Welcome to the Temple of Zeus's Official Forums!

Welcome to the official forums for the Temple of Zeus. Please consider registering an account to join our community.

are there any satanists in croatia??!!!! they are....please contact

--- In [url=mailto:[email protected]][email protected][/url], "Metal" <slytherin58@... wrote:
--- In [url=mailto:[email protected]][email protected][/url], "Ivor" <ivorpavlek@ wrote:

i live in croatia in zagreb....

I'm from sisak. kolko imas godina Ivor ? bas mi je jebeno super sad kad znam da nisam jedina odavde.
18....i pitam se koji kurac sam pisao na eng...a poruka je za hrvate...inaæe ja sam iz zg-a....i studiram teologiju....xd.....
super...da, nisi solo....a ti koliko? si zgodna i visoka plavuša? hahaha---zajbavam se...ha?

--- In [url=mailto:[email protected]][email protected][/url], "Ivor" <ivorpavlek@... wrote:
--- In [url=mailto:[email protected]][email protected][/url], "Metal" <slytherin58@ wrote:

--- In [url=mailto:[email protected]][email protected][/url], "Ivor" <ivorpavlek@ wrote:

i live in croatia in zagreb....

I'm from sisak. kolko imas godina Ivor ? bas mi je jebeno super sad kad znam da nisam jedina odavde.

18....i pitam se koji kurac sam pisao na eng...a poruka je za hrvate...inaæe ja sam iz zg-a....i studiram teologiju....xd.....
super...da, nisi solo....a ti koliko? si zgodna i visoka plavuša? hahaha---zajbavam se...ha?
hahah a kaj ces i ja sam se navukla pisati tako sa sve ove jebene amerikance, i eto ti ..studiras teologiju? kao kriscansku teologiju ili sta vec? hahahahhaa bas me interesira.
inace imam 15 godina. zgodna i visoka brineta. pa onda, koliko godina radis na body bilding? XD

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Shaitan

Back