Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

Adandıktan sonra ne yapılır

anonymous042

New member
Merhabalar, adanma ritüelinden sonra neleriniz değişti ? iyi yönde mi yoksa kötü yönde mi ? uzun zamandır adanmayı düşünüyorum ancak sanki sonrasında kötü birşey olcak gibi hissediyorum ve hayatım ya daha kötüye giderse ?. ve adandıktan sonra ne yapılmalıdır , hayatımda dikkat etmem gereken birşey varmı ve neler yapmalı neler yapmamalıyım gibi şeyler varmıdır ? yoksa normal herşey devam mı etmeli.

Adanmaktan korkmaman lazım ben ayinimi bitirmek için kağıdı yaktığım anda vücuduma sanki bir sarhoşluk zevki yüklendi öyle bir histi ki tarif dahi edemem mükemmeldi

Bence adanan kişi büyük bir cesaret ve istekle adanmalıdır kafasında soru işareti kalmadan gerçekten bu yolda yürümek istiyor musunuz SS yoldaşlarınızla birlikte ?
Adandığınız zaman hayatınızda negatif ya da pozitif bir şey olmaz sadece bu yolu seçmişsinizdir ama ben içimde bir pozitiflik hissetmiştim onu hissedebilirsiniz
İlk başta 40 günlük meditasyon programını uygulamanız gerekiyor böylece ruhunuzu hem geliştirip hemde meditasyona alışıyorsunuz
2 ya da 3 ay sonrada büyü veya koruyucu demonunuzla yavaş yavaş iletişim kurabilirsiniz
İlk başta her şey sıradan gibi görünsede sonradan o kadar çok değişiyor ki bir şeyler bence bu yolun en güzel tarafıda bu aynı spor yapmak gibi nasıl vücudunuz gelişip her ay kaldırdığınız Ağırlığa 5 kg daha ağırlık ekleniyorsa aynı şekilde bu da öyle yeni şeyler keşfediyorsunuz 3 ay sonra demonunuzla tanışırsınız 7 ay sonra geçmiş yaşamınızı öğrenirsiniz 1 sene sonra astral boyutta gezinirsiniz her gün disiplin ile güçlenin

Bence adanan kişi büyük bir cesaret ve istekle adanmalıdır kafasında soru işareti kalmadan gerçekten bu yolda yürümek istiyor musunuz SS yoldaşlarınızla birlikte ?
Adandığınız zaman hayatınızda negatif ya da pozitif bir şey olmaz sadece bu yolu seçmişsinizdir ama ben içimde bir pozitiflik hissetmiştim onu hissedebilirsiniz
İlk başta 40 günlük meditasyon programını uygulamanız gerekiyor böylece ruhunuzu hem geliştirip hemde meditasyona alışıyorsunuz
2 ya da 3 ay sonrada büyü veya koruyucu demonunuzla yavaş yavaş iletişim kurabilirsiniz
İlk başta her şey sıradan gibi görünsede sonradan o kadar çok değişiyor ki bir şeyler bence bu yolun en güzel tarafıda bu aynı spor yapmak gibi nasıl vücudunuz gelişip her ay kaldırdığınız Ağırlığa 5 kg daha ağırlık ekleniyorsa aynı şekilde bu da öyle yeni şeyler keşfediyorsunuz 3 ay sonra demonunuzla tanışırsınız 7 ay sonra geçmiş yaşamınızı öğrenirsiniz 1 sene sonra astral boyutta gezinirsiniz her gün disiplin ile güçlenin
daha bundan 1 ay önce burada Babamıza nasıl dua edebilirim nasıl meditasyon yapabilirim ? diyordum şimdi birazda olsa bir şeyler yazabiliyorum işte gelişmek budur
Forumdaki herkes bilgili kişi burada takıldıkca en aptal insan bile bilgileniyor

daha bundan 1 ay önce burada Babamıza nasıl dua edebilirim nasıl meditasyon yapabilirim ? diyordum şimdi birazda olsa bir şeyler yazabiliyorum işte gelişmek budur
Forumdaki herkes bilgili kişi burada takıldıkca en aptal insan bile bilgileniyor
peki ya tam olarak neler deneyimlediniz eğer istiyorsanız uzun uzun yazabilirsiniz.

Ve bunu hangi vakit yapmamız lazım gece akşam gündüz fark ediyor mu ve extra bişeyler yapmaya gerek varmıdır ritüel sırasında ?

Ve bunu hangi vakit yapmamız lazım gece akşam gündüz fark ediyor mu ve extra bişeyler yapmaya gerek varmıdır ritüel sırasında ?
Meditasyonları günde 2 defa yapıyorsunuz sabah uyandığınız zaman bunun sebebi dışarda olduğunuzda negatif enerjiden ve olumsuzluklardan korunmak için
Ve birde gece yapıyorsunuz bununda sebebi gece uyurken auramız savunmasız olur bunu güçlendirip temizliyoruz aldığımız pislikleri
Demon davetleri geceleri oluyor yani gündüzde yapabilirsiniz ama gece daha iyi oluyor
Extra bir şey yapmanıza gerek yok sadece akışına bırakın sonra zaten güçleniceğinizi hissediceksiniz ve daha sonra her gün RTR yapmaya başlayın
Sonrada büyü ve Tanrılarla iletişim gibi yollara başlarsınız
Benim deneyimimi sorucak olursanız bende sizin gibi çok yeni ve acemiyim fakat hayatım boyunca bu kadar güven hissetmemiştim sadece ruhumu geliştirmem gerekiyor
Ve burdaki insanlar siz bir soru sorduğunuzda bunu dikkate alarak cevaplıyor diğer dinler gibi bu kalemin bile bir yaratıcısı varsa diyip ya da sen kulağını görebiliyon mu gibi şeyler söylemiyor

Merhabalar, adanma ritüelinden sonra neleriniz değişti ? iyi yönde mi yoksa kötü yönde mi ? uzun zamandır adanmayı düşünüyorum ancak sanki sonrasında kötü birşey olcak gibi hissediyorum ve hayatım ya daha kötüye giderse ?. ve adandıktan sonra ne yapılmalıdır , hayatımda dikkat etmem gereken birşey varmı ve neler yapmalı neler yapmamalıyım gibi şeyler varmıdır ? yoksa normal herşey devam mı etmeli.
Esenlikler,

Adanmak hayatınızda yapabileceğiniz en önemli ve olumlu iştir. Şahsi düşünceme göre Ruhunuzu Şeytan'a adanmaktan daha büyük olan tek şey Magnum Opus'a ulaşmak olabilir. Bu hayatınız için bir dönüm noktasıdır. İlk adandığım dönemlerde ruhumdaki kirlerden ötürü hayatımın ne kadar değiştiğini göremiyordum. Şu anda derin temizlikler yaparken fark ediyorum. Adanmak benim hayatımı gerçekten köklü bir şekilde değiştirdi.

adanmayı her an yapabilirsiniz. Buradaki tek önemli nokta rahatsız edilmeyeceğiniz bir zamanda yapmanızdır. Gündür müsait ve sessiz bir ortam elde edebilirseniz gündüz yapabilirsiniz. Eğer tek yaşamıyorsanız ve evde sizden başkaları da varsa onların uyumasını bekleyip gece adanabilirsiniz. Dediğim gibi, tek gereklilik rahatsız edilmemeniz ve müsait olmanız.

Ağırlığa 5 kg daha ağırlık ekleniyorsa aynı şekilde bu da öyle yeni şeyler keşfediyorsunuz 3 ay sonra demonunuzla tanışırsınız 7 ay sonra geçmiş yaşamınızı öğrenirsiniz 1 sene sonra astral boyutta gezinirsiniz her gün disiplin ile güçlenin
Henüz bir hafta önce Aura Temizleme çalışmasını yanlış yaptığınızı hatırlatmak isterim. Neredeyse hiçbir deneyime sahip değilken, bu tür konular hakkında nasıl bu kadar kesin bir tavırla konuşma hakkını kendinizde buluyorsunuz?

İnsan, öğrendikleriyle büyüyüp geliştiğini hissetmek ister; bunun en doğrudan yollarından biri de bilgiyi başkalarına aktarmaktır. Ancak siz, henüz temel seviyede öğrenme sürecindesiniz ve daha yolun başında sayılırsınız. 40 günlük programa yeni başlayan biri olarak, geçmiş yaşam meditasyonu gibi ileri düzey bir çalışma ya da astral projeksiyon gibi oldukça karmaşık konular hakkında bu kadar kesin konuşup örnekler vermeniz uygun değil.

Niyetiniz ne kadar iyi olursa olsun, bu durum karşı tarafı yanlış yönlendirme riskini beraberinde getiriyor. Ayrıca, bildiklerinizi kusursuz bir şekilde anladığınız yanılgısına kapılarak henüz hakim olmadığınız konular hakkında varsayımlarda bulunmaya eğilimli olacaksınız. Bu durum, gelişiminizi yavaşlatacak ve önünüzde bir blokaj oluşturacaktır.

Her şeyden önce, dikkatinizi ve enerjinizi kendinize odaklayın.

Erdem Z – Bilgelik
Erdem Γ – Dürüstlük & Doğruluk

Esenlikler,

Adanmak hayatınızda yapabileceğiniz en önemli ve olumlu iştir. Şahsi düşünceme göre Ruhunuzu Şeytan'a adanmaktan daha büyük olan tek şey Magnum Opus'a ulaşmak olabilir. Bu hayatınız için bir dönüm noktasıdır. İlk adandığım dönemlerde ruhumdaki kirlerden ötürü hayatımın ne kadar değiştiğini göremiyordum. Şu anda derin temizlikler yaparken fark ediyorum. Adanmak benim hayatımı gerçekten köklü bir şekilde değiştirdi.
iyi ama ruhumuzu adamak dediğimiz bildiğimiz ruhumuzu şeytaba vermek olmuyor mu ? ve bu ss de yok deniliyor. ama üstü kapalı bu işlemi yaptığımızı hissediyorum

Henüz bir hafta önce Aura Temizleme çalışmasını yanlış yaptığınızı hatırlatmak isterim. Neredeyse hiçbir deneyime sahip değilken, bu tür konular hakkında nasıl bu kadar kesin bir tavırla konuşma hakkını kendinizde buluyorsunuz?

İnsan, öğrendikleriyle büyüyüp geliştiğini hissetmek ister; bunun en doğrudan yollarından biri de bilgiyi başkalarına aktarmaktır. Ancak siz, henüz temel seviyede öğrenme sürecindesiniz ve daha yolun başında sayılırsınız. 40 günlük programa yeni başlayan biri olarak, geçmiş yaşam meditasyonu gibi ileri düzey bir çalışma ya da astral projeksiyon gibi oldukça karmaşık konular hakkında bu kadar kesin konuşup örnekler vermeniz uygun değil.

Niyetiniz ne kadar iyi olursa olsun, bu durum karşı tarafı yanlış yönlendirme riskini beraberinde getiriyor. Ayrıca, bildiklerinizi kusursuz bir şekilde anladığınız yanılgısına kapılarak henüz hakim olmadığınız konular hakkında varsayımlarda bulunmaya eğilimli olacaksınız. Bu durum, gelişiminizi yavaşlatacak ve önünüzde bir blokaj oluşturacaktır.

Her şeyden önce, dikkatinizi ve enerjinizi kendinize odaklayın.

Erdem Z – Bilgelik
Erdem Γ – Dürüstlük & Doğruluk
Hatamı görüp beni bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim daha adanmamış ve meditasyona başlamamış kardeşimize hemen geçmiş yaşam ve astraldan bahsetmek yanlış oldu
Fakat egoist biri gibi gözükmek istemem bunları söylememin sebebi dostumuz deneyimleri de merak ediyor o yüzden temelden başlayıp zaman geçtikce bir çok şey yaşıcaz
Ateşi yönetmek ve geçmiş yaşam meditasyonunu sizden öğrendim bu olayın varlığından haberim oldu ama uygulamıyorum benim bunları yapmam için 40 fırın ekmek yemem lazım
Kardeşimizde daha temelden bunlara başlamıcaktır diye düşünüyorum sadece bilsin istedim

iyi ama ruhumuzu adamak dediğimiz bildiğimiz ruhumuzu şeytaba vermek olmuyor mu ? ve bu ss de yok deniliyor. ama üstü kapalı bu işlemi yaptığımızı hissediyorum
Yine yanlış bişey demem umarım korkuyorum 😆
Ruhunuz ile pazarlık yapmıyorsunuz Satanizm'de böyle bir şey yok tam tersi ruhunuzu özgürleştiriyorsunuz
Diğer dinler ruhunuzu baskılıyor bunu illa ki görüyorsunuzdur kendi kafalarına göre koydukları kuralları insanlara dayatırlar özgürlüklerini kısıtlarlar
Siz bu zinciri kırıyorsunuz kendi benliğinizi kazanıyorsunuz küllerinizden doğmuş gibi

Yine yanlış bişey demem umarım korkuyorum 😆
Ruhunuz ile pazarlık yapmıyorsunuz Satanizm'de böyle bir şey yok tam tersi ruhunuzu özgürleştiriyorsunuz
Diğer dinler ruhunuzu baskılıyor bunu illa ki görüyorsunuzdur kendi kafalarına göre koydukları kuralları insanlara dayatırlar özgürlüklerini kısıtlarlar
Siz bu zinciri kırıyorsunuz kendi benliğinizi kazanıyorsunuz küllerinizden doğmuş gibi
tamam çok teşekkür ederim peki kağıdı yaktığımız külleri ne yapmamız gerekiyor ?

Böyle bir durum yok. Bahsettiğiniz şekilde olsaydı bu ritüelin ismi "Şeytan'a ruhunu satma ritüeli" olurdu. Burada yaptığınız şey sadakatinizi kanıtlamaktır. Tanrılarımızın ve Şeytan babamızın enerjilerini hayatınıza ve ruhunuza davet etmektir. Gelişim ve ölümsüzlük yolunda atılan ilk adımdır.

8Ben adanma yapmadım yalnız sonsuza kadar Tanrıça/lara bağlı kalacağıma(emirlerine uyacağıma, onları bırakmayacağıma) dair bağlılık yemini etmiştim.

8Ben adanma yapmadım yalnız sonsuza kadar Tanrıça/lara bağlı kalacağıma(emirlerine uyacağıma, onları bırakmayacağıma) dair bağlılık yemini etmiştim.
Kendi çapınızda yaptığınız şeyler hoş olsa da, adanma ritüelinin gerçekleştirilmesi bir gerekliliktir. Bu ritüel tamamlanmadığı sürece, resmi bir Spiritüel Satanist olarak kabul edilmeniz mümkün değildir.

Kendi çapınızda yaptığınız şeyler hoş olsa da, adanma ritüelinin gerçekleştirilmesi bir gerekliliktir. Bu ritüel tamamlanmadığı sürece, resmi bir Spiritüel Satanist olarak kabul edilmeniz mümkün değildir.
Yapabileceğim kadarını yaptım. Ateşten korkum olduğunu söylemeliyim. Asla çakmak bile çakmam, ateş çoğu zaman yanlışlıkla temas edip yakmasa da.

Yapabileceğim kadarını yaptım. Ateşten korkum olduğunu söylemeliyim. Asla çakmak bile çakmam, ateş çoğu zaman yanlışlıkla temas edip yakmasa da.
Önünüzde, bir miktar mesafede yanan bir mumun varlığı bu denli rahatsız edici olmamalıdır. Fobiler genellikle miktar ve yoğunlukla ilişkilidir; örümcek fobisi olan biri bir örümcek gördüğünde geri çekilebilir, ancak bayılma gibi aşırı tepkiler vermesi beklenmez. Bu korkunun temeli genellikle örümceklerle dolu bir odada kapalı kalmak, yakın temasta bulunmak ya da ısırılma gibi daha derin kaygılara dayanır.

Satanas'ın Ebedi Yolu'na adım atmayı düşünen birinin, adanma ritüeli gibi yalnızca bir kez gerçekleştirilen bir ritüeli tamamlayabilecek kararlılıkta olması gerekir. Sadece tek seferliğine bile fobilerinizin üzerinden gelebilecek ciddiyeti ve cesareti gösteremiyorsanız, bu yol sizin için uygun değildir.

tamam çok teşekkür ederim peki kağıdı yaktığımız külleri ne yapmamız gerekiyor ?
Nehir gibi bir suya bırakabilirsiniz ya da toprağa gömün
Su gibi temiz akıntılı yer zor bulunur gibi o yüzden toprak en iyi seçenek bence

Esenlikler,

Merhaba yeni bir konu açmak istemedim tekrar size burdan bir soru sormam gerekiyor, adanma ayininde duayı yazıcağımız kağıdın çizgili olmasında sorun olur mu ? not defterinden koparılma.

Merhabalar, adanma ritüelinden sonra neleriniz değişti? iyi yön mi yoksa kötü yön mi ? Uzun süredir biriken adanmayı düşünüyorum ancak sanki sonrasında kötü bir şey olacak gibi hayatım ve hayatım ya daha fazla giderse?. ve adandıktan sonra ne yapılması, dikkat edilmesi gereken bir şey var mı ve neler yapılmalı neler yapmalıyım gibi şeyler var mı? yoksa normal her şey devam mı ediyor.
ben adandıktan sonra odamı çok güzel bir koku sardı ve uzun zaman sonra ilk defa çok mutlu oldum ilk defa özgür ve güvende hissettim resmen aşık olmuştum çok güzeldi

ben adandıktan sonra odamı çok güzel bir koku sardı ve uzun zaman sonra ilk defa çok mutlu oldum ilk defa özgür ve güvende hissettim resmen aşık olmuştum çok güzeldi
Ben o hisleri adanmadan yaşamıştım ama kendimi onlardan hissettikten sonra olmuştu.

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Satan

Back