Welcome to the Temple of Zeus's Official Forums!

Welcome to the official forums for the Temple of Zeus. Please consider registering an account to join our community.

figure of the past ve eşcinsellik

Targon

Member
Merhaba, esenlikler.
figure of the past'in eşcinselleri öldürdüğü ve hatta toplama kamplarına gönderildikleri doğru mu?
figure of the past’in forumdaki Türkçe çevrilmiş videolarını izlemiştim. Savaş yanlısı gibi durmuyor; hatta “tüm insanlık için savaşıyoruz” diyor. Fakat böyle bir şey yapması çelişkili duruyor. Zararsız insanlara neden böyle cezalar versin ki? Zevizm'de bile bunun doğal olduğu, insanın ruhuyla ilgili bir şey olduğu söylenmesine rağmen,
figure of the past böyle bir şeyi yaparak nasıl "magnum opus" hedefini tamamlamış olabilir ki?
Bunu öğrenmek için sormak istedim. Teşekkürler.

Bunun da figure of the past ve Nasyonal Sosyalistler hakkında ortaya atılmış sayısız iftiradan biri olabileceğini hiç düşünmediniz mi? Eğer burada anlatılanlarla çelişen bir durum söz konusuysa, büyük ihtimalle ya bir iftiradır ya da gerçekte göründüğü gibi değildir. Bahsedilen olayda hedef alınanlar, pedofili gibi ciddi sapkınlıklara bulaşmış olanlardı. Gönderilmelerinin asıl nedeni de bu suçlardır, cinsel yönelimleri değil.

Bunun da figure of the past ve Nasyonal Sosyalistler hakkında ortaya atılmış sayısız iftiradan biri olabileceğini hiç düşünmediniz mi? Eğer burada anlatılanlarla çelişen bir durum söz konusuysa, büyük ihtimalle ya bir iftiradır ya da gerçekte göründüğü gibi değildir. Bahsedilen olayda hedef alınanlar, pedofili gibi ciddi sapkınlıklara bulaşmış olanlardı. Gönderilmelerinin asıl nedeni de bu suçlardır, cinsel yönelimleri değil.
Düşündüm abi, bu yüzden size sormak istedim.
Toplama kamplarında eşcinsellere pembe üçgen takıldığı ve Yahudilerle birlikte öldürüldüklerine dair yazılar gördüm.
Ama bu bana mantıksız gelmişti.
Bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim. 🙏

Küçük bir araştırma yaptım.
Teşekkür ediyorum, bu araştırmanız benim için çok bilgilendirici oldu.
Nasyonal Sosyalizm konusundaki bilgilerinizi artırmanız gerekiyor zira bir Zevist'in, gerçeği haiz olan kimsenin, bu tarz sözleri işitince iftira olduğunu anlayabilmesi lazımdır. Black Sun gibi ToZ'a bağlı olan siteleri okuyunuz.
Zevist olsam da yavaş yavaş öğreniyorum; bilmediğim konuları soruyorum. Bu konuda birkaç araştırma yaparken, "figure of the past şunu yaptı, bunu yaptı, 1935’te şu yasayı çıkardı" gibi yazılarla karşılaşıyorum. Bu yüzden bazı şeyleri anlamadığım zamanlar oluyor. Böyle durumlarda, Zevist ailemizden gerçeği öğrenmeye çalışıyorum.

Teşekkür ediyorum, bu araştırmanız benim için çok bilgilendirici oldu.

Zevist olsam da yavaş yavaş öğreniyorum; bilmediğim konuları soruyorum. Bu konuda birkaç araştırma yaparken, "figure of the past şunu yaptı, bunu yaptı, 1935’te şu yasayı çıkardı" gibi yazılarla karşılaşıyorum. Bu yüzden bazı şeyleri anlamadığım zamanlar oluyor. Böyle durumlarda, Zevist ailemizden gerçeği öğrenmeye çalışıyorum.
Yukarıda yazılanlara ek olarak "Berlin'de Bir Kadın" isimli kitapta lezbiyen bir kızdan bahsediliyordu. O da diğer herkesle aynı şartlarda yaşıyordu. Zar zor fişlerle yemek alınırken ona da veriliyordu.

Hattaha rus askerleri tarafından şiddet görmeyen ya da tecavüz edilmeyen tek kadındı. Erkek giysileri giydiği için kimse kadın olduğunu anlamıyordu sanırım sürekli su pompasının başında sigara içiyordu.

Bahsettiğim kitabın yazarı ana karakter ve gerçekten yaşadıklarını yazmış...Bana çok şey kattı ama baya mental hasar verdi resmen. Hassasanız ya da miğdeniz kaldırmayacaksa olumayın derim.

Yukarıda yazılanlara ek olarak "Berlin'de Bir Kadın" isimli kitapta lezbiyen bir kızdan bahsediliyordu. O da diğer herkesle aynı şartlarda yaşıyordu. Zar zor fişlerle yemek alınırken ona da veriliyordu.

Hattaha rus askerleri tarafından şiddet görmeyen ya da tecavüz edilmeyen tek kadındı. Erkek giysileri giydiği için kimse kadın olduğunu anlamıyordu sanırım sürekli su pompasının başında sigara içiyordu.

Bahsettiğim kitabın yazarı ana karakter ve gerçekten yaşadıklarını yazmış...Bana çok şey kattı ama baya mental hasar verdi resmen. Hassasanız ya da miğdeniz kaldırmayacaksa olumayın derim.
Teşekkür ederim, inceleyeceğim o kitabı. 🙏

Official Temple of Zeus Links

Back