Welcome to the Temple of Zeus's Official Forums!

Welcome to the official forums for the Temple of Zeus. Please consider registering an account to join our community.

Credem În Cea Mai Bună Religie A Lumii: Pentru Cei Care Ne Acuză… Am Un Mesaj Pentru Voi

Abyss

New member
Când vine vorba de ipocrizie cu privire la „credințele periculoase”, avem o temă comună. Cele mai evidente, malefice, răspândite și mortale programe ocupă „primul loc” atunci când vine vorba de a se preface că sunt bune și pașnice. Istoria, datele și credințele actuale ale acestor sisteme, la nivel prezent, toate dovedesc ceea ce sunt. Podiumul moral al „Bunătății” este o minciună colectivă în care oamenii ar trebui să „creadă” și arată cu degetul spre ceilalți doar pentru a ascunde cât de răi sunt ei înșiși.

Iată o serie de afirmații exagerate: „Bigoți, plini de ură, care urăsc oamenii, care îl urăsc pe Dumnezeu, creaturi ale răului, primitivi, criminali” și așa mai departe. Să luptăm împotriva logicii și nu împotriva emoțiilor. Da, în teatrul lor emoțional suntem ceea ce sunt ei înșiși, dar inversați, astfel încât să nu-și vadă propria urâțenie.

Orice afirmații despre „Aceștia sunt oameni care urăsc, aceștia sunt bigoți” sau altele asemenea, pur și simplu pentru că avem opinii puternice, sunt doar o acoperire pentru datele istorice și realiste care dezvăluie ceea ce vei vedea mai jos. Și ei știu asta, așa că un clovn în cameră care să „dea vina pentru ură” este foarte necesar. Mai întâi au fost „Sataniștii” și apoi mereu este altceva.

Suntem numiți și etichetați în mod fals drept „răi, plini de ură” și se fac alte afirmații nefondate. Pe planetă, adevărata ură rămâne neabordată și nu numai că rămâne neabordată, dar chiar și guvernează planeta. Rezultatele acestui lucru le vedem în fiecare zi.

Există somnambuli legitimi care se întreabă de ce nu ne plac și nu tolerăm programele Avraamice. Voi lăsa Inteligența Artificială să ofere statisticile, nu eu.

Conform unor simple statistici, oamenii despre care se crede că „ard veșnic în iad” în principalele religii ale lumii sunt următoarele statistici. În aceste cazuri, avem aproximativ 75 până la 99% dintre oameni meritând focul iadului veșnic și pedeapsa supremă. Trufia supremă, sacrilegiul și cele mai grave crime sunt „pedepsite” în Viața de Apoi în Zevism, nu „nu sunt de acord cu noi”.

Așadar, pentru cei care perpetuează zvonuri pentru că nu ne plac religiile avraamice și le dezaprobăm pe motiv de nebunie și ură, am un mesaj pentru voi.

În schimbul Veninului, vom răspunde potrivit. O voi face în numele tuturor, deoarece oamenii noștri tind să fie, în general, foarte politicoși. La fel ca mine. Dar, din când în când, cineva trebuie să spună și: „Duceți-vă dracului”.

Stați, le spuneți oamenilor care cred cu adevărat că toți ceilalți vor arde în iad pentru angajarea în asemenea situații să „se ducă dracului”? Asta e foarte malefic. Apropo de această stare, haideți să examinăm niște statistici aproximative și „generalizate” despre credințele lor și cine merge în cele din urmă în „Focul Etern” sau nu. Tehnic vorbind, toți cei care nu sunt ca ei sau nu sunt aliniați cu ei, merg acolo.

Duceți-vă și spuneți-le oricui că eu și poporul meu am fost ticăloși în istoria voastră pentru că nu am aprobat programe care condamnă 75% până la 99% dintre ființele umane la focul veșnic; asta e foarte corect și revelator despre cei care creează aceste narațiuni. Ceea ce dovedește realitatea este că vorbele unor religii atât de intense, bazate pe ură, merită cel puțin aceste cuvinte.

Cei care fac parte din sisteme care urăsc umanitatea, o îmbolnăvesc mintal și o umplu de ură nu sunt în măsură să vorbească împotriva noastră. Vreți să ne cenzurați? Să ne atacați? Să ne condamnați? Nimic nu contează. Noi respectăm legea Zeilor.

Iudaismul, în interpretarea sa strictă, penalizează aproape fiecare neevreu de pe planetă și, de asemenea, majoritatea evreilor, implicând 99% dintre oamenii care trăiesc pe planetă în prezent. Apărați asta? Locuiți într-o instituție de boli mintale. Indiferent dacă „conduceți” lumea sau opinia publică în prezent, trebuie să vă spun același mare „Du-te dracului”.

În cazul Zeviștilor, credem că doar cele mai rele personaje ale planetei vor vizita Tartarul sau vor fi pedepsite de Zei în fiecare generație, inclusiv cei mai răi oameni, cei care batjocoresc și atacă direct Zeii la cele mai înalte niveluri. Aceasta implică aproximativ 0,1% sau mai puțin de 1% din totalul ființelor umane.

screenshot-2025-11-28-at-2-30-29%E2%80%AFam-png.9092

screenshot-2025-11-28-at-2-12-41%E2%80%AFam-png.9089

screenshot-2025-11-28-at-2-28-52%E2%80%AFam-png.9090

screenshot-2025-11-28-at-2-29-23%E2%80%AFam-png.9091

screenshot-2025-11-28-at-2-06-11%E2%80%AFam-png.9087

screenshot-2025-11-28-at-2-07-29%E2%80%AFam-png.9088

-Înaltul Preot Hooded Cobra 666

Sursa originala: https://ancient-forums.com/threads/...ho-accuse-us-i-have-a-message-for-you.304844/

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Shaitan

Back