Öncelikle umarım gününüz iyi geçiyordur. 4 yıl boyunca servis şoförüm tarafından tacize uğradım. 2-3 yıldır kendisini görmüyorum. Bana karşı tacizi durdu fakat diğer kişilere karşı devam ettiğine eminim. Elimde bir kanıtım yok. Aileme anlattığımda inanmadılar. Çünkü ben hep "Beni taciz ediyorlar" diye yalan söylerim (!). Polise gitmeyi düşündüm fakat elimde kanıt yoktu ve kişi pek tekin birisi değildi. Babama söyleyemezdim. Utandığımdan değil pek hoş şeyler yaşanmayacağından ve özgürlüğümün elimden alınacağından. Bu kişiye karşı yapabiliceğim bir büyü falan var mı? Açıkça söylemeliyim ki acı çekmesini, benim yaşadığımın bin katını yaşamasını istiyorum.
Birde dikkatsizliğim yüzünden ay boşluktayken Taç Çakrası açma çalışması yaptım. Baya motivasyonum düştü. Bir an önce Ritual'lara başlamak istiyordum ama bu olay yaşanınca ara verdim. Son çıkan ruhani savaş takvimini yapamayacağım için fazlasıyla suçlu hissediyorum. Aradan bir hafta geçti açmaya yeniden başlayabilir miyim? ya da yapmam gereken bir şey var mı?