Welcome to the Temple of Zeus's Official Forums!

Welcome to the official forums for the Temple of Zeus. Please consider registering an account to join our community.

Büyüde kan kullanımı

anonymous042

Member
Merhabalar , biraz merak ettiğim bazı konular var. büyüde kan ne amaçlarla kullanılabilir ? mesela kara büyü yapan bir kişi kendi kanını kullanabilir mi ? ne için kullanabilir ve ne amaçla yapabilir aynı zamanda tehlikeli midir ? çünkü kan ruhun biyoelektriğini taşıyor dersek adam kanıyla karabüyü yapsa kendi de zarar görür diye düşünüyorum mantıkken. onun dışında Rünleri kanla yazmak kullanmak gibi şeyler var ? bunlar rünün yada direk büyünün gücü arttırır mı ? iyi bir amaç için kan ile büyü yapılabilir mi ? ne kadar doğrudur ? ve mantıklıdır.
Yine 2 3 yıl öncesinde öğrendiğim bir bilgiye göre büyüde kan kullanımı enerjiyi arttırıyor diye biliyordum.

Kan yaşam gücümüzü taşıdığından büyüde kullanılabilir. Kendi kanınız ise etik olmayan bir tarafı yok. Rünleri titretirken kan damlatabilirsiniz doğru, fakat kanınızı sürekli olarak kullanmayın. Yanlış hatırlamıyorsam Leydi Maxine, birkaç damla kanın yeterli olduğunu ve eğer kullanacaksakta büyülerimizin aralarına zaman koymamız gerektiğini söylemişti.

Kan, büyülerimiz için kullanılabileceğimiz güçlü bir araç olsa bile sürekli olarak kullanmanız sizin zararınıza olur. Büyük çalışmalar dışı kullanmamanız daha iyidir.

Kara büyü konusunda ise bu büyüyü yapan kişinin gücüne ve deneyimine göre değişir. Güçlü ve deneyimli bir büyücü için sorun olacağını düşünmüyorum, o büyülerin nasıl çalıştığının farkındadır zaten.

Kan yaşam gücümüzü taşıdığından büyüde kullanılabilir. Kendi kanınız ise etik olmayan bir tarafı yok. Rünleri titretirken kan damlatabilirsiniz doğru, fakat kanınızı sürekli olarak kullanmayın. Yanlış hatırlamıyorsam Leydi Maxine, birkaç damla kanın yeterli olduğunu ve eğer kullanacaksakta büyülerimizin aralarına zaman koymamız gerektiğini söylemişti.

Kan, büyülerimiz için kullanılabileceğimiz güçlü bir araç olsa bile sürekli olarak kullanmanız sizin zararınıza olur. Büyük çalışmalar dışı kullanmamanız daha iyidir.

Kara büyü konusunda ise bu büyüyü yapan kişinin gücüne ve deneyimine göre değişir. Güçlü ve deneyimli bir büyücü için sorun olacağını düşünmüyorum, o büyülerin nasıl çalıştığının farkındadır zaten.
Mesela ne gibi büyük çalışmalarda kullanılabilir ?

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Shaitan

Back