Welcome to the Temple of Zeus's Official Forums!

Welcome to the official forums for the Temple of Zeus. Please consider registering an account to join our community.

Büyü yapıldığını nasıl anlayabiliriz ?

SonOfGod

Active member
Merhaba , ciddi bir büyücü bana ağır saldırılar kara büyü yaptığını nasıl anlayabilrim ? bu aralar sürekli kötü şeyler yaşıyorum. sanki hayatım bataklığa batıyor gibi. hem içsel hemde dış faktörler olarak kötü ilerliyor. neden böyle oldu bilmiyorum. yoksa karma mı yaşıyorum ? bir kaç kara büyü yapıp sonra etik olmadığını anlayıp pişman olmuştum. negatif enerjilleri yok etmek için elimden geleni yapmıştım. yaptığım kişiye de hiçbirşey olmadı ama yinede bu enerji beni vurur mu ? lütfen bu konuda beni aydınlatmanızı rica ediyorum. o enerjileri siyah enerjiyle iptal ettiğimi imgeleyip olumluyorum aylardır. koruma auramada çalışıyorum ama yinede kötü şeyler yaşıyorum. hayatım zorlaşıyor sanki lanetlenmiş gibi. kendimi sürekli kötü hissediyorum. Okültizm spiritüelizmle ilgilenip dış kaynaklarla Demonlarla çalışmayı öğrenen bir arkadaşımla sohbet ederken bana bu tarz birşeyden bahsetmişti. 1 ay boyunce çok yoğun şekilde kendisine bir grup tehdit edip ölüm büyüsü yapmış. ve Demonların yardımıyla ve mezarlıkda bir kaç adalet çalışması yapıp + örümcek ağ ile kendisini düşmanlarına karşı görünmez yaparak kurtulduğunu anlattı. eğer böyle bir saldırı altındaysam ne yapmalıyım ?

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Shaitan

Back