Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

Η Γενοκτονία της Ελλάδας απο τον Χριστιανισμό

Olympios666

Member
Joined
Dec 21, 2022
Messages
165
Location
Hellas
Για πάνω από 2000 χρόνια ο Ελληνισμός διώκεται από τον Χριστιανισμό. Ο χριστιανισμός είναι ένα πρόγραμμα εργαλείο, δημιούργημα των εβραίων για να πολεμήσουν τον Ελληνισμό. Για να μπορέσουν να καταπολεμήσουν το ήθος, τη γνώση, τη σοφία των αρχαίων Ελλήνων. Για να εμποδίσουν την εξέλιξη των εθνικών που έφεραν τον πολιτισμό στη Δύση. Για να τους μετατρέψουν σε πρόβατα στο ποίμνιο ενός Εβραίου ποιμένα και να τους ελέγχουν.
Με χρόνια βασανιστηρίων, σκοτωμών και βαρβαρότητες κατάφεραν να αλλάξουν την πίστη στην ένδοξη φυλή των Ελλήνων και να τους μετατρέψουν σε αδαείς χριστιανούς που προσεύχονται και αγιοποιούν αυτούς που σκότωσαν τους προγόνους τους.
Οι Χριστιανοί δοξάζουν τους δολοφόνους τους, προσεύχονται χρησιμοποιώντας ρήσεις κατά των Ελλήνων και των Εθνικών, ονοματίζουν τα παιδιά τους με ονόματα δολοφόνων και ανώμαλων ανθρώπων, και στέλνουν την ενέργεια της πίστης τους σε έναν ξένο θεό που στρέφεται κατά της ανθρωπότητας.
Ο Χριστιανισμός δεν επικράτησε λόγω της πνευματικότητας ή το νόημα της “αγάπης” ή τις όποιες άλλες παπαριές λένε οι σύγχρονοι ποιμένες. Ο Χριστιανισμός επικράτησε με αιώνες συνεχόμενων διωγμών, δολοφονιών, καταστροφών, βασανιστηρίων και τρομοκρατίας.
Παρακάτω ακολουθεί το χρονικό αυτής της γενοκτονίας για όσους έχουν αμφιβολίες για το παρελθόν του χριστιανισμού και το κακό που έχει φέρει στον Ελληνισμό, τους Εθνικούς γενικότερα και τους Πραγματικούς Θεούς.

146 π.Κ.Ε. Υποδούλωση της Ελλάδας από τους Ρωμαίους

Οι Ρωμαίοι σεβάστηκαν τον πολιτισμό της Ελλάδας καθώς είχαν τους ίδιους Θεούς με αυτούς, ούτε παραβίασαν τους θεσμούς της. Επέτρεψαν στην Ελλάδα να εφαρμόσει τη δική της διοίκηση

87 π.Κ.Ε. Επανάσταση της Αθήνας για την ελευθερία της

Ο Ρωμαίος στρατηγός Σύλλας πολιόρκησε την πόλη καταστρέφοντάς την και λεηλατώντας την Ακρόπολη. Καταργείται η αυτονομία και οι ελευθερίες που είχαν δοθεί στην Ελλάδα.

66 Κ.Ε. Ο Νέρωνας επισκέφτεται την Ελλάδα

Ο Νέρωνας εντυπωσιάστηκε από την Ελλάδα και την χαρακτήρισε “Ελεύθερη και Ατελή”. Το επόμενο έτος ξεκίνησαν τα έργα διάνοιξης του Ισθμού της Κορίνθου.

117 Κ.Ε. Η Αθήνα γίνεται το Πνευματικό Κέντρο του τότε γνωστού κόσμου

Χρηματοδοτείται η κατασκευή σχολείων και δημόσιων κτιρίων, η αποπεράτωση του ναού του Ολυμπίου Διός, κατασκευάζεται η Πύλη του Ανδριανού. Χτίζεται το Παναθηναϊκό Στάδιο, χτίζονται το ωδείο και το θέατρο στους πρόποδες της Ακρόπολης.

Η Ρώμη εξελληνίζεται. Οι Ρωμαίοι ξεχνούν τη Λατινική διάλεκτο και προτιμούν να μιλούν Ελληνικά.

302 Κ.Ε. Διωγμοί Ελλήνων στην Αρμενία

Ο Βασιλιάς της Αρμενίας Τιριδάτης Γ’ βαφτίζεται χριστιανός και ανακηρύσσει τον χριστιανισμό την επίσημη θρησκεία της Αρμενίας. Στη συνέχεια διέταξε τη σφαγή όλων των μη-χριστιανών ιερέων και μετατρέπει τα ιερά του θεού Μίθρα σε χριστιανικές εκκλησίες.

Πυρπολεί όλες τις βιβλιοθήκες που είχαν δημιουργηθεί από τους ελληνιστές ηγεμόνες της γιατί ήταν “κιβωτοί δαιμονικής γνώσης”.

Οι χριστιανοί μοναχοί (στρατιώτες) στρέφονται κατά των Ελλήνων της Αρμενίας και καταστρέφουν όλους τους αρχαίους ναούς, μνημεία, αγάλματα και τα ιερά τους.

Όλες αυτές οι επιχειρήσεις έγιναν σε συνεννόηση με τον Μέγα Κωνσταντίνο και την συνεργασία του Βυζαντινού Κράτους και του Πατριαρχείου Ιεροσολύμων.

313 Κ.Ε. Το Διάταγμα Μεδιολάνων και Μισελληνισμός της Χριστιανικής Εκκλησίας

Ο Ρωμαίος Αυτοκράτορας Μέγας Κωνσταντίνος με το Διάταγμα των Μεδιολάνων νομιμοποιεί τη Χριστιανική Εκκλησία. Η Εκκλησία ξεκινά τους διωγμούς των Ελλήνων.

“Αυτό το τέρας ο Κωνσταντίνος με το ψυχρό αίμα, που παριστάνει τον άγιο, αυτός ο υποκριτής βάρβαρος, έκοψε το λαρύγγι του γιού του, στραγγάλισε τη γυναίκα του, σκότωσε τον πεθερό και τον γαμπρό του” –Περσι Μπασι Σέλεϊ (ποιητής)

Και οι Χριστιανοί ακόμα και σήμερα τον γιορτάζουν και εύχονται στο όνομά του και της μητέρας του της Ελένης.

Με το διάταγμα των Μεδιολάνων (το σύγχρονο Μιλάνο, Ιταλία). Το διάταγμα γράφει “Αποφασίσαμε να παραχωρήσουμε και στους Χριστιανούς και σε κάθε άλλον την ελευθερία να ακολουθούν όποια θρησκεία επιθυμούν […] Πρέπει να υπάρχει πλήρης ελευθερία για όλους τους υπηκόους μας, να λατρεύουν το θεό που επέλεξαν και καμία λατρεία να μην στερηθεί τις πρέπουσες τιμές”.

Τότε ξεκίνησαν οι επιθέσεις των Χριστιανών εναντίων των “Ειδωλολατρών” ή των “Εθνικών” όπως αποκαλούσαν τους Έλληνες.

Ο ανθέλληνας Κωνσταντίνος λεηλάτησε το μαντείο του Διδυμαίου Απόλλωνος στην Ιωνία και έδωσε εντολή να εκτελεστούν με φρικτά βασανιστήρια οι Ιερείς του.

Διέταξε το 321 Κ.Ε. να κατεδαφιστούν όλα τα Ελληνικά ιερά και οι ναοί. Κατέστρεψε το τεράστιο άγαλμα του Αθώου Διός, στο βουνό Άθως (το σημερινό Άγιο Όρος).

Με προτροπή της μητέρας του Ελένης ξεθεμελίωσε και ανάσκαψε το ιερό του Ασκληπιού και οι κολώνες χρησιμοποιήθηκαν σε χριστιανικές εκκλησίες. Γκρεμίστηκαν τα αγάλματα φιλοσόφων και ένας ανδριάντας του Ασκληπιού.

Έδωσε εντολή να καταστραφούν οι Ναοί της Θεάς Αφροδίτης (Αστάρτη) στην Άφακα του Λιβάνου, τη Μάμβρη της Παλαιστίνης, τους ναούς της Φοινίκης και της Ηλιούπολης της Συρίας και από πάνω τους έχτισε χριστιανικές εκκλησίες.

Έκλεψε τους θησαυρούς των Ελληνικών ιερών και πήρε τα αγάλματα και τα διακόσμησε στη νέα τους πρωτεύουσα.

Ο σύγχρονος τάφος του “Χριστού” στην Ιερουσαλήμ ήταν ο τάφος του θεού Άδωνη των Ελλήνων, ο οποίος είχε χτιστεί στα ερείπια του ναού της θεάς Αφροδίτης. Όλα όσα κοσμούν τον τάφο του “Χριστού” έχουν κλαπεί από τις λεηλασίες των Ελληνικών ιερών της Παλαιστίνης και της Μικράς Ασίας.

314 Κ.Ε. Καταδίκη της Ελληνικής Λατρείας

Η Σύνοδος της Άγκυρας εξίσωνε τη λατρεία της θεάς Αρτέμιδας με μαγεία και λατρεία του Σατανά.

324 Κ.Ε. Ο Χριστιανισμός επίσημη θρησκεία της Αυτοκρατορίας

Ο Κωνσταντίνος με διάταγμα αναγνωρίζει τον Χριστιανισμό ως επίσημη θρησκεία της Αυτοκρατορίας, Ανακηρύσσεται αυτοκράτορας, μεταφέρει την πρωτεύουσα στο Βυζάντιο και το μετονομάζει σε Κωνσταντινούπολη.

“[Η Κωνσταντινούπολη] χτίστηκε με κατασχεμένα χρήματα των Ελληνικών Ναών […] ο Χριστός τα έπαιρνε από τους Ελληνικούς Ναούς και τα έδινε στις Εκκλησίες” –Ευσέβιος της Καισαρείας “Βίος Κωνσταντίνου”

337 Κ.Ε. Ο Χριστιανός Ανθέλληνας Κωνστάντιος Β’

Υιός του Μέγα Κωνσταντίνου, που συνέχισε το καταστροφικό έργο κατά των Ελλήνων.

Απαγόρευσε τη λειτουργία των Ελληνικών Ιερών, τα οποία κατεδάφισε. Απαγόρευσε τη λατρεία των Ελλήνων θεών και την όποια προσφορά σε αυτούς. Οι ιερείς συλλαμβάνονταν και εκτελούνταν. Όσοι Ελληνικοί ναοί δεν κατεδαφίστηκαν διέταξε να μετατραπούν σε πορνεία και χαρτοπαικτικές λέσχες. Διατάσσει την πυρπόληση βιβλιοθηκών και βιβλίων που περιέχουν δαιμονικές γνώσεις.

Απαγορεύει το Ελληνήζειν, δηλαδή να μιλούν ελληνικά, να ντύνονται όπως οι Έλληνες, να μελετούν Έλληνες φιλόσοφους, να συμπεριφέρονται όπως οι Έλληνες. Πολλοί Έλληνες με αυτό το διάταγμα εκτελέστηκαν, βασανίστηκαν και φυλακίστηκαν σε όλη την Αυτοκρατορία.

Έθεσε ως παράνομες τις μαντικές μεθόδους και την αστρολογία με ποινή θανάτου.

Έδωσε πλήρη ασυλία στους Χριστιανούς Επισκόπους σε όλα τα δικαστήρια της αυτοκρατορίας. Έτσι οι επίσκοποι ήταν ελεύθεροι να κάνουν ότι θέλουν.

Ο επίσκοπος της Ρώμης Λιβέριος ορίζει τη γέννηση του Χριστού την 25η Δεκεμβρίου. Εκείνη ήταν η μέρα που γιόρταζαν οι εθνικοί Έλληνες τη γέννηση του Ανίκητου Ήλιου.

341 Κ.Ε. Γενοκτονία Ελλήνων στη Σκυθόπολη

Στη Σκυθόπολη της Παλαιστίνης (το σημερινό Beth Sian, Δυτικό Ισραήλ) για 20 χρόνια (μέχρι το 361 Κ.Ε.) γινόταν γενοκτονία των Ελλήνων από τους χριστιανούς επισκόπους, με την αδιαφορία της Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας. Εκεί μετέφεραν από όλη την αυτοκρατορία τους Έλληνες τους βασάνιζαν και τους δολοφονούσαν. Ήταν το πρώτο στρατόπεδο συγκέντρωσης.

Το σχετικό έργο “Πάπισσα Ιωάννα” του Ροΐδη, αναφέρεται στη Σκυθόπολη. “Οι Βυζαντινοί ιερείς έκαιγαν ανθρώπους, συμμαχούσαν με τους τυράννους, σκότωναν τους φιλοσόφους, συντρίβανε τα αγάλματα και προέγραφαν κάθε επιστήμη. Η εκκλησία είχε κηρύξει άσπονδο πόλεμο κατά της επιστήμης”

Ο Αμμιανός Μαρκελλίνος (ιστορικός 330 – 391 Κ.Ε.) γράφει: “Από τις εσχατιές της αυτοκρατορίας σέρνονταν αλυσοδεμένοι για τα στρατόπεδα θανάτου της Σκυθόπολης αμέτρητοι άνθρωποι κάθε κοινωνικής τάξεως και ηλικίας, Έλληνες πολίτες, από τους οποίους άλλοι μεν πέθαιναν καθ’ οδόν προς την Παλαιστίνη, άλλοι δε μέσα στα δεσμωτήρια και άλλοι βασανίζονταν φρικτά πριν εκτελεστούν. Όσοι επιζούσαν, στέλνονταν στη Σκυθόπολη, στην οποία είχαν στηθεί τα βασανιστήρια και το κρεουργείο”.

Με βάση τις ιστορικές πηγές, στα 20 χρόνια λειτουργίας της Σκυθόπολης, πέθαναν 19.000.000 Έλληνες.

361 Κ.Ε. Αυτοκράτορας Ιουλιανός

Ο Ιουλιανός ήταν φιλέλληνας και συκοφαντήθηκε από το χριστιανικό ιερατείο. Όταν έγινε Καίσαρας σταμάτησε κάθε διωγμό κατά των Ελλήνων, επιδιόρθωσε τους ναούς που δεν είχαν καταστραφεί, επανέφερε τους Έλληνες από την εξορία και τους επέστρεψε τις περιουσίες τους.

Η χριστιανική Εκκλησία εμποδίστηκε να διώκει τους Έλληνες. Οι χριστιανοί ορκίστηκαν εκδίκηση και το 363 Κ.Ε. τον δολοφόνησε ένας χριστιανός της “αγάπης”.

Η εβραίοχριστιανική φιλολογία τον στιγμάτισε για να τον εκδικηθεί.

363 Κ.Ε. Αυτοκράτορας Φλάβιος Ιοβιανός

Όταν ανέβηκε στην εξουσία ψήφισε μια σειρά από διατάγματα. Διέταξε την πυρπόληση της βιβλιοθήκης στην Αντιόχεια (αντίστοιχο μέγεθος με τη βιβλιοθήκη της Αλεξάνδρειας). Διέταξε την κατάσχεση της περιουσίας των ελληνικών ιερών (που είχε επιστρέψει ο Ιουλιανός). Έκλεισε το Ασκληπιείο της Επιδαύρου και σταμάτησε τις θεατρικές παραστάσεις.

Θέσπισε ειδικά βασανιστήρια κατά των Ελλήνων εθνικών που δεν ασπάζονταν τον χριστιανισμό. Τώρα οι χριστιανοί βασανιστές είχαν έναν νέο τρόπο όπου με σιδερένια άγκιστρα κατακρεουργούσαν τα πλευρά των ειδωλολατρών.

Η Ελληνική θρησκεία τιμωρούταν με θάνατο. Οι εθνικοί στρατιώτες απαγορεύονταν να διατάσσουν χριστιανούς στρατιώτες. Δημιουργήθηκε ο όρος “παγανιστής” για να υποτιμηθούν οι Έλληνες.

371 Κ.Ε. Διωγμοί Ελλήνων στην Αντιόχεια

Τότε οργανώθηκε μια μαντική τελετή από τον Θεόδωρο (γραφέας) και τον νεοπλατωνικό θεουργό Μάξιμο για να διαγνώσει τον ακριβή θάνατο όχι μόνο του Αυτοκράτορα, αλλά και του ιδίου και όσων συμμετείχαν στην τελετή. Ο αυτοκράτορας πληροφορήθηκε για το γεγονός και το θεώρησε ως συνωμοσία κατά της ζωής του.

Ο φιλόσοφος Μάξιμος συνελήφθη, βασανίστηκε φριχτά και αποκεφαλίστηκε. Αποκεφαλίστηκαν κι άλλοι φιλόσοφοι, άλλοι βασανίστηκαν και τους έκαψαν ζωντανοί. Χιλιάδες άλλοι εθνικοί φυλακίστηκαν ή εκτελέστηκαν. Στις πλατείες θανατώθηκαν ή βασανίστηκαν χιλιάδες αθώοι που δεν ήθελαν να προδώσουν την πίστη των προγόνων τους.

Ο κόσμος έκαιγε από μόνος του τις βιβλιοθήκες τους για να μην τους πιάσουν και τους βασανίσουν. Αυτή ήταν η χριστιανική τρομοκρατία!

“Μια μέρα του μήνα [Σεπτεμβρίου] συγκέντρωσαν τους Έλληνες με φωνασκίες και ύβρεις, και μαζί με τα βιβλία τούς κατέκαψαν εις την θέση Κυνήγιο” –Ιωάννης Μαλάλας “Χρονογραφία”

Το όνομα “Έλληνες” με απόφαση της χριστιανικής Εκκλησίας έγινε βρισιά και σήμαινε ειδωλολάτρης. Οι Έλληνες της Πελοποννήσου και της Μικράς Ασίας αναγκάστηκαν να ονομάζονται “Γραικοί”. Από φόβο οι Έλληνες στον υπόλοιπο κόσμο αναγκάζονταν να ονομάζουν τον εαυτό τους “Ρωμαίοι/Ρωμιοί”.

379 Κ.Ε. Ο Θεοδοσιανός Κώδικας κατά των Ελλήνων

Το 379 Κ.Ε. ανέβηκε στην εξουσία ο Θεοδοσιος Α’ όπου θέσπισε τον Θεοδοσιανό Κώδικα με βάση τις πιέσεις του χριστιανού επισκόπου Μεδιολάνων Αμβρόσιου. Η περίοδος αυτή είναι η πιο αιματοβαμμένη περίοδος για τους Έλληνες

Στον Κώδικα θέσπισε, όλοι να διαβάζουν την Αγία Γραφή. Όλοι οι ειδωλολάτρες είναι τρελοί και ανόητοι. Κάθε μη-χριστιανός μάρτυρας είναι αναξιόπιστος στο δικαστήριο.

Διέταξε επίσης να καταστραφούν οι ναοί εκτός πόλεων. Απαγορεύεται η είσοδος σε ναούς με πρόστιμο χρυσού. Απαγορεύονται οι αιρετικές συγκεντρώσεις. Όποια αγάλματα έχουν παραμείνει να ξεριζωθούν. Απαγορεύονται τα τραγούδια που υμνούν τους Θεούς. Οι Έλληνες χαρακτηρίζονται ως ανόσιοι και μιαροί, υποκινεί δηλαδή την εξόντωσή τους.

382 Κ.Ε. Καθιερώνεται το Αλληλούια στις Εκκλησίες

Ο Θεοδόσιος καθιερώνει την εβραϊκή λέξη “Αλληλούια” στις Εκκλησίες. Η λέξη αυτή είναι η πολεμική ιαχή των Εβραίων Ζηλωτών και σημαίνει “Δόξα στον Ιεχωβά”. Άλλη μία απόδειξη ότι οι χριστιανοί πιστοί στέλνουν την ενέργειά τους στον Ιεχωβά.

Αναγνωρίζει την Ιουδαϊκή θρησκεία και απαγορεύει την καταστροφή των εβραϊκών συναγωγών. Κοινώς οι Εβραίοι κυκλοφορούν ανενόχλητοι. Το πρόβλημα της χριστιανικής εκκλησίας ήταν οι Έλληνες.

Κατάργησε όλες τις άλλες μεθόδους χρονολόγησης και καθιέρωσε μόνο τη Χριστιανική.

384 Κ.Ε. Καταστροφές σε Βόρεια Ελλάδα και Μικρά Ασία

Ο Θεοδόσιος διορίζει Ύπαρχο Ανατολής τον Ματέριο Κυνήγιο και τον διατάζει να συνεργαστεί με τους τοπικούς χριστιανούς επισκόπους για διωγμούς σε Βόρεια Ελλάδα και Μικρά Ασία. Σκοτώνονται χιλιάδες Έλληνες από τις στρατιές καλόγερων και καίνε όλα τα ελληνικά βιβλία.

387 Κ.Ε. Διωγμοί κατά των Ελλήνων

Καταστρέφονται οι Ελληνικοί ναοί και τα Ελληνικά ιερά και στη θέση τους χτίζονται εκκλησίες ή μεγάλοι σταυροί.

Απαγορεύεται η Ελληνική γλώσσα και καθιερώνεται η λατινική γλώσσα ως επίσημη γλώσσα.

390 Κ.Ε. Σφαγή στον Ιππόδρομο Θεσσαλονίκης

Ο χριστιανός Γότθος στρατηγός Βοθέριχος προσπαθεί να επιβάλλει με τη βία τον χριστιανισμό στους κάτοικους της Θεσσαλονίκης. Οι κάτοικοι εξεγείρονται προσπαθώντας να διατηρήσουν την Ελληνική τους θρησκεία, σκοτώνοντας πολλούς στρατιώτες.

Ο Θεοδόσιος Α’ στη συνέχει καλεί τον λαό της πόλης να παρακολουθήσει τις ιπποδρομίες, υποδυόμενος ότι ήθελε να τους καλοπιάσει. Όταν μαζεύτηκε ο κόσμος στον ιππόδρομο, έκλεισε τις θύρες και τους έσφαξε όλους με τη βοήθεια μισθοφόρων Γότθων στρατιωτών.

Οι ιστορικοί αναφέρουν πάνω από 15.000 και κάποιες πηγές αναφέρουν 30.000. Πρόσφατα βρέθηκε και ο ομαδικός τάφος τους [σύνδεσμος]

391 Κ.Ε. Καταστροφή Σεράπειου Αλεξάνδρειας

Ο χριστιανός Πατριάρχης Αλεξάνδριας Θεόφιλος εξαπολύει διωγμό κατά των Ελλήνων σε ολόκληρη τη Β. Αφρική με τις ορδές των απάνθρωπων μοναχών “Παραβολάνων” που ήταν οπλισμένοι με βαριά ρόπαλα. Κατέστρεψαν και σκότωσαν πολλούς Έλληνες. Λήστεψαν τα σπίτια τους και σκότωσαν όποιον βρήκαν μέσα σε αυτά. Έσπαζαν τα κεφάλια των ιερέων με τα ρόπαλα φωνάζοντας “Ευλογητός ο Θεός”.

Αφού γκρέμισαν τα σπίτια τους, οι Έλληνες τρομοκρατημένοι οχυρώθηκαν στο Ιερό του θεού Σεράπιδος. Ο Πατριάρχης Θεόφιλος πήρε την αποτρόπαια απόφαση και διέταξε την πυρπόληση του κτιρίου. Έτσι ισοπεδώθηκε η γνωστή βιβλιοθήκη του Σεράπειου.

Το ιερό της Θεάς Καλαιστίδος βεβηλώθηκε και σφραγίστηκε για να μετατραπεί αργότερα σε χριστιανική εκκλησία.

Στην Κύπρο παύουν οριστικά τα Μυστήρια της Θεάς Αφροδίτης. Καταστρέφεται ο ναός του Δία στη Σαλαμίνα, Κύπρου. Ο “άγιος” Ευτύχιος καταστρέφει το μαντείο και το ναό της Θεάς Αφροδίτης. Σφάζονται όσοι δεν δέχονται να βαπτιστούν χριστιανοί.

392 Κ.Ε. Καταστροφή Μαντείου Δελφών

Καταστρέφεται πλήρως το Μαντείο των Δελφών.

393 Κ.Ε. Απαγόρευση Γυμναστικών Αγώνων

Ο Ιωάννης Χρυσόστομος απαίτησε από τον Θεοδόσιο Α’ και πέτυχε την κατάργηση των Ολυμπιακών Αγώνων. Καταργήθηκαν επίσης τα Πύθια, τα Άκτια, τα οποία χαρακτηρίστηκαν ελληνικά μιάσματα.

Καταστράφηκε η Ολυμπία και ισοπεδώθηκαν οι βωμοί της.

Οι χριστιανοί αποβιβάστηκαν στη Σαμοθράκη και σκότωσαν όλο το ιερατείο των μυστηρίων και όλους τους οπαδούς τους. Έτσι έσβησαν τα μυστήρια της Σαμοθράκης.

Συμμορίες χριστιανών καλόγερων κατέστρεψαν το μαντείο του Άμμωνος Διός στην Άθυτο της Χαλκιδικής.

Στην Ελευσίνα πυρπολείται το πανάρχαιο ιερό και θανατώνονται στην πυρά ο ιεροφάντης Ιλάριος και όλοι οι ιερείς των μυστηρίων.

395 Κ.Ε. Καταστροφή της Ελλάδας από τον Αλάριχο

Το καλοκαίρι του 395 Κ.Ε. οι Γότθοι με βασιλιά τον Αλάριχο επιτέθηκαν στην Κωνσταντινούπολη και περικύκλωσαν τα τείχη της. Ο χριστιανός επίσκοπος του Αρκαδίου, Φλάβιος Ρουφίνος, πρότεινε στον Αλάριχο να σταματήσουν την πολιορκία της πόλης και να στραφούν προς την Ελλάδα η οποία είχε ακόμα πλούσιους ναούς που μπορούσαν να λεηλατήσουν.

“Ο Ρουφίνος που ήταν φανατικός χριστιανός είχε μεγάλο μίσος κατά των Ελλήνων, γιατί παρέμεναν πιστοί στην πατρώα τους θρησκεία των ολυμπίων θεών, για αυτό πρόσφερε στον Αλάριχο τη λεηλασία της Ελλάδας, διαφυλάσσοντας ο ίδιος την εξουσία τους στην Κωνσταντινούπολη που παρέμενε ακέραιη” –Ζώσιμος “Χρονογραφία”

Οι Γότθοι του Αλάριχου ενισχύθηκαν με τάγματα χριστιανών μοναχών και στη συνέχεια προχώρησαν σε λεηλασίες στη περιοχή της Θράκης, εξαιρώντας όμως πάντα τα κτήματα του Ρουφίνου. Ο Ρωμαϊκός στρατός, υπό τις διαταγές του Ρουφίνου δεν αντέδρασε, ο οποίος μετακίνησε τα στρατεύματά του δυτικά.

Οι Γότθοι με τους χριστιανούς μοναχούς προχώρησαν σε καταστροφές και λεηλασίες των ιερών της Θράκης, Μακεδονίας, Θεσσαλία, Θερμοπύλες και Θήβα. Κατέστρεψαν τη Βοιωτία και προχώρησαν στην Αττική. Λεηλάτησαν και αφάνισαν πάνω από 80 απροστάτευτες πόλεις.

Ο κόσμος φοβισμένος εγκατέλειπε τις πόλεις και τα χωριά και ανέβαινε στα βουνά για να σωθεί.

Στη συνέχεια ο Αλάριχος με τους χριστιανούς μοναχούς κατέστρεψαν τη Μεσσηνία, τα Μέγαρα, τη Φενεό, Νεμέα, Λυκόσουρα, Σπάρτη, Φιγαλία και πολλές ελληνικές πόλεις που καταστράφηκαν ολοσχερώς.

Οι απάνθρωποι μοναχοί κατάστρεψαν τα ιερά του Διός στη Νεμέα και την Ολυμπία, τα αρκαδικά ιερά της Λυκοσούρας εξαφανίστηκαν από προσώπου γης. Οι μοναχοί βασάνιζαν, έσφαζαν και έκαιγαν ζωντανούς τους ιερείς και τους ειδωλολάτρες Έλληνες.

“Οι καταστροφή υπήρξε τόσο μεγάλη από τους φανατισμένους χριστιανούς καλόγερους που δεν είχε προηγούμενο” –Ευνάπιος (ιστορικός)

Η εκτίμηση από τους ιστορικούς είναι ότι ο Αλάριχος και οι χριστιανοί μοναχοί σκότωσαν κάπου στα 15.000.000 Έλληνες.

“Μπορούσες να περπατάς μια ολόκληρη ημέρα, χωρίς να συναντήσεις ούτε έναν άνθρωπο. Οι Ελληνικοί ναοί γκρεμίστηκαν εκ θεμελίων και όπου δεν χτίστηκαν χριστιανικοί, θάφτηκαν κάτω από τόνους χώματος” –Παυσανίας

401 Κ.Ε. Καταστροφές στη Καρχηδόνα

Ο χριστιανικός όχλος της Καρχηδόνας λυντσάρει τους Εθνικούς και καταστρέφει ναούς και αγάλματα. Ο “άγιος” επίσκοπος Πορφύριος οργανώνει μαζικά λυντσαρίσματα εθνικών και καταστρέφει τους 8 Ναούς της Γάζης.

Αφορίζονται με την ΙΕ Σύνοδο όσοι δημιουργούν συγγένειες με εθνικούς ή δεν αποκληρώνουν τους συγγενείς τους που είναι εθνικοί. Οι χριστιανοί με αυτόν τον τρόπο αποκόπτουν τους Εθνικούς από την οικογένειά τους και την κοινωνία.

405 Κ.Ε. Καταστροφή του Ναού της Αρτέμιδος στην Έφεσο

Ο Ιωάννης Χρυσόστομος που ήταν φανατικός εχθρός του Ελληνισμού, έκανε έρανο σε πλούσιες χριστιανές γυναίκες και με τα χρήματα πλήρωσε την κατεδάφιση του Ναού της Αρτέμιδος στην Έφεσο. Αυτός ο Ναός ήταν διπλάσιος σε μέγεθος από τον Παρθενώνα και ήταν ένα από τα 7 θαύματα του αρχαίου κόσμου. Τον Ναό αυτό είχαν διακοσμήσεις οι μεγαλύτεροι καλλιτέχνες της εποχής όπως ο Φειδίας, Πραξιτέλης, Απελλής, Πολύκλειτος και άλλοι.

408 Κ.Ε. Αυτοκράτορας Θεοδόσιος Β’

Αποκλείονται οι Έλληνες από τη δημόσια ζωή της χώρας. Η λατρεία των Ελλήνων θεών θεωρείται “μολυσματική ασθένεια” και “λατρεία Δαιμόνων” τιμωρούμενη με βασανιστήρια, φυλάκιση, εξορία και δήμευση της περιουσίας.

Εκτός του χριστιανισμού που είναι η επίσημη θρησκεία της αυτοκρατορίας, ορίζεται και ο ιουδαϊσμός σαν νόμιμη θρησκεία για τους οπαδούς της.

Ο ισοσκελής σταυρός του Δία, το ιερό σύμβολο των Ελλήνων, εκχυδαΐζεται μεγαλώνοντας το ένα σκέλος του και εισάγεται στην εκκλησία.

Διατάσσεται η καύση όλων των μη-χριστιανικών βιβλίων ειδικά αυτών του νεοπλατωνικού Πορφύριου που ξεσκέπαζαν την πραγματική φύση του χριστιανισμού.

Ο αιμοσταγής χριστιανός μοναχός Υπάτιος, μαζί με ροπαλοφόρους καλόγερους εξοντώνει με βασανιστήρια λάτρεις αρχαίων θεών στη Βιθυνία για να τους πάρει την περιουσία.

Καθαιρούνται όλοι οι μη-χριστιανοί στρατιωτικοί, αυλικοί, δημόσιοι υπάλληλοι και δικαστικοί.

Το χριστιανικό ιερατείο ισοπεδώνει τους ελληνικούς ναούς, αρπάζει τις περιουσίες των Ελλήνων, οι οποίο εξοντώνονται καθολικά.

Γκρεμίζεται από χριστιανούς μοναχούς το χρυσελεφάντινο άγαλμα της θεάς Αθηνάς από τον Παρθενώνα. Καταστρέφεται η ξύλινη σκεπή του ναού και λαφυραγωγείται το ιερό. Οι Έλληνες εθνικοί της Αθήνας χαρακτηρίζονται “οπαδοί των δαιμόνων” και διώκονται.

Δείτε το σύντομο ντοκιμαντέρ του Κώστα Γαβρά που λογοκρίθηκε γιατί λέει την αλήθεια για την καταστροφή της Ακρόπολης από τους χριστιανούς.

415 Κ.Ε. Δολοφονία της Φιλοσόφου Υπατίας

“Κατ’ εκείνον δε τον καιρό πήραν εντολή από τον Κύριλο οι Αλεξανδρινοί “Παραβολάνοι” με ξερά κλαδιά να κάψουν την Υπατία την περιβόητη φιλόσοφο” –Μαλάλας “Χρονογραφία”

Η φιλόσοφος Υπατία δίδασκε ελληνική φιλοσοφία στην Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου. Οι αποκτηνωμένοι χριστιανοί ρασοφόροι την έσυραν έξω από την άμαξά της, την βίασαν, της ξέσκισαν τα ρούχα, της έσπασαν τα κόκαλα, την έγδαραν με κοχύλια, και την κατακρεούργησαν κόβοντάς την σε μικρά κομμάτια τα οποία τα περιέφεραν στους δρόμους της πόλης. Όταν ικανοποιήθηκαν έκαψαν τα κομμάτια της μαζί με τα συγγράμματά της.

Ο Κύριλος της Αλεξάνδρειας ανακηρύχθηκε σε άγιο από την Εκκλησία

500 Κ.Ε. Αποκτήνωση της Ανθρωπότητας

Οι χριστιανοί προβλέπουν αποτυχημένα ότι αυτό το έτος θα γίνει η συντέλεια του κόσμου. Επειδή δεν ήρθε, οι χριστιανοί κατηγορούν τους ειδωλολάτρες που δεν ήρθε ο χριστός και ξεκινούν νέοι διωγμοί των εθνικών.

Είναι πλέον υποχρεωτική η βάπτιση των νηπίων ακόμα και στους μη-χριστιανούς της αυτοκρατορίας.

Εξαφανίζονται οι αποχετεύσεις των οικιών, η Ρωμαϊκή κεντρική θέρμανση και τα κρεβάτια.

Για τα επόμενα 700 χρόνια δεν γράφτηκαν βιβλία. Η Ευρώπη, Μικρά Ασία και Βόρεια Αφρική στέρεψαν πνευματικά. Οι Ρωμαϊκές βιβλιοθήκες απογυμνώθηκαν και από 500.000 τόμους είχαν μείνει μόνο 400 τόμοι σε όλη την Ευρώπη.

528 Κ.Ε. Αυτοκράτορας Ιουστινιανός

Καταργεί τους εξόριστους Ολυμπιακούς Αγώνες στην Αντιόχεια.

Νομοθετεί ότι όλοι όσοι ασχολούνται με μαγεία, μαντική, γοητεία και την Ελληνική θρησκεία θα θανατώνονται με κατασπαραγμό από θηρία, θάνατο στην πυρά, σταύρωση ή ξέσκισμα με σιδερόνυχα.

Απαγορεύει στους Εθνικούς να διδάσκουν. Απαγορεύεται η ελληνική ιατρική, ο οποία χαρακτηρίστηκε γνώση του διαβόλου και τα ιατρικά συγγράμματα κάηκαν. Οι μόνες θεραπευτικές μέθοδοι της εποχής ήταν αφαίμαξη και εξορκισμός.

Απαγορεύτηκε η ταφή μη-χριστιανών και δόθηκε η εντολή να παραχώνονται σαν τα σκυλιά ή να τους πετάνε σε σκουπιδότοπους.

“Πως ανέβηκε η Ρώμη τόσο ψηλά; Μήπως ακολουθώντας το Θεό των χριστιανών; Ή μήπως τους θεούς, τα ιερά των οποίων εσείς γκρεμίζετε; Μα ποιο δικαίωμα μας επιτίθενται… και υπερηφανεύονται για όσα έχουν κάνει;” –Λιβάνιος (ρήτορας)

529 Κ.Ε. Κλείνουν οι Ελληνικές Φιλοσοφικές Σχολές

Ο Ιουστινιανός έκλεισε τις ελληνικές φιλοσοφικές σχολές και δήμευσε τις περιουσίες τους. Κλείνει η Πλατωνική Ακαδημία Αθηνών μετά από 900 χρόνια συνεχούς λειτουργίας.

Οι φιλόσοφοι εξορίζονται μακριά από την Ελλάδα και την Αυτοκρατορία. Οι 7 τελευταίοι διδάσκαλοι καταφεύγουν στο βασιλιά των Περσών Χοσρόη που τους δίνει έδρες στο Πανεπιστήμιο του Ιουντισαπούρ.

532 Κ.Ε. Καταστροφή της Μικράς Ασίας

Ο Μονοφυσίτης Μοναχός Ιωάννης Ασιακός μαζί με τους χριστιανούς οπαδούς διαλύουν ότι έχει απομείνει στη Μικρά Ασία από τις Εθνικές Λατρείες

540 Κ.Ε. Επιδημία στη Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία

Μετά την κατάργηση της Ελληνικής ιατρικής ξεκινά πανδημία στην Ανατολική Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία που εξόντωσε 100.000.000 ανθρώπους. Η εκκλησία αποδίδει την επιδημία στην οργή του Θεού που υπάρχουν ακόμα αιρέσεις και η Ελληνική θρησκεία.

542 Κ.Ε. Ιωάννης Ασιακός Επίσημος Προσηλυτιστής

Ο Αυτοκράτορας Ιουστινιανός ονομάζει τον Ιωάννη Ασιακό επίσημο Προσηλυτιστή της Αυτοκρατορίας εξουσιοδοτημένο να εξοντώσει ή να βαπτίσει τις “ειδωλολατρικές” ψυχές που έχουν απομείνει στην αυτοκρατορία.

562 Κ.Ε. Ανελέητοι διωγμοί Ελλήνων από τους Χριστιανούς

Οι Έλληνες αρνούνται να εκχριστιανιστούν και πληρώνουν το τίμημα με 30.000.000 νεκρούς.

“Η Εκκλησία συνεχώς ‘ανακαλύπτει’ ειδωλολάτρες και τους εκτελεί, τους παλουκώνει, τους σταυρώνει και τους αποκεφαλίζει. Πολλοί αυτοκτονούν για να μην δώσουν τη χαρά στους ιερείς του Χριστού να τους βασανίσουν” –Mac Muller “Christianity & Paganism”

Η Εκκλησία κυνηγούσε τους ειδωλολάτρες για να τους σκοτώσει και να τους πάρει τις περιουσίες. Κάτι που ήταν νόμιμο με βάση το Θεοδοσιανό Κώδικα.

“Στο Βυζάντιο όποιος έλεγε ότι ήταν Έλληνας τον εκτελούσαν επι τόπου […] Επί Θεοδοσίου παντού ακούγονταν κραυγές απελπισίας και θρήνος. Τα θύματα καταδικάζονταν σε θάνατο χωρίς δίκη, τους άρπαζαν την περιουσία αφήνοντας τις γυναίκες και τα παιδιά τους στο δρόμο” –Ζώσιμος “Νέα Ιστορία”

578 Κ.Ε. Αυτοκράτορας Τιβέριος

Συνεχίζουν οι εκτελέσεις. Εκατοντάδες κρυπτο-εθνικοί εκτελούνται, παλουκώνονται, αποκεφαλίζονται και σταυρώνονται.

Ο Τιβέριος στέλνει τον στρατιωτικό διοικητή Θεόφιλο στην Ηλιούπολη της Φοινίκης γιατί οι κάτοικοί της δεν ασπάζονταν τον χριστιανισμό. Ο Θεόφιλος στη συνέχεια προχώρησε σε λεηλασίες, σφαγές και θανατώσεις των κατοίκων με σταύρωση.

Ο χριστιανικός όχλος προχώρησε με “ιερή μανία” στις ταραχές, τις λεηλασίες και τους φόνους.

582 Κ.Ε. Αυτοκράτορας Μαυρίκιος

Συνεχίζουν οι διωγμοί και οι βασανισμοί των Εθνικών από τους χριστιανούς. Ερημώνει η επαρχία και η αυτοκρατορία οδηγείται σε υλική και πνευματική εξαθλίωση.

692 Κ.Ε. Απαγόρευση Εορτών Εθνικών Λατρειών

Στην Πένθεκτη Οικουμενική Σύνοδο απαγορεύονται τα Βρουμάλια, τα Ανθεστήρια, τα Βοτά και άλλες Διονυσιακές και Εθνικές εορτές.

797 Κ.Ε. Αυτοκράτειρα Ειρήνη η Αθηναία

Η περιοχή “Θησείο” των Αθηνών έγινε χριστιανική Εκκλησία αφιερωμένη στον Άγιο Γεώργιο.

802 Κ.Ε. Αυτοκράτορας Νικηφόρος Α’

Προσπάθησε να εκχριστιανίσει τους κάτοικους της Μέσα Μάνης, αλλά απέτυχε καθώς το Ελληνικό στοιχείο ήταν ισχυρό.

815 Κ.Ε. Αυτοκράτειρα Θεοδώρα Β’

Η Θεοδώρα εξόντωσε 100.000 αιρετικών Παυλιανιστών που ήταν επι τω πλείστω Έλληνες.

“Η Θεοδώρα ουδέποτε κατηγορήθηκε για το θάνατο των 100.000 αιρετικών Παυλιανιστών, γιατί ήταν Έλληνες και έπρεπε να το κάνει”

960 Κ.Ε. Σφαγή των Κρητών

“Ύστερα από πολλές άτυχες προσπάθειες ο Νικηφόρος Φωκάς με στόλο τριών χιλιάδων πλοίων νίκησε και πέρασε από μαχαίρι δικαίους και αδίκους […] οι νικητές έσφαξαν πάνω από 40.000 άνδρες Κρητικούς. Το νησί ερημώθηκε τελείως” –Νικος Αγγελής, περιοδικό “Ιστορία Εικονογραφημένη” τεύχος 7

1054 Κ.Ε. Σχίσμα των Εκκλησιών

Στη συνέχεια στην ιστορία ξεκινά ο μεσαίωνας και οι σταυροφορίες με ακόμα περισσότερες δολοφονίες, βασανισμούς και καταστροφές.

1453 Κ.Ε. Άλωση Κωνσταντινούπολης

Οι Έλληνες στην Ρωμαϊκή αυτοκρατορία το 313 Κ.Ε. πριν το ξεκίνημα των διωγμών ήταν περίπου 60.000.000. Αν υπολογίσουμε την αύξησή του πληθυσμού στο 0,5% από το 313 Κ.Ε. μέχρι το 1453 Κ.Ε. θα είχαν φτάσει τα 342.000.000 Έλληνες. Και αυτό το ποσοστό αύξησης του πληθυσμού είναι πολύ συντηρητικό (το ποσοστό ετήσιας αύξησης για την Ελλάδα το 2001 ήταν 5%)

Το 1453 όμως οι Έλληνες αριθμούσαν στα 30.000.000. Αυτό σημαίνει ότι όλους τους αιώνες των διωγμών των χριστιανών πέθαναν πάνω από 300.000.000 Έλληνες.

1821 Κ.Ε. Ελληνική Επανάσταση

Και από το 1453 Κ.Ε. μέχρι το 1821 Κ.Ε. με το ίδιο συντηρητικό ποσοστό αύξησης 0,5% οι Έλληνες θα έπρεπε να ήταν 55.000.000. Κι όμως οι Έλληνες λόγω της τουρκοκρατίας ήταν 7.500.000. Και μην ξεχνάμε ότι μέσα στην Τουρκοκρατία η Εκκλησία δρούσε ανεξάρτητα χωρίς να τους πειράζει κανένας με διάταγμα του Σουλτάνου. Ο κόσμος ήταν που υπέφερε και πέθαινε.

Έτσι διαδόθηκε ο χριστιανισμός στους Έλληνες. Με εκατομμύρια νεκρούς, με καύσεις βιβλίων, με βασανιστήρια και τρομοκρατία.

Παραπομπές
 
Όσες φορές και να τα διαβάσω όλα αυτά τα εγκλήματα, εξαγριώνομαι όλο και περισσότερο. Όταν τα αναφέρεις στους νεοέλληνες, το μόνο που έχουν να πουν είναι ότι μόνο η ιερά εξέταση των καθολικών διέπραξε τέτοια εγκλήματα. Αρνούνται την πραγματικότητα και σε συζητήσεις που έχω συμμετάσχει (χωρίς βέβαια να δηλώνω τι είμαι), όταν πλέον δεν έχουν επιχειρήματα, φαίνονται στην όψη με ένα απλανές βλέμμα, σαν να μπλοκάρει ο εγκέφαλός τους.
 
όταν πλέον δεν έχουν επιχειρήματα, φαίνονται στην όψη με ένα απλανές βλέμμα, σαν να μπλοκάρει ο εγκέφαλός τους.
Εμένα με έχουνε πει "απατρίωτο μαλάκα" (δεν υπάρχει καν η λέξη απατρίωτος), ενώ εκείνοι προσκυνούν έναν ανύπαρκτο εβραίο που τους υποδούλωσε για 1500 χρόνια. Τους είπα εκεί κάποια επιχειρήματα αλλά μετά απλά έφυγα γιατί οι χριστιανοί δεν θα κάτσουν να σκεφτούν.
 
Κάποτε προσπαθούσα να έρθω σε μια πολιτισμένη αντιπαράθεση με επιχειρήματα αλλά τελικά καταλάβα ότι δεν γίνεται τίποτα, έχεις απέναντι σου φανατισμένους που έχουν προγραμματιστεί με έναν συγκεκριμένο τρόπο. Με έχουν κατηγορήσει στο παρελθόν ακόμη και απο το στενό περιβάλλον μου για όλα τα άσχημα τα οποία στην ουσία αυτοί εκπροσωπούν. Προτιμώ να ασχολούμαι με άτομα που έχουν ανοιχτό μυαλό πάρα με τέτοιους ηλίθιους, εξάλλου και ο Αρχιερέας Hoodedcobra666 είπε σε ένα από τα κηρύγματα του ότι η μάζα των περισσότερων χριστιανών είναι σαν ληγμένες μπαταρίες χωρίς ενδιαφέρον για τον Σατανά 😄
 
Υπάρχουν και μερικοί φανατικοί χριστιανοί (θέλω να πιστεύω ότι είναι οι λιγότεροι), που δεν θα δίσταζαν να σκοτώσουν ανθρώπους σαν εμάς. Έχω δύο άτομα στην εργασία μου, που αν μάθαιναν τι είμαι, θα έστηναν τα ξύλα στον προαύλιο χώρο για την πυρά. Είναι επικίνδυνοι.
 
Υπάρχουν και μερικοί φανατικοί χριστιανοί (θέλω να πιστεύω ότι είναι οι λιγότεροι), που δεν θα δίσταζαν να σκοτώσουν ανθρώπους σαν εμάς. Έχω δύο άτομα στην εργασία μου, που αν μάθαιναν τι είμαι, θα έστηναν τα ξύλα στον προαύλιο χώρο για την πυρά. Είναι επικίνδυνοι.
Πραγματικά υπάρχουν κάποιοι τέτοιοι τους έχω γνωρίσει και εγώ, γιαυτό είναι πολύ σημαντικό να κρατούμε το απόρρητο των πεποιθησεων μας
 

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Satan

Back
Top