiği savaş uğruna affetmeliyiz. Her insanın hatası olabilir sonuçta. Bir Tanrı değildi ve hata yapması da doğal karşılanmalı. Hepimiz hatalarımızdan öğreniriz. Çünkü henüz Tanrı/çalığa erişmedik.
Tabii ki, doğru. Savaşlar ve diğer etkenler etkili olabiliyor.Nasyonal Sosyalistlerin ırksal tutumları konusunda, politika yaptıklarını anlamanız gerekiyor. Halk her zaman "Hepimiz Centiliz!" diyerek savaşa katılamaz. Örneğin Slavlarla ilgili tutum, Sovyetlerle olan savaş esnasında gelişti. Bu ve bunun gibi örnekler çoğaltılabilir.
gözümde net bir hatadır bu üstünlükçü tutumların hepsiTabii ki, doğru. Savaşlar ve diğer etkenler etkili olabiliyor.
Yahudiler kendi ırkı ile üreyerek dünyaya hükmederken siyahi ile beyaz üreyip 2 kafalı insan mı dünyaya gelsin? Anlayamadım, aslına bakarsan herkes bilimsel olarak neyin doğru olduğunu biliyor.gözümde net bir hatadır bu üstünlükçü tutumların hepsi
Nazi elitlerinin büyük kısmı Pagandır, Paganizm = Satanizm hesabıyla onlara da Satanist diyoruz. Eğer yabancı diliniz varsa burada gördüğünüz tüm linklerdeki tüm yazıları okuyun. Başlangıç olarak bu yazıyı temel alabilirsiniz.tabi her insanın hataları var. hala yazılar bekliyorum sizden Hitlerin satanistliğini doğrulayacak.
Gerçekten safkan kalan insan sayısı hayli fazla olsa da 'o kadar çok' değil. Anadolu halkı olarak biz de bir miktar karışığız diye hatırlıyorum, bu noktada iş ruhaniyete dönüyor; ruhani ilerleme gerçekleştikçe insan asıl ırkının özelliklerini daha belirgin şekilde sergilemeye başlıyor. Bu çok abes bir örnek olup gerçekçi olmasa da %70 siyah, %30 sarı bir insan ruhani olarak geliştikçe %100 siyaha dönüşüyor gibi düşünün. Dediğim gibi olan şey tam olarak bu değil, fakat imgeleminizde böyle canlandırmanızda sakınca yok sanıyorum.Irksal saflık nedir ve nasıl belirleniyor halen kafam bu konuda karışık. Birisi örneğin neye dayanarak %100 safım diyebiliyor? Bilgisi olan cevap yazabilirse sevinirim.
"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Shaitan