Welcome to the Temple of Zeus's Official Forums!

Welcome to the official forums for the Temple of Zeus. Please consider registering an account to join our community.

Yardım edin

tesmeh

New member
Merhabalar ben genç bir kardeşinizim 1 hafta önce rüyamda zeusu gördüm araştırırken size denk geldim bir zevist olmak istiyorum ama teknik anlamda hiçbir bilgim ve deneyimim yok basit bir meditasyona bile dayanamıyorum ne yapmam lazım lütfen bana yol gösterin

Merhabalar ben genç bir kardeşinizim 1 hafta önce rüyamda zeusu gördüm araştırırken size denk geldim bir zevist olmak istiyorum ama teknik anlamda hiçbir bilgim ve deneyimim yok basit bir meditasyona bile dayanamıyorum ne yapmam lazım lütfen bana yol gösterin
Burayı bulduysanız elbet bir sebebi var, eğer inanç bakımından buraya ısındıysanız Adanma Ritüeli'ni gerçekleştirmelisiniz. Bu noktada arzu bakımından daha arzulu hissedeceksiniz çünkü az ya da çok Zeus'un enerjilerini deneyimleyeceksiniz. Eğer kafa karışıklıklarınız var ise ve meditasyon yapmakta zorlanıyor iseniz, şimdilik Forum'da ve sitemizde daha çok vakit geçirip Temel Meditasyon ve Aura Temizliği gibi basit meditasyonlara içinizden geldikçe başlayabilirsiniz. Fakat bu meditasyon pratiklerini sözde dinlerin pratikleri ile karıştırmayın, bunlar birer armağandır. Yapılmadığı takdirde 'günah' olan uygulamalar değildir. Acele etmeyin ve Zeus'u öğrenip anlamanın tadını çıkarın, Esenlikler.

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Shaitan

Back