Header Wallpaper

Yalnızım ve bu canımı yakıyor

AvatarTheDarknessInLight6661 min to read

Esenlikler,

Kendimi kalabalık ortamlarla bile yalnız hissediyorum. Nerede, hangi zamanda farketmeksizin sürekli yalnızım. İnsanlarla kurduğum iletişim samimi gelmiyor ve çok anlamsız hissettiriyor. İletişimden kaçınma gibi bir eğilimim yok ama vakit geçirdiğim insanlar bile beni çok yalnız hissettiriyor. Romantik bir ilişkinin iyi geleceğini düşünüyorum bazen ama o da yok. Bu konuda tavsiyeleriniz var mı?

İyi Günler.

Şöyle bir bakınca aslında herkes yalnızdır. Buna yüklediğimiz anlamlar canımızı acıtabilir bazen.
İnanın romantik bir ilişkide bile yalnız hissedebilirsiniz

Bu konuda söylenecek çok şey var. Ondan önce ben size bir soru sorayım ve ufak sohbetimize ondan sonra devam edelim. Hayatınızın her döneminde bu yalnızlık hissi peşinizden geldi mi yoksa hayatınızın yalnızca bu dönemine mi ait?

Alena666said:
TheDarknessInLight666said:

Esenlikler,

Kendimi kalabalık ortamlarla bile yalnız hissediyorum. Nerede, hangi zamanda farketmeksizin sürekli yalnızım. İnsanlarla kurduğum iletişim samimi gelmiyor ve çok anlamsız hissettiriyor. İletişimden kaçınma gibi bir eğilimim yok ama vakit geçirdiğim insanlar bile beni çok yalnız hissettiriyor. Romantik bir ilişkinin iyi geleceğini düşünüyorum bazen ama o da yok. Bu konuda tavsiyeleriniz var mı?

İyi Günler.

Esenlikler,

Burada yaklaşık 1 saattir uzun uzun, düşüne düşüne sana güzel ve bilgilendirici bir yazı yazdım. Fakat salaklığım yüzünden silindi, bu yüzden kisa keseceğim.

Tavsiyeniz için teşekkür ederim. Yazınızı hayatıma oturtmaya çalışacağım.

Spinesaid:

Bu konuda söylenecek çok şey var. Ondan önce ben size bir soru sorayım ve ufak sohbetimize ondan sonra devam edelim. Hayatınızın her döneminde bu yalnızlık hissi peşinizden geldi mi yoksa hayatınızın yalnızca bu dönemine mi ait?

Mail yoluyla size ulaşacağım. Açıklayayım kendimi.