Welcome to the Temple of Zeus's Official Forums!

Welcome to the official forums for the Temple of Zeus. Please consider registering an account to join our community.

Clarvederea - Un Răspuns

HellGate

Member

Clarvederea - Un Răspuns

royalblueflame666 said:
Celor dintre voi care v-ați deschis ochii clarvăzători către astral.

Sunt foarte interesat să încep să lucrez spiritual asupra mea. Am doar câteva întrebări.

Credeți că este important să lucrați atât la clarviziune, cât și la claraudiție în același timp, atunci când începeți să le dezvoltați?

Cum ați știut când erați pregătiți? Sau este la fel ca în cazul oricărei alte chakre?

Cel mai important: cât timp v-a luat până ați început să vedeți entități sau, în general, ființe astrale și altele asemenea? (Înțeleg că fiecare persoană este diferită.)

Și să lămurim un lucru: le vedeți cu ochii deschiși, cu cei doi ochi fizici, sau le percepeți într-un alt mod? Cum faceți diferența între realitatea fizică și cea astrală? Și, odată ce aceste centre sunt deschise, vedeți totul în planul astral?

În cele din urmă, îmi puteți oferi sfaturi și recomandări pentru momentul în care voi începe meditațiile menite să deschidă aceste centre?

Lucrând asupra chakrelor și, în general, prin meditație, le vei dezvolta pe amândouă. Clarauzirea este asociată cu chakra gâtului și cu chakra coroanei, iar cea de-a șasea chakră este asociată cu clarviziunea. Lucrând asupra acestora, îți vei deschide, metaforic vorbind, „ochii spirituali”. Timpul necesar variază de la o persoană la alta. Nu percepi aceste lucruri cu ochii fizici, ci printr-un tip de viziune interioară.

Mai exact, poți vedea planul fizic, iar în „ochiul minții” apare o altă imagine a aceluiași spațiu, corespunzătoare planului astral. Aceasta este experiența mea personală; alte persoane pot avea trăiri diferite. De asemenea, pe măsură ce avansezi, percepțiile se pot schimba și se pot aprofunda față de descrierea de mai sus. Unii oameni pot intra în transă și pot percepe realitatea într-un mod sferic. Ceea ce contează este progresul și faptul că ajungi să percepi prin propriile tale simțuri. Ar trebui, fără îndoială, să lucrezi la dezvoltarea acestora, deoarece toate acestea sunt considerate siddhi-uri.

Prin perceperea sufletului unei persoane și, în general, a planului astral, poți afla foarte multe despre aceasta. În plus, dezvoltarea acestor capacități te poate ajuta în multe aspecte ale vieții, deoarece ele sunt legate de simțurile astrale, folosite pentru a-ți manifesta obiectivele.

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Shaitan

Back