Welcome to the Temple of Zeus's Official Forums!

Welcome to the official forums for the Temple of Zeus. Please consider registering an account to join our community.

Η Γενοκτονία της Ελλάδας απο τον Χριστιανισμό

Όσες φορές και να τα διαβάσω όλα αυτά τα εγκλήματα, εξαγριώνομαι όλο και περισσότερο. Όταν τα αναφέρεις στους νεοέλληνες, το μόνο που έχουν να πουν είναι ότι μόνο η ιερά εξέταση των καθολικών διέπραξε τέτοια εγκλήματα. Αρνούνται την πραγματικότητα και σε συζητήσεις που έχω συμμετάσχει (χωρίς βέβαια να δηλώνω τι είμαι), όταν πλέον δεν έχουν επιχειρήματα, φαίνονται στην όψη με ένα απλανές βλέμμα, σαν να μπλοκάρει ο εγκέφαλός τους.

όταν πλέον δεν έχουν επιχειρήματα, φαίνονται στην όψη με ένα απλανές βλέμμα, σαν να μπλοκάρει ο εγκέφαλός τους.
Εμένα με έχουνε πει "απατρίωτο μαλάκα" (δεν υπάρχει καν η λέξη απατρίωτος), ενώ εκείνοι προσκυνούν έναν ανύπαρκτο εβραίο που τους υποδούλωσε για 1500 χρόνια. Τους είπα εκεί κάποια επιχειρήματα αλλά μετά απλά έφυγα γιατί οι χριστιανοί δεν θα κάτσουν να σκεφτούν.

Κάποτε προσπαθούσα να έρθω σε μια πολιτισμένη αντιπαράθεση με επιχειρήματα αλλά τελικά καταλάβα ότι δεν γίνεται τίποτα, έχεις απέναντι σου φανατισμένους που έχουν προγραμματιστεί με έναν συγκεκριμένο τρόπο. Με έχουν κατηγορήσει στο παρελθόν ακόμη και απο το στενό περιβάλλον μου για όλα τα άσχημα τα οποία στην ουσία αυτοί εκπροσωπούν. Προτιμώ να ασχολούμαι με άτομα που έχουν ανοιχτό μυαλό πάρα με τέτοιους ηλίθιους, εξάλλου και ο Αρχιερέας HP Zevios Metathronos είπε σε ένα από τα κηρύγματα του ότι η μάζα των περισσότερων χριστιανών είναι σαν ληγμένες μπαταρίες χωρίς ενδιαφέρον για τον Σατανά 😄

Υπάρχουν και μερικοί φανατικοί χριστιανοί (θέλω να πιστεύω ότι είναι οι λιγότεροι), που δεν θα δίσταζαν να σκοτώσουν ανθρώπους σαν εμάς. Έχω δύο άτομα στην εργασία μου, που αν μάθαιναν τι είμαι, θα έστηναν τα ξύλα στον προαύλιο χώρο για την πυρά. Είναι επικίνδυνοι.

Υπάρχουν και μερικοί φανατικοί χριστιανοί (θέλω να πιστεύω ότι είναι οι λιγότεροι), που δεν θα δίσταζαν να σκοτώσουν ανθρώπους σαν εμάς. Έχω δύο άτομα στην εργασία μου, που αν μάθαιναν τι είμαι, θα έστηναν τα ξύλα στον προαύλιο χώρο για την πυρά. Είναι επικίνδυνοι.
Πραγματικά υπάρχουν κάποιοι τέτοιοι τους έχω γνωρίσει και εγώ, γιαυτό είναι πολύ σημαντικό να κρατούμε το απόρρητο των πεποιθησεων μας

Official Temple of Zeus Links

Back