Welcome to the Temple of Zeus's Official Forums!

Welcome to the official forums for the Temple of Zeus. Please consider registering an account to join our community.

Evren Üçgen Şeklinde mi?

Jehovah nibiruyu ele geçirip tanrıları sürgün edince derken?, JoS dan olan birinin eski bir yazısında eski tanrılar gidip gaddar yeni tanrılar gelince..., 2160 da kova çağı gelecek, 2012 de nibiru gelecek vs. diye yazmış olduğunuda gördüm, neler oluyor? JoS'un öğretileri daha önce farklımıydı?

lodoshurricane said:
Jehovah nibiruyu ele geçirip tanrıları sürgün edince derken?, JoS dan olan birinin eski bir yazısında eski tanrılar gidip gaddar yeni tanrılar gelince..., 2160 da kova çağı gelecek, 2012 de nibiru gelecek vs. diye yazmış olduğunuda gördüm, neler oluyor? JoS'un öğretileri daha önce farklımıydı?

Esenlikler,

Hayır, JoS'un öğretileri az bir farkla hep aynıydı. Ancak böyle bir şey yoktu. JoS'un içinde soytarılar olduğu kısmıysa doğru.

Diskriminant Bey, bu soytarılıklardan ziyade işin fizik kısmını ele aldığı için yazıyı yeniden canlandırıyor gibi oldu ancak bu saçma sapan Tanrıları aşağılayıcı fikirleri onaylamıyoruz, dediğim gibi onun da üstüne değinmek istediği nokta ayrı.

İyi günler.

Ah bu soruyu ben sormuştum eskiden duygulandım. Admin biraz gerilmiş gibisin sakin olsana ya :d
Sonuçta her soruyu her şekilde bilip açıklayacak hali yok kimsenin. Tanrılar arasında bile bilgi birikim farkları vardır. Ayrıca bunun senin yetersizliğin olduğunu sanmıyorum genel olarak bilgi eksikliği var en iyisini Tanrılar bilir ama sorduğunda uzun uzun bu soruyu yanıtlayacakmılar orasını bilmem. İyi günler.

Bright Truth said:
lodoshurricane said:

Esenlikler,

Hayır, JoS'un öğretileri az bir farkla hep aynıydı. Ancak böyle bir şey yoktu. JoS'un içinde soytarılar olduğu kısmıysa doğru.

Diskriminant Bey, bu soytarılıklardan ziyade işin fizik kısmını ele aldığı için yazıyı yeniden canlandırıyor gibi oldu ancak bu saçma sapan Tanrıları aşağılayıcı fikirleri onaylamıyoruz, dediğim gibi onun da üstüne değinmek istediği nokta ayrı.

İyi günler.

Teşekkürler, tanrıların gidişi ile ilgili bunu buldum
https://satanisgod.org/www.angelfire.com/empire/serpentis666/AlienOne.html bu doğru ve güncel mi?

lodoshurricane said:
Teşekkürler, tanrıların gidişi ile ilgili bunu buldum
https://satanisgod.org/www.angelfire.com/empire/serpentis666/AlienOne.html bu doğru ve güncel mi?

Esenlikler,

Evet, göz gezdirdiğimde güncel ve doğru olduğunu gördüm.

İyi akşamlar.

Koskoca HP Cobra'nın verdiği cevabı ona yakıştıramadım hiç. Herşeyi söylemiş ama hiçbirşey söylememiş. En azından Tanrılarla konuşabilen birinin evrenin şeklini onlardan öğrenip bize aktarmasını beklerdim.

Ne diyelim, sağlık olsun. :lol:

+Evren ne şeklindeymiş?
-Evren üçgen şeklindeymiş.
+Kaynak neresi?
-Kaynak tanrılar

😆 Gerçekten çok gözlemlenebilir.

Fizikle ilgili olduğunu biliyorum. Yinede iş bilime gelince önemsiz deyip yatıştırıyordu. Şimdi de adminler açıkladığı 2 3 paragraflık bilimsel yazıları anlatmaya çalışıyor.

Esenlikler,

Bu mesaj doğru anlaşılmamış. Yüksek Rahip Hoodedcobra666, orada diyor ki, "Üçgen, geometrik bir şekildir. Okültte de ışığı ve ışığın kırılmasını sembolize etmek için kullanılır."

Bahsedilen şey, gözün görmesi için ışığın kırılması gerekir. Yani burada görülebilir ve görülemeyen, evrende olan her şeyden bahsediliyor. Üçgen bu sayede de gözlemlenebilir ve gözlemlenemeyen bütün evreni sembolize ediyor. Fiziksel evren de dahil.

Evren üçgendir derken, bahsedilen şey budur.

İyi geceler.

Kahin said:
Keşke bilim adına rahipler daha çok konuşsalardı.

Esenlikler

2 doz Covid aşısı olduktan 5 ay sonra covid olmamı ve röntgen sonucu bildiğimiz kadarıyla akciğerlerimde hasar bıraktığını Dr. Steinberg ve aşılardan gelen parayla çocuklarının geleceğini kuran Uğur Şahin açıklayabilir mi acaba?

İyi günler.

Esenlikler

Geçmiş olsun.
Hiç aşı olmadım bu tür durumlarla karşılaşmamak için. Üstelik konu bu değil.

İyi günler.

Kahin said:
Esenlikler

Geçmiş olsun.
Hiç aşı olmadım bu tür durumlarla karşılaşmamak için. Üstelik konu bu değil.

İyi günler.

Esenlikler

En iyisini yapmışsın, ben okuduğum şehre gidebilmek, ayrıca oradaki otobüslere binebilmek amacıyla olmuştum.

Konuya gelecek olursak, Sosyoloji de bir bilimdir. Yüksek rahiplerimiz her ay en az 1 ya da 2 kez toplumun insanların halini, gidişatını yorumlayan içi tespitlerle dolu vaazlar yazıyorlar. Ve gayet başarılılar. Sosyoloji sözel bir dal olduğundan kitleye anlatabilme işi daha rahattır, onlar da kestirme yolu tercih etmiş olmalılar.

İyi akşamlar

.

Esenlikler,

Emeklerinize ve ellerinize sağlık. Bu konuda birtakım sorularım olacaktı, size Proton üzerinden ulaştım. Müsait olduğunuzda geri dönüş yapmanızı rica edeceğim. Bazı soru işaretlerime ışık olabileceğinizi düşünüyorum.

İyi akşamlar.

Official Temple of Zeus Links

Back