Welcome to the Temple of Zeus's Official Forums!

Welcome to the official forums for the Temple of Zeus. Please consider registering an account to join our community.

bir kaç kafama takılan konu

satanizm bitti

New member
Şimdi ilk konu şu bir çok tanrı var ve bunlar hakkında bahsediyorsunuz ancak ortada bir kaynak bile yok bazı tanrıların oluşum tarihi var onlar bizim evrimsel sürecimizi hızlandırdı diyende var bu konu hakkında bilgiler var sitede ancak karma karışık sıfırdan birine göre ayarlanabilir mı ortada kitap bile yok bunu açıklamak içinde ezidi halkına edilen zulümden bahsediyorsunuz ama kaynak araştırınca ortada zulüm yok
İkinci konuya gelicek olursam Yahudilere karşı içimden kin oluştu ancak soyumuz Yahudilere dayanıyorsa araştırıp öğrenirsek bu şartlarda buradaki Zevism'lerden linç yemiş oluyoruz bende birinin ırkı burdan geliyorsa neden atalarının yaptığı hata yükleniyor.yanlış anlamayın benim soyum değil belki bir başkasının soyu dayanıyorsa diye dedim

Laflarınıza dikkat edin. "Biz şunları öldüreceğiz, şunları keseceğiz!", "Yok, hayır, kesemezsiniz!" gibi tartışmalar ile bir yerlere varamazsınız.

Biz hiçbir yerde Yahudileri öldüreceğimizi söylemedik. Yüksek Rahip Zevios Metathronos, gidip yüksek sayılarda hukuk kitabı okumuş, anayasayı saatlerce çalışmışken, sizler de forumların yasallığına gölge düşürmeye mi çalışıyorsunuz? Buralar kapanırsa bilgiyi nereden almayı düşünüyorsunuz? Gönderilerinizi atmadan önce bunları düşünün.

Bu kadar zırva ise artık yeter. Söz ve eylemleriniz, basit ve içi boş Wokist ve Şovenist diskurlardan ileri gitmiyor.

Edebinizle oturun, işimizi zora sokacaksanız da gidin bunu başka yerde yapın.

Burada Robespierre'cilik ya da Leopold'culuk oynamayın.

Bright Truth said:
Laflarınıza dikkat edin. "Biz şunları öldüreceğiz, şunları keseceğiz!", "Yok, hayır, kesemezsiniz!" gibi tartışmalar ile bir yerlere varamazsınız.

Biz hiçbir yerde Yahudileri öldüreceğimizi söylemedik. Yüksek Rahip Zevios Metathronos, gidip yüksek sayılarda hukuk kitabı okumuş, anayasayı saatlerce çalışmışken, sizler de forumların yasallığına gölge düşürmeye mi çalışıyorsunuz? Buralar kapanırsa bilgiyi nereden almayı düşünüyorsunuz? Gönderilerinizi atmadan önce bunları düşünün.

Bu kadar zırva ise artık yeter. Söz ve eylemleriniz, basit ve içi boş Wokist ve Şovenist diskurlardan ileri gitmiyor.

Edebinizle oturun, işimizi zora sokacaksanız da gidin bunu başka yerde yapın.

Burada Robespierre'cilik ya da Leopold'culuk oynamayın.

Sizin'le en son içinde 2.leopoldun olduğu bir tartışma yapmıştık.Orda herhangi bir fikrinizin olmadığını söylemiştiniz.Şimdi ne düşünüyorsunuz hakkında?
Esenliklerle

Xerxes547 said:
Sizin'le en son içinde 2.leopoldun olduğu bir tartışma yapmıştık.Orda herhangi bir fikrinizin olmadığını söylemiştiniz.Şimdi ne düşünüyorsunuz hakkında?
Esenliklerle

Esenlikler,

Önemli bir şey düşünmüyorum. Hırslı bir monark gibi duruyor, bunu da kölelik yoluyla gerçekleştirmiş.

İyi geceler.

Genç dostum, hesabını sildirmek istiyorsan bana bir mail atabilirdin ve böylece sana bu konuda yardımcı olabilirdim. Hesabını sildirmek istediğine dair upuzun bir konu açtın ve bunu, belki amacın bu olmamış olsa dahi, forumdaki "Battı burası ben kaçar." trenine katılışın olarak algıladım. Ne yazık ki yöneticiler olarak gösterdiğimiz tutum son zamanlarda çokça suistimal edildi ve forumdaki Zevist kardeşlerimiz de bundan zarar gördü. Dolayısıyla gerekeni yapmam gerekiyordu ve yaptım da.

Eğer hâlen hesabını sildirmek istiyorsan bana bir mail atabilirsin ve gereken işlemleri yürürlüğe koymak için sana yardımcı olurum. Ancak buradan gitmenin doğru olmadığını düşünüyorsan ve bundan daha fazlası olduğunun farkındaysan, o hâlde kalabilirsin. Ardından ruhsal ve zihinsel gelişiminde ilerlemek için sana yardım edebiliriz. Kim bilir, belki birkaç yıl sonra gerçekten gelişmiş bir Zevist olursun. Bunların hepsi mümkün, elbette sen bunu dilediğin ve gerekenleri yaptığın sürece.

Official Temple of Zeus Links

Back