Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

[Çeviri] Koruma Aurasının İçsel İşlevi

Sonne

Moderator
Bu metin, Joy of Satan Muhafızı NakedPluto’nun forumlardaki yazısından çevrilmiştir.

Koruma Aurası sadece dış ruhani düşmanlar, Yahudiler ve diğer varlıklar vesaire ile ilgili değildir, aynı zamanda sizi iç ve dış “düşmanlardan”, dikkat dağıtıcı istilacılardan ve kaosa giden sonsuz yollardan koruma işlevi de görür.

Elektromanyetik güçleri, lanetleri, kötü niyeti ve ilgili şeyleri saptırmanın bariz enerjik işlevinin yanı sıra, enerjik yönü tarafından korumaya programlanmış olması koşuluyla (Beni negatif enerjiden korur), düşünce kalıplarınızı da saptırarak ve filtreleyerek algınızı sapmalardan, dikkat dağınıklıklarından korumaya yardımcı olarak içsel ilerlemeyi de etkiler ve mümkün kılar.

Zihninizin algısı, nasıl tepki verdiğinize ve nasıl davrandığınıza, dolayısıyla varoluş yolunuza yönlendirilir. Bu algı, pek çok şeyin yanı sıra kendinize olan saygınız ve sizi yetersizliğin negatif kutbundan yukarı çekmenizdir.

Koruma Aurasını yaptığınız ilk yıllarda, herhangi bir ruhsal saldırıyı silmekten başka bir şey yapmıyor gibi görünebilir, ancak çok daha fazla şey yapar ve bu yıllar ve yıllar sonra görülür. Koruma Aurası, bu meditasyon ve temizlik rutinleri ile birlikte düşünüldüğünde, kesinlikle sizi kendi içinizdeki – olumsuz değişime – karşı da bağışık hâle getirecektir.

İçsel ve dışsal kozmik bir dans içinde sonsuza kadar değiştiğimizi veya evrimleştiğimizi, geliştiğimizi ya da sonunda daha iyi ya da daha kötü bir sonuca ulaşmak için bir süreliğine durgunlaştığımızı anlamak çok önemlidir.

Hayatımızı yaşarken ve hayatla yüzleşirken, bilinçli ya da bilinçsiz, her iki şekilde de özümsenen dış etkilerin bombardımanına uğrarız ve bu da algımızı büker. Koruma Aurası, zaman içinde, kendi içinizdeki varoluşun olumsuz ya da yıkıcı bir şekilde değişmesine boyun eğmemenize yardımcı olacaktır. Böylece hücreden yaşamınızın makrosuna kadar olumlu yolu ve tepkiyi de mümkün kılar.

İnkârın doğası varsayılan olarak mevcuttur ve gereklidir. Normal bir insanda kimliğiniz ve “kim olduğunuz” tamamen kendi çevresi ve yaşamının izleridir, ancak SS’in uygulanması bağlamında Koruma Aurası ile kimlik, yaşamı seçme ve yönlendirme özgürlüğümüzdür. Koruma Aurası bunu yapmanın ve yolda ilerlemenin sağlayıcısıdır ve Koruma Auranızı günlük olarak yapmanız gerekli ve kritiktir, çünkü bu “düşman” ile ilgili değil, yaşamda ilerleyebilmek ve gerçek sizi kendinize şekil vermek için getirmekle ilgilidir.

“Saldırıya uğramadıkları” için Koruma Aurası yapmayan pek çok insan var. Bu, kendi içinde, kendinize yönelik bir saldırıdır. Bunu daha iyi gelişmek ve maddesel bir varlık olmak için yapın.

Çok güzel bir yazı. Koruma Aurası ile sanki kendimi filtrelemiş gibi oluyorum. Beni güvende hissettiriyor. Çevremde insanlar olaylar yaşarken benim her şeyim güzel ilerleyebiliyor. Ne olursa olsun dört ayak üzerine düşüyorum bir şekilde.

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Satan

Back