ben beyazı kremsi ve sadece bi renk olarak yada elektrikli enerjiymiş gibi imgeliyordum. yanlış mı ?Doğası gereği -genellikle- evet.
Eğer ki bir koruma çalışması yapacaksam tehditkar ve hırçın bir altın enerjiler imgelerim. Eğer yaratıcı runelerle içsel bir değişim çalışması yapacaksam kararlı ve sakin mavi enerjiler imgelerim. Bunu kimseye sormadım çünkü nasıl büyü yapmayı biliyorum.ben beyazı kremsi ve sadece bi renk olarak yada elektrikli enerjiymiş gibi imgeliyordum. yanlış mı ?
Birde ben yaklaşık 1 ay boyunca meditasyonları bırakmıştım psikolejik problemlerimden dolayı odaklanamıyordum. ancak yaklaşık 2 haftadır devam ediyorum bu bana büyük bir kayıp yaşatmışmıdır ? ve o açığı kapatmak için neler yapmam gerekir ?Eğer ki bir koruma çalışması yapacaksam tehditkar ve hırçın bir altın enerjiler imgelerim. Eğer yaratıcı runelerle içsel bir değişim çalışması yapacaksam kararlı ve sakin mavi enerjiler imgelerim. Bunu kimseye sormadım çünkü nasıl büyü yapmayı biliyorum.
Enerji doğası gereği vızıltı gibidir elektrik benzetmeniz doğruydu.
Bu konuda gelecekte karşılaşabileceğiniz kararsızlıklar karşısında endişelenmek yerine iç güdülerinizi takip edebilirsiniz. Çünkü zaten büyü yapmayı biliyorsunuz, bu hayatınızda değilse bile.
Kanımızda efelik olmasa bu dağ başında ne işimiz var? Bolu beyleri utansın.
aa... meğerse hayatımda yaşadığım sorunlar yanlış imgelemelerimden dolayıymış. koruma auramı çok agresif şekilde programlıyordum hatta kendimi öyle bi kasıyordum ki algiz titretirken koruma auramaİmgeleyeceğiniz ışığın rengini ve yapısını, yaptığınız çalışmaya göre değiştirebilirsiniz. Daha ileri seviyelerde bu kendiliğinden oturacaktır.
Koruma aurası yapıyorsanız ışığın rengini altın sarısı olarak kullanın, saf beyaz kullanmak veya enerjiyi çok agresif bir şekilde programlammak, uzun süreli uygulandığında koruma auranızın diğer insanları sizden uzaklaştırmasına sebep olabilir. Enerjiye niyet aşılama ve yönetme konusunda belli bir seviyeye geldikten sonra daha ileri çalışmalar yapabilirsiniz.
Ne yaptığınızdan emin değilseniz, yeterli tecrübe elde edene kadar daima basit ve güvenilir renkleri ve imgeleri kullanın.
. ya ben böyle şeyleri keşke önceden öğrenebilseydim.Koruma aurası sırasında rünleri, oluşturduğunuz koruma aurasının üzerinde imgeleyin ve parlatın. Bu parlama esnasında rünlerin gücüyle çok güçlü bir koruma aurası oluşturduğunuzu imgeleyin, bu koruma aurasını göz alıcı bir şekilde parlatın ve ilahi bir şekilde korunduğunuza dair bir irade oluşturun. Koruma aurasının agresif şekilde programlanması, geçmişteki RTR takvimleri gibi dönemlerde kullanılabilir bir yöntemdi ama günlük koruma auranız için bu denli agresif imgelemelere gerek yok.
Çok ama çok teşekkür ederim. Emekleriniz için.Koruma aurası sırasında rünleri, oluşturduğunuz koruma aurasının üzerinde imgeleyin ve parlatın. Bu parlama esnasında rünlerin gücüyle çok güçlü bir koruma aurası oluşturduğunuzu imgeleyin, bu koruma aurasını göz alıcı bir şekilde parlatın ve ilahi bir şekilde korunduğunuza dair bir irade oluşturun. Koruma aurasının agresif şekilde programlanması, geçmişteki RTR takvimleri gibi dönemlerde kullanılabilir bir yöntemdi ama günlük koruma auranız için bu denli agresif imgelemelere gerek yok.
Sadece Algiz titretiyorsanız, ek olarak Sowilo rününü de korumanıza dahil edin.
İlahi bir şekilde korunuyorsanız, hiçbir şey size dokunamaz. Hiçbir şey size dokunamıyorsa da, zarar görmez ve negatif şeylerle karşılaşmazsınız. Koruma auranızı bu güven, emniyet ve dokunulmazlık hissi üzerine kurun. Yolda ilerledikçe, gerekli durumlarda veya aciliyet dönemlerinde daha agresif ve güçlü aura korumaları da oluşturabilirsiniz.
Temizlik ve arındırma çalışmalarınızda ise çok güçlü, arındırıcı, temizleyici ve sağlıklı Güneş ışınlarının içinize nüfuz ederek ve içinizden geçerek sizi temizlediğini, tüm kirden ve negatif her şeyden arındırdığını ve serbest bıraktığını imgeleyin. Işığın rengi altın-beyaz olsun, temizlik çalışmalarında sadece beyaz da kullanılabilir ama mevcut seviyenizde iki rengi birleşik şekilde kullanın. Güneş ışınlarının gücü, sizi yok edecek kadar yoğun olmalarından değil, bunun yerine, sizi temizleyebilecek kadar saf ve ışık dolu olmalarından gelsin.
Bu verdiğim detayları, ruhaniyeti kendi algılama biçiminizle uyumlu olacak şekilde değiştirin. İlerledikçe, nasıl hissettirdiği önemli olmayacaktır zira gerçek hissiyat gelecektir.
Birde konu açıkken bunuda sormak istiyorum sakıncası yoksa, Çakraları bir enerjisel piramit yada renkli bir auralı piramit şeklinde imgeliyorum. bu doğru mu ? resmen bir piramit olarak ama.Koruma aurası sırasında rünleri, oluşturduğunuz koruma aurasının üzerinde imgeleyin ve parlatın. Bu parlama esnasında rünlerin gücüyle çok güçlü bir koruma aurası oluşturduğunuzu imgeleyin, bu koruma aurasını göz alıcı bir şekilde parlatın ve ilahi bir şekilde korunduğunuza dair bir irade oluşturun. Koruma aurasının agresif şekilde programlanması, geçmişteki RTR takvimleri gibi dönemlerde kullanılabilir bir yöntemdi ama günlük koruma auranız için bu denli agresif imgelemelere gerek yok.
Sadece Algiz titretiyorsanız, ek olarak Sowilo rününü de korumanıza dahil edin.
İlahi bir şekilde korunuyorsanız, hiçbir şey size dokunamaz. Hiçbir şey size dokunamıyorsa da, zarar görmez ve negatif şeylerle karşılaşmazsınız. Koruma auranızı bu güven, emniyet ve dokunulmazlık hissi üzerine kurun. Yolda ilerledikçe, gerekli durumlarda veya aciliyet dönemlerinde daha agresif ve güçlü aura korumaları da oluşturabilirsiniz.
Temizlik ve arındırma çalışmalarınızda ise çok güçlü, arındırıcı, temizleyici ve sağlıklı Güneş ışınlarının içinize nüfuz ederek ve içinizden geçerek sizi temizlediğini, tüm kirden ve negatif her şeyden arındırdığını ve serbest bıraktığını imgeleyin. Işığın rengi altın-beyaz olsun, temizlik çalışmalarında sadece beyaz da kullanılabilir ama mevcut seviyenizde iki rengi birleşik şekilde kullanın. Güneş ışınlarının gücü, sizi yok edecek kadar yoğun olmalarından değil, bunun yerine, sizi temizleyebilecek kadar saf ve ışık dolu olmalarından gelsin.
Bu verdiğim detayları, ruhaniyeti kendi algılama biçiminizle uyumlu olacak şekilde değiştirin. İlerledikçe, nasıl hissettirdiği önemli olmayacaktır zira gerçek hissiyat gelecektir.
Evet, bu şekilde yapmanız gerekiyor. Çakrayı üç boyutlu bir piramit olarak imgeleyin, rengi de çakranın kendi renginde olmalıdır.
"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Shaitan