Welcome to the Temple of Zeus's Official Forums!

Welcome to the official forums for the Temple of Zeus. Please consider registering an account to join our community.

Yanlışlıkla m*slüman laflarını söylemek/düşünmek

anonymous042

Member
Arkadaşlar maalesef arasıra müslümanların helal haram lafı aklımdan geçiyor içimden yanlışlıkla söyledim mesela bu gün. aynı zamanda bazende ağız alışkanlığı oluyor onların inandığı şeyin adın söylüyorum sinirlenip konusunca yanlışlıkla ama sonra reddediyorum kötü hissediyorum. Tanrılar buna kızar mı ? ihanet etmiş gibi hissediyorum öyle olunca yüce Babamıza. :(

Paniğe kapılmamalısınız çünkü bu onlara sadece yalnış bir güç verir. Tanrılar herkesin gerçek niyetini bilir, kontrol etmeye çalıştığınız garip düşünceler onları rahatsız etmez.

Durumu içselleştirmeyin çünkü bu korkuyu gerçeğe yansıtır fakat bu da doğru değildir. Özellikle de telafi etmek için boşluk meditasyonu yapıyorsanız.

Bunun üzerine gerçekten çalışmak istiyorsanız Nauthiz ve Isa gibi enerjileri kullanabilirsiniz. Şuanda olduğu gibi ölçülebilir olanı yazmak ve zihninizde tekrar etmek yapabileceğiniz egzersizlerdendir. Olumlu ve doğru ifadelere odaklanın.

Buradaki sorun ''helal, haram'' dan ziyade olumsuz düşüncelere çok fazla kredi vermeniz olduğunu görüyorum. Benzer zihinsel baskılardan uzun süre bende muzdarip kaldım, bir şeyler yazmadan edemezdim.

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Shaitan

Back