Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

Χριστιανισμός και Κομμουνισμός

Olympios666

Member
Joined
Dec 21, 2022
Messages
165
Location
Hellas
Ο Κομμουνισμός σαν απόρροια του Ιουδαϊσμού, σαν γνήσιο τέκνο του σκληρόκαρδου δολοφονικού Ιεχωβά της Παλαιάς Διαθήκης, ισοπεδώνει κατά την εφαρμογή του μεθοδικά κάθε αντιγνωμία, είτε με το καλό είτε με το κακό, είτε με την πειθώ είτε με την μάχαιρα. Το ίδιο έκανε ο χριστιανισμός στον γεννήτορά του ιουδαϊσμό, το ίδιο κάνει το ισλάμ σε όλους, το ίδιο ο ιουδαϊκός κομμουνισμός στον Χριστιανισμό. Όλοι γνωρίζουν την αποφασιστική συμβολή της ιουδαϊκής κοινότητας στην δημιουργία και εφαρμογή του κομμουνισμού στην Ρωσία με τα 70.000 000 θύματα. Οι ιδεολογίες αυτές δεν αναγνωρίζουν γεννήτορα. Θέλουν να ελέγχουν τα πάντα. Στρέφονται λυσσαλέα και δολοφονικά εναντίον καθετί που θεωρούν αντίθετο. Επιδιώκουν τον απόλυτο έλεγχο της συλλογικής και της ατομικής συνείδησης.

Οπότε δεν έχει νόημα το να λέμε πόσο δολοφονικά φέρθηκαν οι ιουδαίοι κομμουνιστές στους χριστιανούς στην Ρωσία. Σαν εκλεκτό παιδί του ιουδαϊσμού ο κομμουνισμός, έτσι ακριβώς θα περιμέναμε και να φερθεί. Είναι τα τέκνα της μισαλλοδοξίας. Όπως ακριβώς οι Φιλισταίοι., οι Ιεβουσσαίοι, οι Μαδιανίτες, οι Ευαίοι, οι Μωραβαίοι και όλοι οι λαοί της γης Χαναάν, οι οποίοι ένοιωσαν στο πετσί τους, κατάλαβαν με φρικτό τρόπο τι έστι Ιεχωβάς και οι οποίοι εσφάγησαν από την μάχαιρα του εκλεκτού λαού, από θηλάζοντος μέχρι γερόντων και εξαφανίσθηκαν από την γη.

"Η χριστιανική θεολογία είναι η γιαγιά του μπολσεβικισμού". Όσβαλντ Σπένγκλερ

Τα ορθόδοξα χριστιανικά παραγγέλματα με τα οποία απαξιώθηκε και υποβαθμίστηκε ο Ελληνικός λαός εδώ και 1700 χρόνια: "μη θησαυρίζετε θησαυρούς επί της γης", "να αφήσετε τις έγνοιες για αυτή την ζωή και να ενδιαφέρεστε μόνο για την (ανύπαρκτη) ουράνια Ιερουσαλήμ. Ο Ιεχωβά σας περιμένει εκεί μεταθανατίως". "Οι ορθόδοξοι "έλληνες" χριστιανοί είναι πνευματικοί ισραηλίτες και παιδιά του Αβραάμ, του Ισαάκ και του Ιακώβ" και άλλα τέτοια ψυχωφελή.

Η προτεσταντική δυτική θεολογία περί σωτηρίας της ψυχής συνδέθηκε με μια εργασιακή ηθική που δίνει έμφαση στη σκληρή δουλειά, στον ασκητικό βίο και τη συστηματική αποταμίευση.
Μάλιστα, στη σκληρή, καλβινιστική εκδοχή της, η οικονομική αδυναμία του ανθρώπου ισοδυναμεί με αμαρτία και προσβολή του Θεού. Δηλαδή άμα είσαι φτωχός προσβάλλεις τον Θεό, γι αυτό δούλεψε σκληρά και τίμια για να γίνεις πλούσιος.

Η πεποίθηση μου είναι ότι πρέπει να υπάρχει κάποια βαθειά σχέση ανάμεσα στον ορθόδοξο χριστιανισμό και στον κομμουνισμό.

Ίσως εδώ χρειάζεται πράγματι ένας ψυχίατρος του μεγέθους του Καρλ Γιουγκ για να μας διαφωτίσει.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: ΨΥΧΙΑΤΡΟΣ ΚΑΡΟΛΟΣ ΓΙΟΥΓΚ:
"ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΕ ΤΖΑΜΙ, ΠΑΡΑ ΣΕ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ".
"Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΕΧΕΙ ΕΚΔΙΩΞΕΙ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΜΕ ΤΥΠΟΛΑΤΡΙΑ ΚΑΙ ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΕΣ. ΦΥΣΙΚΗ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ".

"Η επανάσταση το 1917 των κομμουνιστών στην Ρωσία δεν προκαλεί έκπληξη. Η ελληνορθόδοξη εκκλησία είχε ταυτιστεί με τα καντήλια και τις εικόνες της, με τις τελετουργίες και τους θρησκευτικούς τύπους της.

Όταν ένας ξένος βρεθεί στην Μέση Ανατολή και επισκεφθεί πρώτα μια ορθόδοξη εκκλησία και μετά ένα τζαμί, δεν μπορεί να μην αναπνεύσει με ανακούφιση όταν, αφήνοντας την φορτωμένη με λιβάνι ατμόσφαιρα της ορθόδοξης εκκλησίας, μπει σε ένα τζαμί, όπου κανένα επιφανειακό υποκατάστατο δεν διώχνει την θεία και αόρατη παρουσία του θεού.

Έτσι στην ορθόδοξη Ρωσία οσοδήποτε εγκληματικά χαμηλό, ακαλαίσθητα κι αξιολύπητα βλακώδες κι οικτρό κι αν είναι το πνευματικό επίπεδο της "επιστημονικής" αντίδρασης, ήταν αναπόφευκτο πως μία μέρα θα ανέτελλε στην Ρωσία ο "επιστημονικός" διαφωτισμός του 19ου αιώνα".

Καρλ Γκούσταφ Γιούνγκ

(από το περιοδικό Neu Schweizer Rundschau - III Μάρτιος 1936, σελίδες 657-69)
Το άρθρο δημοσιεύθηκε στα Ελληνικά το 1972, στο βιβλίο: ΚΑΡΛ ΓΙΟΥΓΚ, ΤΟ ΑΡΧΕΤΥΠΟ ΤΟΥ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΣΜΟΥ

Η θρησκεία και η θρησκευτική παράδοση έχουν παίξει τεράστιο ρόλο στη διαμόρφωση οικονομικών και κοινωνικών αντιλήψεων, επηρεάζοντας καθοριστικά την οικονομική ανάπτυξη σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες. Η ορθοδοξία φαίνεται ότι απετέλεσε τροχοπέδη στην ανάπτυξη, σε αντίθεση με τον προτεσταντισμό, που συνέβαλε θετικά στη δημιουργία πλούτου, στη διαμόρφωση σύγχρονων οικονομικών αντιλήψεων και στον εκσυγχρονισμό.

Όσο οι λαοί ξεκόβουν, απομακρύνονται από την ορθοδοξία (καθολικές χώρες) τόσο μειώνεται η επιρροή της κομμουνιστικής ιδεολογίας. Στις δε προτεσταντικές χώρες ο κομμουνισμός εξαφανίζεται ολοσχερώς. Ο κομμουνισμός επιβλήθηκε αρχικά στην ορθόδοξη Ρωσία και μετά σε ορθόδοξες και καθολικές χώρες της ανατολικής Ευρώπης. Ο αιματηρός αγώνας για την απελευθέρωση της Ευρώπης από την κομμουνιστική ιδεολογία ξεκίνησε από τις καθολικές κομμουνιστικές χώρες (ανατολική Γερμανία, Ουγγαρία, Τσεχοσλοβακία, Πολωνία, βαλτικές χώρες).

Τι συμβαίνει, Η ορθοδοξία μήπως δημιουργεί παθητικότητα στην καθημερινή ζωή του πολίτη, Χαρακτηριστικό της ορθοδοξίας είναι οι τελετές και οι ανούσιες τελετουργίες, η λειψανολαγνεία και η θανατολαγνεία, ενώ στις προτεσταντικές δίνεται βαρύτητα στην προσωπική ζωή και ευθύνη, στην ατομική εντιμότητα και στην εργασία για δημιουργία πλούτου.
Γιατί ελκύει έτσι τον μικροβαλκάνιο τεμπέλη ορθόδοξο βλάκα η κομμουνιστική ιδεολογία και δημιουργεί τόσες κομμουνιστικές αιρέσεις, Υπάρχει κοινωνιολογική ή βιολογική εξήγηση,

2015, ΑΡΤΑ. Ορθόδοξοι ιερείς γλεντούν και χορεύουν με τον, κατά δήλωσή του, "άθεο" κομμουνιστή Τσίπρα και άλλους κομμουνιστές συριζαίους, την ανάδειξη της "άθεης" κομμουνιστικής κυριαρχίας στην "ορθόδοξη" Ελλάδα. Σημειοτέον ότι ο συνειδητοποιημένος κνίτης κομμουνιστής Τσίπρας δεν έκανε θρησκευτικό γάμο και δεν βάφτισε ορθόδοξα τα παιδιά του, αλλά αυτό δεν τον εμποδίζει από το να ανάβει κεριά στις ορθόδοξες εκκλησίες και να προσκυνάει τις εικόνες. Η κοινωνική σχιζοφρένεια ενός "ορθόδοξου" λαού.

Σήμερα, σε όλες τις χώρες του κόσμου, οι λαοί γκρεμίζουν με μανία τον κομμουνισμό και ότι θυμίζει αριστερά και κομμουνισμό.
Στην βαθιά θρησκευόμενη Ελλάδα, ο ορθόδοξος λαός, έβγαλε πρωθυπουργό τον αγροίκο και αγράμματο κομμουνιστή κνίτη Τσίπρα και το νοσηρό και αποκρουστικό κομμουνιστικό κόμμα ΣΥΡΙΖΑ.
Δηλωμένος και ξεκάθαρος στόχος αυτών των βρωμερών κομμουνιστών είναι να αντικαταστήσουν τον ελληνικό λαό με οποιοδήποτε κατακάθι της γης.

Στις θεοκρατικές ισλαμικές χώρες πάλι αποκεφαλίζονται οι γυναίκες και οι γυναικολόγοι που πραγματοποιούν εκτρώσεις. Η βαθιά θεοκρατική "ορθόδοξη χριστιανική θρησκευόμενη" στον Ιεχωβά Ελλάδα, τα θέλει και τα δύο: Φαρισαϊκή "θεοκρατική πίστη" και πρώτη - ΠΡΩΤΗ - παγκοσμίως στις εκτρώσεις. Η δομή της ορθόδοξης χριστιανικής ιδεολογίας είναι: άσχετα του τι κάνεις στην προσωπική σου ζωή, όλα αυτά δεν έχουν καμία σημασία, αρκεί να συμμετέχεις στις ορθόδοξες τελετουργίες με τα γνωστά μακρόσυρτα ογκανίσματα, να κάνεις βαθιές μετάνοιες, να φιλάς τα χέρια των δεσποτάδων, να κάνεις μεγαλόσταυρους δήθεν βαθιά προσευχόμενος, Να συμμετέχεις σε ατελείωτες ψαλμωδίες και λιτανείες με κεριά και λιβάνια, να περιμένεις με τις ώρες σε μια ουρά για να προσκυνήσεις την "άγια" εικόνα ή το ταριχευμένο πτώμα ενός "αγίου", να πιστεύεις σε "προφητείες", να "κοινωνείς" - λαμβάνοντας, στα τελευταία χρόνια, αντιβιοτικά μετά -, να έχεις "πνευματικό" και "γέροντα" και να πηγαίνεις σε μοναστήρια. Η ορθοδοξία δημιουργεί έτσι μία ψυχολογική αντιστοιχία, ένα ψυχολογικό ισοδύναμο, που καθορίζει ότι η τελετουργική ζωή (κάτι σαν την μαγεία) είναι το παν, σε θεραπεύει από ό,τι και να κάνεις. Μετά επέρχεται μία διάσχιση του εγώ και ένα άλλοθι στην συνείδηση του "ορθόδοξου χριστιανού". Η συνείδησή του, μέσα από μία ομαδική ψυχοθεραπεία μη μνήμης, "αφέσεως των αμαρτιών" αναβαθμίζεται και ησυχάζει. Έτσι δεν χρειάζεται να καταβάλεις τις προσωπικές, επίπονες και δύσκολες προσπάθειες για μια ουσιαστική έντιμη και αξιοπρεπή ατομική και κοινωνική ζωή. Η Σημασία έχει μόνο η συμμετοχή στις θρησκευτικές τελετουργίες και στην εξωτερική συμμόρφωση στις οδηγίες των ιερέων. Η ατομικότητα λιώνει μπροστά στην ομαδικότητα, οι ομαδικές τελετουργίες εξαφανίζουν τις ενοχές και εξαγνίζουν την ψυχή. "Μπορεί να είμαι κακός και ανίκανος, αλλά έμεινα δέκα ώρες στην ουρά, έκανα μεγαλόσταυρους και φίλησα και άγια λείψανα", έτσι σκέφτεται ο μέσος ευφυής ορθόδοξος και νοιώθει απόσυρση ενοχών.
Έτσι συγχωρούνται όλα και το ίδιο βράδυ μπορείς να σφάξεις στο σφαγείο του Χ γυναικολόγου το αγέννητο παιδί σου, που μπορεί να το έκανες με τον γείτονα, απατώντας τον σύζυγό σου.
Καμία αίσθηση προσωπικής ευθύνης και αξιοπρέπειας. Η παράνοια της "ορθόδοξης ζωής" στο απόγειό της.
 
Η ορθοδοξία δημιουργεί έτσι μία ψυχολογική αντιστοιχία, ένα ψυχολογικό ισοδύναμο, που καθορίζει ότι η τελετουργική ζωή (κάτι σαν την μαγεία)
Όχι "σαν", είναι μαγεία. Όλες αυτές οι τελετές και οι προσευχές δημιουργούν τεράστια ενέργεια. Σε ένα κανονικό τελετουργικό ή ξόρκι μαγείας την ενέργεια που δημιουργείς την στέλνεις στο σκοπό σου και δηλώνεις και οραματίζεσαι ότι έχει συμβεί αυτό που επιθυμείς. Αντίθετα, στις ορθόδοξες τελετές και προσευχές στέλνουν όλοι την ενέργειά τους στην Εκκλησία και τις σκεπτομπορφές των χριστιανικών οντοτήτων ενώ αποδυναμώνουν τους εαυτούς τους.

Το ίδιο κάνουν και στον κομμουνισμό, έχουν αντίστοιχες τελετές όπου στέλνουν όλη την ενέργειά τους στον αρχηγό, το κόμμα και το καθεστώς.
 
Καλό άρθρο, μόνο που προβάλλει τον καθολικισμό και τον προτεσταντισμό ως καλύτερες εκδοχές του χριστιανισμού. Όλες τα ίδια σκατά είναι. Τα "woke" κινήματα βασίζονται στον καθολικισμό και τα κομμουνιστικά στην "ορθοδοξία". Ο προτεσταντισμός απλά υπάρχει και είναι ο πρώτος από τους τρεις που θα εκλείψει.
 

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Satan

Back
Top