Welcome to the Temple of Zeus's Official Forums!

Welcome to the official forums for the Temple of Zeus. Please consider registering an account to join our community.

Aura temizleme

Odanın üstünde, altında ve etrafında olmak üzere 6 enerji küresiyle; tıpkı kendi aruanızı temizler gibi temizlemelisiniz.

"Bu ışık odama yöneltilmiş; negatif enerjileri, düşünce formlarını, lanetleri temizleyip yok ediyor ve aynen sahiplerine geri gönderiyor"

Bu affirmasyon yalnızca odanızı temizlemekle kalmaz, ayrıca tüm negatif enerjiyi düşmana/size yönelik tüm lanetleri size yönelten varlıklara yollayacaktır.

Bu tekniği -negatif enerjiyi olduğu gibi düşmana yansıtmayı- dolaylı olarak JG Blitzkreig öğretti.

lucifer.666seth said:
Maji çalışması yaptığımız odayı kötü enerjilerden nasıl temizleyeceğiz?

Algız gibi negatif enerjinin kovulmasını sağlayan rünler kullanabilirsiniz, arındırıcı özelliğe sahip tütsüler kullanabilirsiniz, kendinize yaptığınız aura temizliği evinizede yapabilirsiniz vb...

Mavi ay said:
lucifer.666seth said:

Algız gibi negatif enerjinin kovulmasını sağlayan rünler kullanabilirsiniz, arındırıcı özelliğe sahip tütsüler kullanabilirsiniz, kendinize yaptığınız aura temizliği evinizede yapabilirsiniz vb...
Çok teşekkür ederim. Şeref ve ebediyet Şeytana atfolsun.

Satan's Crow said:
Odanın üstünde, altında ve etrafında olmak üzere 6 enerji küresiyle; tıpkı kendi aruanızı temizler gibi temizlemelisiniz.

"Bu ışık odama yöneltilmiş; negatif enerjileri, düşünce formlarını, lanetleri temizleyip yok ediyor ve aynen sahiplerine geri gönderiyor"

Bu affirmasyon yalnızca odanızı temizlemekle kalmaz, ayrıca tüm negatif enerjiyi düşmana/size yönelik tüm lanetleri size yönelten varlıklara yollayacaktır.

Bu tekniği -negatif enerjiyi olduğu gibi düşmana yansıtmayı- dolaylı olarak JG Blitzkreig öğretti.

Çok teşekkür ederim. Şeref ve ebediyet Şeytana atfolsun.

Bahsi geçen güruha Satanist kelimesinin şanı 3 beden büyük kaçar.

Eğer ki bir söylem/iddia mantıksal olarak kanıtlar niteliklere sahip değilse -kimden olduğu fark etmeksizin, şahsımdan dahi olsa- bağlılığınızı sunmak için iki defa düşünmeniz gerekir.

Şimdilik temelinizi oturtmaya çalışın. Bol bol boşluk meditasyonu yapın, güzel felsefe/tarih kitapları okuyun, Hatha ve Kundalini pratikleri yapın, uygun ve sağlıklı bir diyet uygulayın ve aklınıza takılan bir şeyi sormaktan çekinmeyin.  Aklınıza takılan sorular var gibi gözüküyor. Adanmadan önce siteyi tabiri caizse, yalayıp yutun.
Kendine Türk deme onuruna nail olan her bir ruh için vakit ayırmak boynumun borcudur.
İsterseniz, kendinize Proton Mail açabilirsiniz. Mailden sizinle konuşmamız daha kolay olur.
Her halükarda size yardımcı olmak için buradayız.

Biraz spesifik örnekler verdiğimin farkındayım.
Zevism ile yeni tanıştığımda ki heyecanımı hatırlıyorum.
Tarifsiz bir duygu içimi sarıyordu.

Heyecanlı olmak doğaldır. Size motivasyon verebilir, fakat duygularınızın doğru yere yoğunlaştığından emin olun.

Küçük sohbetimiz bana, yeni bir konu fikri verdi.

Saolun Satan Crow verdiğiniz bilgiler için.Diyetten bahsettiniz yeme içme vs sigara kullanıyorum alkol kullanmıyorum.Sigara aşağı yukarı bir paket içiyorum öyle suni gıdalardan uzak duruyorum.Tabi işçi olduğumuz için fiziksel olarak hareketliyim hatha yogayı yapıyorum fakat tabi tam o resimlerdeki gibi şekle burunemiyorum.Yani önümüzde güzel bir yol var severek aşkla yapmaya gayret ediyorum.Ama çevremiz hep negatif insanlarla böyle ağlayan sızlanan insanlarla dolu.Bu tür insanlardan ırak kaçıyorum elimden geldiği kadar iyi günler sevgili Zevism dostum Güç ve kudret ŞEYTAN a aft olsun

lucifer.666seth said:

Ejderha kanı veya adaçayı tütsü yakıp dolaştırın.
Yapamıyorsanız güneş enerjileri ile temizleyin ve odaya rünler ile koruma kurun.

Official Temple of Zeus Links

Back