silly
New member
esenlikler, öncelikle demem gerekir ki bu sene yks senem oldugundan dolayı meditasyonları biraz boslamıstım haftada bi kere falan yapıyodum ama sınav yaklastıkca biraz toparlamaya karar verdim ve umarım artık düzenli bir şekilde devam edebilirim neden yazdıgıma gelicek olursam öncelikle sınav için Lord Thoth'un ritüelini yapmayı düşünüyordum ama meditasyonlarda hala ilk günlerde olduğum için ritüeli yapsam ise yarar mı (daha adanmadım) ritüeli 40 gün boyunca yapmayı planlıyodum ama söyle bi durum da var ki Leydi Astarte'nin ritüelini de yapmak istiyorum (okulda hoslandıgım biri için) ama hangisini yapmalıyım karar veremedim sonuçta 4 ay kaldı tabiki de böyle bakarsak sınav icin lord Thoth'un ritüelini yapmak daha mantıklı ama 4 ay sonra okul bitiyo ve bitince hoslandıgım cocugu bi daha goremicem o yuzden Leydi Astarte'nin ritüelini de yapmak istiyorum ama ikisini birden nasıl yapsam bilemedim Astarte'nin ritüelini bir kez yapıp dua etsem işe yarar mı (hoslandıgım kisiyle farklı sınıflardayız ama arkadaşları bizim sınıfta oldugundan sürekli goruyorum ama beni hic tanımıyo konusmadık da hic ve onu tanıyıp konusmak istiyorum sizce ritüeli bir kez yapıp dua etsem benden hoslanabilir mi) napıcamı bilemedim kısaca