Header Wallpaper

Afirmații în trepte (afirmații progresive)

AvatarSamatva Rudra5 min to read

*Acest lucru va fi de un real ajutor mai ales pentru cei dintre voi care sunt pragmatici și/sau au emisfera stângă a creierului dominantă. De asemenea, va fi util celor care nu reușesc încă să intre în starea de transă necesară pentru auto-hipnoză.

Multe dintre afirmațiile pe care le avem în Templul lui Zeus și pe forumuri sunt concepute special pentru a fi rostite în timp ce vă aflați într-o transă profundă, cu scopul de a ocoli emisfera stângă a creierului, cea logică, pentru a se imprima în subconștient.

Totuși, pentru ca acest lucru să funcționeze, trebuie să vă aflați într-o transă profundă. Dacă nu sunteți într-o transă profundă, s-ar putea să vă treziți adesea rostind afirmația în timp ce aveți o gândire logică de genul „ei bine, nu, asta nu este adevărat”, ceea ce va anula scopul efortului vostru.

În schimb, puteți lucra pentru atingerea obiectivului vostru folosind modelul unei scări. Vă aflați la baza scării, iar rezultatul maxim dorit se află în vârf. Nu pășești direct pe treapta de sus, ci urci mai întâi câteva trepte.

Să spunem că ești ca mulți oameni și nu-ți place corpul și aspectul tău. Dacă ești cu adevărat nemulțumit de felul în care arăți, încercarea de a-ți spăla creierul cu o afirmație de genul „Îmi iubesc corpul, sunt frumos” ar putea fi prea mult pentru mintea ta logică. Nu-ți iubești corpul, așa că a spune exact opusul, știind foarte bine că este contrar a ceea ce simți cu adevărat, practic nu va funcționa, decât dacă permiți acest lucru, ceea ce necesită o transă profundă și, probabil, mult mai mult timp petrecut repetând afirmația pe o perioadă mai lungă.

În schimb, încearcă să spui ceva de genul: „Sunt recunoscătoare că am un corp care îmi permite să fiu în viață și să progresez spre obiectivele mele. Sunt recunoscătoare pentru picioarele mele care îmi permit să merg, sunt recunoscătoare pentru organele mele care îmi permit să trăiesc, sunt recunoscătoare pentru vocea mea care îmi permite să vibrez mantre, sunt recunoscătoare pentru simțurile mele care îmi permit să experimentez viața. Sunt recunoscătoare că, cu corpul meu, pot să-mi trăiesc viața și să mă dezvolt către potențialul meu superior.”

Spune-ți asta de 10-20 de ori pe zi. În curând vei realiza că acest lucru este, de fapt, adevărat. Nu te minți pe tine însuți, ci afirmi fapte reale. Fără corpul tău nu ai fi aici, nu ai putea medita pentru a depăși karma negativă, nu ai putea acumula karma pozitivă și nu te-ai putea apropia de Zeii noștri. Ai fi doar un suflet care plutește în derivă, iar sufletele noastre au nevoie de corpul fizic pentru a evolua.

După ce vei dezvolta o recunoștință sinceră și meritată față de corpul tău, vei începe să ai mai multă grijă de el. Iar acest lucru duce la iubirea de sine. Aprecierea duce la grijă, care la rândul ei duce la iubire!

Acum ai urcat câteva trepte pe scară. După ce prima afirmație s-a înrădăcinat ferm în mintea ta, poți modifica afirmația în continuare sau poți începe o nouă afirmație, poate ceva de genul: „Îmi apreciez și îmi admir corpul. Sunt foarte atractiv(ă) pentru persoana pe care o doresc. Corpul meu este frumos/sexy/etc.” Și acum te afli în vârful scării.

Să încercăm acest lucru cu banii. Dacă acum ești falit(ă), abia supraviețuiești, și încerci să-ți spui că ești acum extrem de bogat(ă)… s-ar putea să-ți fie greu să crezi asta. Mintea ta logică vede realitatea ta, și s-ar putea să fii prea copleșit(ă) și nesigur(ă) cu privire la ce trebuie făcut pentru a avansa.

Așadar, începe să urci scara. Aici, în ToZ, avem vrăji magice gratuite pentru bani, iar membrii oferă sprijin și sfaturi privind dezvoltarea carierei.

Afirmă-ți ceva de genul:

Primele trepte ale scării: „Am acces la cunoștințele și sprijinul de care am nevoie pentru a găsi oportunități de angajare. Îmi dezvolt abilitatea de a folosi magia pentru a mă ajuta să ajung la oportunități de angajare mai bune. Zeii doresc ca situația mea de viață să se îmbunătățească, iar la dispoziția mea există resurse publice și online pentru a dobândi orice abilități noi de care aș putea avea nevoie pentru a deveni o persoană mai angajabilă. De acolo, pot ajunge la noi culmi ale bogăției.”

Toate acestea sunt complet adevărate. Nu există nicio minciună și nici măcar o jumătate de adevăr denaturat în această afirmație. Totul este adevărat, prin urmare este ușor să crezi pe deplin odată ce înțelegi și accepți acest lucru.

După o vreme (poate o săptămână, o lună, 40 de zile; depinde de progresul tău), acest lucru va deveni realitate pentru tine, iar tu vei fi urcat câteva trepte pe scară.

Apoi poți începe o nouă afirmație pentru a urca și mai sus, cum ar fi:

Următoarele trepte ale scării: „Merit să am un venit stabil și durabil. Este sigur pentru mine să avansez în viață și să ajung la un nou nivel de bogăție și libertate financiară.”

După aceea, afirmațiile din Templul lui Zeus vor fi următorii pași pe scară. Iar treptele de sus vor fi cele din Ritualurile Sacre Divine din Sala lui Osiris, lucru care este pe deplin realizabil odată ce îți așezi scara sub ele și începi să urci.

Postare originală: