Welcome to the Temple of Zeus's Official Forums!

Welcome to the official forums for the Temple of Zeus. Please consider registering an account to join our community.

Öfke kontrolü

Cherrybloom

New member
Esenlikler,
Şu sıralar öfkemi kontrol etmek de aşırı zorlanıyorum. 3 ay önce dehb ilacını bıraktım ama bu ilacı bir 9-10 ay kullandım. 1 ay önce de muadili başka bir dehb ilacını kullanmayı bıraktım ama her ne olduysa bu ilaçların sinir sistemimde ciddi etkiler bıraktığını düşünüyorum bunu psikiyatristime de söyledim ama bunu desteklemedi; belki gerçekten bundan değildir ama bağımlılık yapan ilaçlara, başka psikiyatristler bağımlılık yaptığını söylerken, o asla bağımlılık yapmaz diye söylüyordu ve güvenim kırıldı. Son 1 yıldır çok dürtüsel davranıyorum ve son zamanlarda cidden öfkeden gözüm dönüyor. Sürekli aile içinde de kavga oluyor ve gerçekten çok sabrediyorum tatlı dille konuşuyorum elimden geleni yapıyorum ama ailem ve özellikle kardeşim beni kışkırtmaya devam ediyor o noktada da bir kutunun içine bastırılmış balon gibi aniden patlıyorum ve hiçbir şey gözüm görmez oluyor. Şuan sakinken bunu yazdığım için söylerken utanıyorum ama o sinirli halimdeyken elimde bıçak olsa düşünmeden karşı tarafı parçalara ayırırım o kadar gözüm dönüyor ve maalesef yeri geliyor şiddet uygulamadan duramıyorum o an hırsımı bir şeyden çıkarma isteği geliyor. Çok dürtüsel ve ani öfkelenmelerim başladı ve düzenli meditasyon da yapıyorum ama bir türlü bu konuda kendimi tutamıyorum. Ne yapabilirim bu öfkemi nasıl geçirebilirim?

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Shaitan

Back