Welcome to the Temple of Zeus's Official Forums!

Welcome to the official forums for the Temple of Zeus. Please consider registering an account to join our community.

Gezegensel Kareler

sunoftheflowers

New member
Herkese esenlikler,
Bir konuda şansım olumlu yönde dönsün istiyorum bunun için hangi gezegensel kareyi yapmalıyım hangi gün başlamalıyım? Hata yapmak istemiyorum, beni aydınlatırsanız sevinirim.

İyi Şans için Jüpiter karesinden fayda alabilirsiniz spesifik ve maddi bir amaç için kullanacaksanız maddi Jüpiter karesini kullanın.

Bu Takvim'de Jüpiter karesine başlamanız için uygun günleri bulabilirsiniz.

Gezegen Saatleri Burada da günlük gezegen saatleri bulunuyor, çalışmalarınızı günün jüpiter saatlerine denk getirirseniz çalışmanız daha verimli olacaktır.

Ancak niyetlediğiniz konunun içeriği yalnızca şans faktörü ile ile ilgili değilse etkilerini daha net alacağınız başka bir gezegen seçmeniz daha doğru olacaktır.

SG Alexandros'un şans dönüştürme çalışmasını da yapabilirsiniz.

SG Alexandros'un şans dönüştürme çalışmasını da yapabilirsiniz.

Buradaki mantraları titretmek yerine dümdüz okuyabilir miyim? Eskiden böyle yapan SS arkadaşlarım vardı, fazla tekrarlı oldukları için uyuşuyormuş gibi his veriyor vücudumda.

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Shaitan

Back