Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

are there any satanists in croatia??!!!! they are....please contact

--- In [url=mailto:[email protected]][email protected][/url], "Metal" <slytherin58@... wrote:
--- In [url=mailto:[email protected]][email protected][/url], "Ivor" <ivorpavlek@ wrote:

i live in croatia in zagreb....

I'm from sisak. kolko imas godina Ivor ? bas mi je jebeno super sad kad znam da nisam jedina odavde.
18....i pitam se koji kurac sam pisao na eng...a poruka je za hrvate...inaæe ja sam iz zg-a....i studiram teologiju....xd.....
super...da, nisi solo....a ti koliko? si zgodna i visoka plavuša? hahaha---zajbavam se...ha?

--- In [url=mailto:[email protected]][email protected][/url], "Ivor" <ivorpavlek@... wrote:
--- In [url=mailto:[email protected]][email protected][/url], "Metal" <slytherin58@ wrote:

--- In [url=mailto:[email protected]][email protected][/url], "Ivor" <ivorpavlek@ wrote:

i live in croatia in zagreb....

I'm from sisak. kolko imas godina Ivor ? bas mi je jebeno super sad kad znam da nisam jedina odavde.

18....i pitam se koji kurac sam pisao na eng...a poruka je za hrvate...inaæe ja sam iz zg-a....i studiram teologiju....xd.....
super...da, nisi solo....a ti koliko? si zgodna i visoka plavuša? hahaha---zajbavam se...ha?
hahah a kaj ces i ja sam se navukla pisati tako sa sve ove jebene amerikance, i eto ti ..studiras teologiju? kao kriscansku teologiju ili sta vec? hahahahhaa bas me interesira.
inace imam 15 godina. zgodna i visoka brineta. pa onda, koliko godina radis na body bilding? XD

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Shaitan

Back