Welcome to the Temple of Zeus's Official Forums!

Welcome to the official forums for the Temple of Zeus. Please consider registering an account to join our community.

Beyaz ırk hakkında sorular ?

Melisa said:
Kafamdaki, soruyu giderdiğiniz için ayrıca teşekkür ederim. Madem tanrılar beni tepede görmüyor, aşşalık bir bedende ne siyah, nede beyaz olmayan ten rengimden dolayı aşşağıda bulunan bir pisliğim. (bunu kabul etmek utanç veriyordu) Emin olmak için size sormak istedim ve sizde doğruladınız, sonuçta net bir sonuç almadan yargılamak cahil insanların işidir öyle olsun. Bu forumdaki herkese saygı duyuyorum hayatınızda başarılar diliyorum.

Esenlikler,

Size tam olarak nerede "aşağılık pislik" dedim ya da bunu ima ettim?

Pigmentasyon, evrendeki çeşitlilikle ilgili bir meseledir. Dünya üzerinde Beyaz var, Asyalı var, Siyahi var çünkü yaratılış bunu gerektiriyor. Bunların hiçbiri varoluştan itibaren birbirine üstün değil. Beyazların evrimsel kademede üstte yer almasının nedeni, diğer ırklardan daha çok çalışıp daha çok içlerinden Tanrılar çıkarmalarıdır.

Beyazların Akdeniz, İranî, Mısır gibi kollarını geçtim; İskandinavlarda bile daha koyu saçlısı, daha açık saçlısı bulunuyor. Sadece Kuzey Avrupa'da gelişen kaç tane fenotip var. Ki bu, sadece bir alt kol.

Aynısı Asyalılar ve Siyahiler için de geçerli. Evrende farklılığın olma nedeni, yaratılışın böyle ilerlemesi. Sadece Griler, laboratuvardan klonlama usulü çıktıkları için hiçbir farklılık göstermeden birbirlerine benziyorlar.

Dediğim gibi, Odal rünüyle bir çalışma başlatıp köklerinizle barışmayı öğrenmelisiniz.

Bu sadece sizde var olan bir sorun değil. Yahudiler sağ olsun, Beyazlar bile artık ırklarından utanç duyuyorlar ve Siyahilerin ayaklarına kapanıyorlar. Bu, doğal şartlarda bulunmaması gereken, Yahudiler tarafından enjekte edilen bir aşağılık kompleksi.

İyi geceler.

Official Temple of Zeus Links

Back