Welcome to the Temple of Zeus's Official Forums!

Welcome to the official forums for the Temple of Zeus. Please consider registering an account to join our community.

Gün ortasında meditasyon

Lindita666

Member
Meditasyonları sabah uyandığımızda ve gece uyumadan önce yapmamız gerekiyor. Peki gün ortasında, herhangi bir vakitte de meditasyon yapabilir miyiz? Aura temizliğini ve koruma aurasını yapabilir miyiz?

Meditasyonları sabah uyandığımızda ve gece uyumadan önce yapmamız gerekiyor. Peki gün ortasında, herhangi bir vakitte de meditasyon yapabilir miyiz? Aura temizliğini ve koruma aurasını yapabilir miyiz?
Günün her saatinde her meditasyonu yapabilirsiniz. Sabah veya akşam olarak ikiye ayırmak, tamamen sizin günlük düzeninize uyum sağlayabilmeleri sebebiyledir

Günün her saatinde her meditasyonu yapabilirsiniz. Sabah veya akşam olarak ikiye ayırmak, tamamen sizin günlük düzeninize uyum sağlayabilmeleri sebebiyledir
Bildiğim kadarıyla uyumadan önce ve uyandıktan sonra yapmak daha önemli. Ama sabahları ve geceleri biraz zor oluyor benim için. Geceyi zorlayınca yapabiliyorum ama sabah zor oluyor uyanır uyanmaz.

Bildiğim kadarıyla uyumadan önce ve uyandıktan sonra yapmak daha önemli. Ama sabahları ve geceleri biraz zor oluyor benim için. Geceyi zorlayınca yapabiliyorum ama sabah zor oluyor uyanır uyanmaz.
Gün içerisinde meditasyonlarınızı aksatmadığınız sürece hangi saate yaptığınızın bir önemi yok. Sadece genel olarak bu konuda bir düzen oturtmaya çalışın. Böylece daha disiplinli çalışabilirsiniz.

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Shaitan

Back