Welcome to the Temple of Zeus's Official Forums!

Welcome to the official forums for the Temple of Zeus. Please consider registering an account to join our community.

Frumusețea Iubirii, a Dăruirii și a Reciprocității

Ayleth [NG]

Moderator
Salutări tuturor oamenilor și camarazilor noștri Zeviști.

Dedic acest mesaj tuturor oamenilor noștri, celor care sunt aici, celor care au fost aici, celor care vor veni. Pentru că este important ca toți să știe. Ca de obicei, cuvintele mele vor fi lungi și vor rezona doar cu oamenii puternici.

La începutul călătoriei mele Zeviste am realizat multe lucruri. Unul dintre ele fiind vulnerabilitatea acestei vieți. Într-o zi, cineva este aici. A doua zi, s-ar putea să nu mai fie. Atunci este prea târziu să faci ceva. Atât de multi oameni cred că întotdeauna există un fel de mâine care îi asteaptă, ceea ce în multe cazuri este corect, dar acest „mâine” jefuiește „azi” ca un hoț în noapte. Lăsând în urmă viețile oamenilor risipite și ruinate, pe ei înșiși murdari pe trotuar, deprimați pe viață și fără un rost. Și nu vreau asta pentru niciunul dintre voi, așa că vin din nou cu un alt mesaj „deranjant”. Acest lucru este la fel de paradoxal pentru Zeviștii care se luptă să termine Magnum Opus, dar eu personal gândesc lucrurile diferit. Cel puțin în ceea ce privește viața liniară, ea este ceea ce este.

Este important să exiști cât timp ești aici. Zeus m-a învățat multe lucruri importante, multe dintre ele le-am împărtășit cu voi toți aici. De multe ori, mă gândesc că trebuie să reușim. Să reușim cu orice preț. Și împreună cu noi trebuie să reușească și lumea, și să nu cadă în condamnarea evreiască. Suntem o echipă și, în esența noastră comună, văd Măreție. În toate sufletele noastre Zeviste există multă măreție, Divinitatea ia forme diferite și se exprimă în moduri diferite. Ne mișcăm împreună în mijlocul unei lumi fără Adevăr sau Divinitate în ea. De multe ori, poate fi greu și nopțile pot fi întunecate, dar este important să ne amintim lucrurile și să înțelegem.

„Zeus și Zeii le-au oferit tuturor o oportunitate: aceea de a se elibera și de a exista într-un mod măreț, eliberându-se tot mai mult pe plan spiritual. Acum, majoritatea oamenilor trăiesc ca niște sclavi, vor exista ca sclavi și vor muri ca sclavi, pentru cei care slujesc dușmanul sau pentru cei orbi. Oricum, ei nu se consideră demni de nimic mai mult. Privind lucrurile în mod obișnuit, Zeus și Zeii nu au nimic de câștigat din această luptă dusă pentru noi, însă noi avem. De câte ori te-au ajutat, te-au susținut, ți-au oferit îndrumare, de câte ori s-au întâmplat toate acestea?

De câte ori au fost răbdători cu tine? Tu chiar ÎNTREBI și primești RĂSPUNSURI, în timp ce toți ceilalți PUTREZESC în ignoranță toată viața lor. Ți-ai dat vreodată seama cât de important este acest lucru? Vreau să spun că nici măcar cei mai mulți părinți nu le răspund propriilor copii. Zeii, deși omenirea poate fi judecată ca fiind nevrednică de frumusețea și ajutorul lor, ne respectă de fiecare dată. De nenumărați ani ei dăruiesc și dăruiesc din nou. Acesta este un aspect al faptului de a fi Zeu, pentru că, asemenea Soarelui, ei dăruiesc după propria lor putere, primesc înapoi și se întorc.

De multe ori, mintea umană tinde să uite, însă acesta este un lucru pe care oamenii trebuie să îl depășească printr-un efort conștient. Omenirea ia totul de-a gata: faptul că va exista mâine, asta sau cealaltă, orice. Dar nimic nu este vreodată “garantat”. Inamicul și și felul lor de a înțelege au transformat oamenii în sălbatici nerecunoscători, care există fără scop și se îndreaptă spre nicăieri.

Tu nu ești unul dintre acești oameni.

Însă oamenii mei NU sunt nerecunoscători. Nerecunoștința vine din prostie și din lipsă de judecată. Nu cred că majoritatea oamenilor de aici sunt astfel. Îmi place să cred că vă trăiți zilele din plin, că înțelegeți valoarea lui Zeus, că înțelegeți valoarea faptului că puteți avansa spiritual, în timp ce alții vor putrezi pentru eternitate și lista continuă.

Am fost întotdeauna convins fanatic de efortul nostru. Nimic nu a fost mai puțin decât dragostea fanatică pentru toți cei de aici care sunt cu adevărat alături de noi și o ură fanatică față de dușmani. Aceeași parte de curaj, voință către putere și Adevăr, dragoste pentru libertate și fraternitate, sunt sigur că există în noi toți cei de aici. Am fost martor la ceea ce înseamnă un „Suflet Zevist” și l-am văzut pe Zeus. Nu doar ca o imagine vizuală sau doar ca o experiență, ci ca o înțelegere profundă a ambelor. Nu există nimic care să poată sau să fi putut vreodată să se compare cu asta.

Când cineva devine sensibil la măreție, înțelege acest lucru. Dacă cineva nu este măreț, atunci totul devine în zadar. Oamenii cu suflete sărace sunt doar amorțiți și obtuzi, ca și cum nici nu ar exista. Este ca și cum evreii predică mereu cum ajungi tot mai prost și mai amorțit, mai slab, mai fragil, mai înclinat spre evadare.Dar Zeviștii nu au nevoie de astfel de prostii, pentru că suntem meniți să trăim aici și acum. Frumos, nu-i așa? Nu vreau să ajungeți amorțiți sau proști, neîmpliniți și lipsiți de succes ca indivizi. S-ar putea să întrebați: de ce? Este un fel de creștinism? Ce este de câștigat? Ce este de câștigat sau de pierdut?

însă, atât cât mintea mea poate cuprinde, pot spune că este același lucru pe care Zeus îl gândește despre această situație, cel puțin atât cât poate înțelege propria mea ființă. Nimic, dar totul. Ce câștigă un părinte de la copilul său? Ce câștigă cineva când ajută un prieten? Ce câștigă cineva când își riscă viața pentru camaradul său? Ce câștigă cineva din a fi liber și nu sclav? „Întoarcerea” nu este aici ceea ce se așteaptă. Dar a „întoarce” arată o natură superioară. Cu excepția cazului în care cineva are de-a face cu paraziți, a căror lege este: fură câte puțin până când ești descoperit și încetezi să mai exiști în această existență mizerabilă a ta. Fără a dărui, nu vei primi. Aceasta este o Lege a Naturii.

În această noblețe am dus întotdeauna această luptă împreună cu voi toți. Pentru că, atunci când voi suferiți, este ceva mai mult la mijloc. La fel, este mai mult la mijloc și atunci când sunteți plini de bucurie și existați într-un mod bun. Poate că vedeți asta mai mult sau mai puțin, dar acum nu mai sunteți singuri și nu veți mai fi niciodată lăsați abandonați. Cei care au văzut mai mult din punct de vedere spiritual înțeleg asta. Suntem cu toții împreună.

Ceea ce învățăm astăzi este pentru lume: pentru a elibera această lume de o boală de proporții gigantice, care a împins-o către o stupiditate, o mizerie și o suferință fără precedent, către ceva mai mare care vine din interiorul Omenirii. Zevismul este despre Lumină, iluminând Întunericul, astfel încât să devină CUNOSCUT pentru noi. Ceva care este curat și nealterat, ceva care este pur și fără motivații ascunse, precum dușmanul care este un parazit și un pânditor. Pânditorii și cei asemenea lor sunt întotdeauna ființe slabe.

Aceasta nu este forma de existență pe care Zeus o dezvoltă. Zeus formează ființe libere, scoțându-le din această existență măruntă. Dacă cineva dorește să se schimbe pe sine și lumea din jurul său, trebuie să acționeze în consecință. Putem face toate acestea doar împreună.

Spre deosebire de dușmanul nostru, noi strălucim pe deplin, ne arătăm așa cum suntem. Am vrut să‑mi învăț oamenii, așa cum o fac în fiecare zi, pentru ca voi să fiți liberi în propriul vostru sens, să evoluați în propriul vostru sens și să fiți puternici în propriul vostru sens. Pentru că vă iubesc al naibii de mult pe toți, chiar dacă nu vă cunosc, într‑un mod cu adevărat ciudat. Cum ai putea să nu fii fascinat vreodată de o viziune precum a noastră? Noi ne dorim literalmente imposibilul. Alți oameni își doresc doar nimicuri banale, dar cine poate spune că a cerut vreodată ceva asemănător cu ceea ce am făcut noi? Tatăl Zeus ne ajută și ne asistă în acest demers. Ce glorie, într-adevăr! De câte ori și câte lacrimi au vărsat mulți dintre noi pentru această Ființă? De câte ori am explodat doar gândindu-ne la Măreția Sa? Destul de des, presupun.

De asemenea, de la început am început să înțeleg anumite lucruri ca Zevist. cest proces a continuat să se amplifice, până a ajuns într-un punct în care a trebuit să împărtășesc. S-a dovedit că a meritat pe deplin. A împărtăși este cel mai greu lucru de făcut, la fel ca a dărui. A lua, a lua și a lua din nou este ușor. Toată lumea face asta, trebuie doar să te uiți în jur. Acești oameni continuă să ia și să ia, ca și cum tot ce iau i-ar duce undeva, în timp ce ei sunt nicăieri și merg spre nicăieri. Nu există nici măcar un scop real care să susțină acest mod de a acționa, dar sunt prea proști ca să înțeleagă asta. În mare parte, oamenii care fac acest lucru nici măcar nu au o înțelegere a vieții. Viața, la fel ca sexul, este despre a dărui și, în același timp, a primi. Altfel, dacă nu dăruiesc și nu primesc, devin un corp stagnant și mor.

A dărui, a împărtăși și apoi a primi înapoi, repetând acest proces, aici se află fericirea. Nu luând până la epuizare ajunge cineva să vadă ceva mai mult.

Zeus ne‑a oferit scop, viață, existență și mijloacele de a fi liberi, o cale de a aparține, rămânând totodată noi înșine. Acest lucru este cu totul opus felului de „apartenență” al dușmanului și tuturor mizeriilor inventate de ei. Aici poți EXISTA cu adevărat. Aici poți exista cu adevărat. Aici poți fi cu adevărat ceea ce ești. Poți crește și rămâne un visător, în timp ce majorității acest lucru le-a fost furat pentru totdeauna, trăind într-o stagnare perpetuă. Ei trăiesc mulți ani, dar anii lor sunt aproape lipsiți de viață. Mijloacele de a transcende totul și de a atinge cei mai înalți munți sunt aici. Ghizii tăi sunt, de asemenea, aici. Zefs este eliberatorul tuturor lucrurilor. Zefs este adevărata Lumină, adevărata Iubire, adevăratul Tată, care nu renunță niciodată la ai săi.

Îi vezi pe acești idioți, sunt abia la un nivel de conștiință de bază (dacă există măcar atât), iar ultimele fărâme de conștiință pe care le mai au vor să le arunce la gunoi. Literalmente nu vor să fie conștienți de cât de distruși sunt și de cât de distruși i-a făcut inamicul. Ei vor doar să-și halucineze întreaga existență, până când nu vor mai exista. Felicitări evreilor pentru ceea ce au creat. Un dezastru în toată regula.

Zeus mi-a întins mâna, mi-a dăruit, a împărtășit cu mine și m-a iubit, așa cum a făcut cu voi toți, Copiii și Urmașii Lui. Vreau să extind acest lucru către toată lumea, ca să înțeleagă, ca să simtă, ca să vadă cu ochii lor.

Și, asemenea tuturor celor de aici, vreau ca acest lucru să rămână și să existe etern, și așa va fi. Va exista în voi toți, în copiii voștri care vor veni, în faptele noastre, în cuvintele noastre, în acțiunile noastre, în existența noastră, în această lume, acum și pentru totdeauna. Iar dacă va fi nevoie, va exista și în sacrificiul nostru în abisul etern. Pentru cei care L-au văzut pe Tatăl nostru și pe Gardienii lor iubitori, ce altceva mai este de văzut? V-ați oprit vreodată măcar o clipă pentru a înțelege această onoare mai profundă?

Dați jos vălul de pe ochi, draga mea familie, și priviți. Vedeți ce măreție purtăm în noi. Lăsați-o să vă umple, lăsați-o să strălucească, lăsați-o să ardă dușmanii noștri și să se răspândească până la capătul acestei lumi și al tuturor lumilor. Putem face asta doar împreună. Aici acasă sunteți liberi. Nimeni nu are nevoie să fiți altceva decât voi înșivă. Să existați ca altcineva decât voi înșivă. Să exprimați altceva decât voi înșivă. Și aceasta este bucuria iubirii, a dăruirii și a împărtășirii. Uitați tot ce a spus vreodată dușmanul.

Puteți deschide această biblie perversă și bolnavă și veți vedea. Ură, ură și iar ură. Iubire falsă, și mai multă iubire falsă și apoi „iubire” falsă și sclavagistă. Nimic altceva. Frate împotriva fratelui, mamă împotriva tatălui, „dumnezeu” împotriva „omului”, toți împotriva tuturor, realitatea suferinței pure.Ură față de ceea ce este cel mai bun, ură față de ceea ce este cel mai rău, ură față de ceea ce este egal, ură față de viață și natură, ură față de propria existență, iubire pentru torturatori și mincinoși, respect greșit plasat, frică și teroare acum și pentru totdeauna. Ești mereu greșit, mereu fără valoare, mereu în căutarea vreunei mizerii divine de sărutat doar ca să te simți bine pentru un moment. Cât de patetic. Vezi doar mintea evreului vorbind prin acest text: frica de relaționare, frica de a iubi, suspiciuni, crimă, neîncredere, nebunie, paranoia, psihoză, orice. Toate acestea sunt mintea evreului, pe care o manifestă activ ca realitate, pentru că oamenii sunt suficient de proști încât să se auto-creeze această mizerie care li se predă drept „mod de viață”. Un nivel total de mizerie și suferință existențială.

Nu e de mirare că Zeus vrea ca acest lucru să fie distrus. Așa cum le-a spus discipolilor săi, totul este o înșelătorie evreiască, văzută tocmai prin motivele pe care le-am explicat. Așa că relaxați-vă și știți că da, în această existență există iubire, dăruire profundă și împărtășire sănătoasă. Vindecați-vă de toate acestea, apoi veți putea vedea. Este un efort lung și dificil să te purifici de toată această mizerie, dar scopul tuturor acestor lucruri este să devii un Zeu. Nu este un scop mic. Necesită Putere. Scopul nostru comun este să recreăm totul în frumusețe și puritate deplină. De aceea, Puterea personală trebuie să fie unită cu Puterea comună. Așadar, cu toții suntem obligați să distrugem toate aceste porcării și impurități evreiești din mințile și conștiința noastrăAici intervine efortul personal, iar apoi efortul comun face ca lucruri mărețe să se întâmple, atunci când mulți oameni buni lucrează împreună. Este această sesiune de meditație pentru tine?

Oare această sesiune de meditație este pentru ca noi toți să mergem mai departe? Oare atacul tău este pentru tine, ca să-ți poți exprima ura? Este pentru a‑L răzbuna pe Tatăl nostru sau pe un frate care a fost atacat recent? Oricare ar fi motivele tale, toate sunt acceptate. Dar amintește‑ți: putem face acest lucru doar împreună. Și putem fi împreună doar dacă fiecare dintre voi face acest lucru și pentru sine.

Așadar, următoarea ta lovitură împotriva dușmanului, următoarea ta sesiune de meditație, următorul obstacol pe care îl vei depăși, ceea ce vei fi realizat peste ani, toate țin de alegerea ta, de viața ta, dar sunt totodată o moștenire comună a tuturor Oamenilor noștri Zeviști. Așa cum Străbunii au sacrificat pentru noi, cei Mari vor continua să o facă din nou. Suntem cu toții legați împreună în același lanț existențial al măreției, al iubirii și al afecțiunii. Construiește-te pe tine însuți cu măreție și îndepărtează‑te de această înțelegere săracă în care nu vezi decât o singură persoană în oglindă. Vezi milioanele dinaintea ta și pe cele care vor veni după tine, în timp ce, în același timp, te vezi și pe tine însuți.

Așa cum ei ne-au dat cheile salvării, noi le vom purta din nou și le vom transmite mai departe, asemeni Focului Etern al lui Zefs. Deci, metaforic vorbind, Zeus ne-a dat toate culorile și instrumentele. Mergi înainte și pictează, nu te teme de greșeli, acolo are loc învățarea. În curând vei ajunge să ai o mulțime de opere de artă, camarade. Apoi vom construi un muzeu. Un muzeu al Puterii Zevice pentru eonii ce vor veni…Ce naiba mai aștepți?

- Înaltul Preot Hooded Cobra 666
Sursa originală: https://libraryofthoth.org/English/...nd_Sharing_-_High_Priest_Hooded_Cobra_666.pdf

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Shaitan

Back