Welcome to the Temple of Zeus's Official Forums!

Welcome to the official forums for the Temple of Zeus. Please consider registering an account to join our community.

Άνουβις και Ίσιδα

Θυμάμαι κάποτε έκανα μια εγχείρηση και σε αυτή την εγχείρηση είδα ένα όνειρο, ένα μέρος με πολύ μεγάλες πόρτες, τεράστιες, και μαυροφορεμένους φύλακες. Σε αυτό το όνειρο, λοιπόν, ήταν κάποιος που μόλις είχε πεθάνει και έψαχνε να βρει έναν τρόπο να βγει έξω. Του είπα ότι θα τον βοηθήσω και του βρήκα μια πύλη. Ήταν να περάσει, αλλά καθώς αυτός περνούσε, το όνειρο άλλαξε πλάνο και είδα ότι κι εγώ ήμουν μαυροφορεμένος.
Δύο βδομάδες μετά, πήγα σπίτι και είδα σε όνειρο μέσα στο σπίτι μου, στο δωμάτιο που κοιμόμουν, αλλά εγώ δεν ήμουν στο κρεβάτι. Στο όνειρο, είχα επίσκεψη από τον Άνουβι και την Ίσιδα, οι οποίοι παρουσιάστηκαν επίσης σαν μαυροφορεμένοι.
Εγώ ήμουν Χριστιανός θρησκός έως τότε, γιατί το όνειρο το είδα στα 30 μου και έβλεπα εφιάλτες από τα 10. Δηλαδή, είχα ήδη 20 χρόνια εφιάλτων. Και απορήσα γιατί δεν ήρθε κάποιος άγγελος, αλλά ήρθε η Ίσιδα με τον Άνουβι.
Και μετά από αυτό, είχα κι άλλα πολλά όνειρα που θα τα πω κι εδώ εν καιρώ, καθώς και συναντήσεις με άλλους θεούς σε όνειρα, οι οποίοι σχέδον πάντα ήταν μαυροφορεμένοι. Οι μαυροφορεμένοι στην Αίγυπτο δεν είναι σκοτάδι, αλλά κάτι ανώτερο.
Όλα όσα είπα ως τώρα φαίνονται παράξενα , αλλά δεν ήρθα εδώ για να σας κοροϊδέψω. Θέλω να μάθω ίσως κάτι που δεν ξέρω, μια διαφορετική άποψη, να συνδυάσω τη γνώση μου με την επόμενη. Και ίσως να υπάρχουν και άλλοι με τέτοια όνειρα.
Ακόμα θα ήθελα να σας πω ότι, βάσει των ονείρων μου, έχω δει και τους Ολύμπιους, αλλά όχι απλά σε ένα όνειρο, σε πολλαπλές συνεχείς. Ναι, είναι όνειρα, αλλά τα όνειρα που είδα είναι ίσως ξεχασμένες μνήμες, μια ιστορία που να έχει διαγραφεί από κάπου.
Αυτά για την ώρα. Θα επανέλθω.

Official Temple of Zeus Links

Back