Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

Hayatın İçinde Yahudiler

AlterOne

Active member
Günlük hayatta Yahudileri gerek sanat camiasında, gerek başka alanlarda her türlü alanda görebiliyoruz. Dahası ise şu ki günlük hayatta normal insanlar gibi onlarla da karşılaşabiliyoruz.

Bunu düşündüğümde aklıma hemen şu geldi: diğer Zevist’ler ne yapıyorlar? Hayatlarında bir Yahudi ile karşılaştıklarında nasıl davranıyorlar?

Sonuçta o karşılaşılan Yahudi kim bilir patronumuz bile olabilir. Her şey mümkün sonuçta.

Günlük hayatta bir Yahudi ile karşılaştınız mı? Eğer karşılaştıysanız ne yaptınız?

Günlük hayatta Yahudileri gerek sanat camiasında, gerek başka alanlarda her türlü alanda görebiliyoruz. Dahası ise şu ki günlük hayatta normal insanlar gibi onlarla da karşılaşabiliyoruz.

Bunu düşündüğümde aklıma hemen şu geldi: diğer Zevist’ler ne yapıyorlar? Hayatlarında bir Yahudi ile karşılaştıklarında nasıl davranıyorlar?

Sonuçta o karşılaşılan Yahudi kim bilir patronumuz bile olabilir. Her şey mümkün sonuçta.

Günlük hayatta bir Yahudi ile karşılaştınız mı? Eğer karşılaştıysanız ne yaptınız?
Çok fazla karşılaştım.

Bİr pastanede çalışıyordum ve beni zamanı geldiğinde imalathaneye alacaklar diye anlamıştım. Almadıkları gibi birgünün yarısını orada geçiriyordum resmen. Sonra birgün patron geldi şubeye peygamber duası diye ibranice bir muska astı. O an yahudi olduklarını anladım ve işten kendim çıktım zaten sürekli olarak pastanenin tüm işlerini ben halletmeme rağmen benim üzerime fazla geliyorlardı. Bende sikerler böyle işi dedim ve çıktım. Daha sonradan tabi imalathanedeki ustayla anlaşamadılar beni çağırdılar ama gitmedim.

Yurtta ikinci odamda birisi vardı. Kendisi, muhteşem yüzyıl bağımlısı, kendisinin zamanı geldiğinde bir sultan gibi birşey olacak zannediyordu, herkese özellikle herkese çok takıntı yapıyordu "o kesinlikle bana aşık, diğeri benden nefret ediyor görüyor musun ?" Fln diye takıntı ediyordu insanları, karanlıktan çok korkuyordu ve ilerleyen zamanlarda kendi defterine ibranice şeyler yazmaya başlamıştı bunu fark ettiğim anda ondan uzaklaştım. Daha sonrasında bir gece saat 03.45 gibiydi bu bana çattı yattığı yerden bende fırsat bu fırsat dedim ve boğazına yapışıp çalışma odasına kadar bunu dövdüm. Daha sonra ikimizde birbirimizden şikayetçi olmadan odalarımızı değiştirdik.

Mevcut odamdaki bir insan var, temizlik obsesyonu var ve benden ve hatta odada varlığı ile yokluğu bir olan bir insandan nefret ediyor. Aşırı sinirli birisi kendi eşyalarını fln parçalamaktan korkmuyor ve herşeye odadaki herşeye kendisininmiş gibi davranıyor. Yahudi değil mi ? emin değilim ama ondan nefret ediyorum bu net bir bilgi.

Çok fazla karşılaştım.

Bİr pastanede çalışıyordum ve beni zamanı geldiğinde imalathaneye alacaklar diye anlamıştım. Almadıkları gibi birgünün yarısını orada geçiriyordum resmen. Sonra birgün patron geldi şubeye peygamber duası diye ibranice bir muska astı. O an yahudi olduklarını anladım ve işten kendim çıktım zaten sürekli olarak pastanenin tüm işlerini ben halletmeme rağmen benim üzerime fazla geliyorlardı. Bende sikerler böyle işi dedim ve çıktım. Daha sonradan tabi imalathanedeki ustayla anlaşamadılar beni çağırdılar ama gitmedim.

Yurtta ikinci odamda birisi vardı. Kendisi, muhteşem yüzyıl bağımlısı, kendisinin zamanı geldiğinde bir sultan gibi birşey olacak zannediyordu, herkese özellikle herkese çok takıntı yapıyordu "o kesinlikle bana aşık, diğeri benden nefret ediyor görüyor musun ?" Fln diye takıntı ediyordu insanları, karanlıktan çok korkuyordu ve ilerleyen zamanlarda kendi defterine ibranice şeyler yazmaya başlamıştı bunu fark ettiğim anda ondan uzaklaştım. Daha sonrasında bir gece saat 03.45 gibiydi bu bana çattı yattığı yerden bende fırsat bu fırsat dedim ve boğazına yapışıp çalışma odasına kadar bunu dövdüm. Daha sonra ikimizde birbirimizden şikayetçi olmadan odalarımızı değiştirdik.

Mevcut odamdaki bir insan var, temizlik obsesyonu var ve benden ve hatta odada varlığı ile yokluğu bir olan bir insandan nefret ediyor. Aşırı sinirli birisi kendi eşyalarını fln parçalamaktan korkmuyor ve herşeye odadaki herşeye kendisininmiş gibi davranıyor. Yahudi değil mi ? emin değilim ama ondan nefret ediyorum bu net bir bilgi.
Ben karşılaştığımda bunları yaptım yani uzaklaştırdım.

yahudi bizim buralara gelmez, ben hiç görmedim öyle birşey, hristiyan çok gördüm yahudi görsem uzak dururum muhattab olmam, yüzüne karşı siz derdim insan değilsiniz, bu dünyadaki bütün kötülüklerden siz sorumlusunuz, insanların kanını emdiniz derdim, Tanrı sizi yok etsin derdim, şu koskoca şehirde nefes alacak yer yok, bi deniz kenarı yok hertarafı yahudi zihniyeti kaplamış, temiz bir sahil yok, temiz bir orman yok, hastanede insanlara bakmıyorlar, hep yahudilerin yüzünden, onlar dünyayı bu hale koydu, yalanmı Sonne bey sizde öyle diyordunuz, yozlaşmanın sebebi savaşların sebebi yahudiler.

Çok fazla karşılaştım.

Eline sağlık

Kafamda bir soru işareti var bu yahudiler, hem hristiyanlığı hem islamiyeti kurdular, peki bu kadar takipçi nasıl topladılar milyarlarca takioçileri var, dolaylı veya dolaysız yhv ye hizmet ediyorlar, burda merak ettiğim Tanrı Zeus buna nasıl müsade etti, bu yozlaşmaya şuda aklıma geliyor bu yozlaşma gelişmemiz için bir dersmi ? İnsanlar dışarda inanmıyor gibi görünebilir, fakat dinlerine bir eleştiri olunca kılıç çekecekler neredeyse, penguen dergisini gördünüz, ordaki karikatürde musa muhamed vardı, ikiside azılı yahudi, penguen dergisinin laik yazarları haklıydı, zaten bütün savaşları musa muhamed yüzünden çıkıyor ortadoğuda, bu arkadaşlar derdest edildi, adalet adalet diyoruz ya bakında görün adalet kimlerin elinde.

Lisede sınıftan bir çocuk Yahudi idi. Joy of Satan'ı tanımadan önce çocukla güzel vakit geçiyorduk. Kendimi adadıktan bir kaç hafta sonra çocuk trafik kazasında can verdi, o esnada oradaydım, görgü tanığı olarak tutanak imzalamıştım.

O dinler kılıçla, engizisyonla, sömürgecilikle yayıldı... @Aydinlikyol
Biliyorum fakat insanları nasıl etkisi altına aldı, insanlar bu kadarmı yozlaşmıştı, pagan rahibler buna nasıl direnemedide insanlık bu duruma düştü, katliamlar insanlık bunu haketimi? insan ektiğinimi biçti ?

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Shaitan

Back