Alena666 said:
ThanaReal said:
Esenlikler,
Ayrıca buldum nerede geçtiğini bu bilginin:
Esenlikler,
Hayatımın anlamı, sana zaten bu bilgiyi sormadım. Thersthara doğru söylemiş. Koruma aurasıyla bir alakası yok bu bilginin. Aura temizliğiyle ve temel meditasyonla alakası var. Meditasyonları karıştırıyorsunuz ve insanların da kafası karışıyor. Tavsiyem, şu meditasyonların ne işe yarafığını ve nasık yapıldığını iyice anlamanız.
Yani koruma aurasında etrafınızda güneş düşünmeniz saçma ve gereksiz.
İyi günler.
Esenlikler,
Zaten bu arkadaşlar koruma aurasını aura temizleme zannediyor, bende dedim nasıl ya? Bunlar nasıl güneşler imgeliyor dedim, ayrıca bakarsanız yazılan metne, bir arkama bir önüme güneş hayal ediyorum yazmış.
Ophelia_ said:
Esenlikler evet tam söylediğiniz gibi sırayla etrafımızda güneş imgeliyoruz şahsen böyle yapıyorum kendimi bembeyaz gümüş rengi bir enerjinin olduğu sosnuz bir yerde imgeliyorum kendimde ortada oluyorum yavaş yavaş ilk önüme güneş koyup beni ve aurani kavurduğunu imgeleyip çıkan kötü ve negatif enerjileri siyah bir duman olarak imgeliyorum ilk önüme sonra arkama sonra iki yanıma olucak şekilde çok rahat ve kolay oluyor zaten böyle yapılıyor diye biliyorum
Şimdi burada apaçık belli zaten aura temizlemeyle karıştırdığı.
Birde aura temizlemede güneşten nasıl enerji çekiliyor? Güneş'in önüne geçilip mi? Yoksa odamızda otururken güneş ışınlarının odamıza girip bizi parlattığını mı imgeliyoruz?
İyi akşamlar.