13thknightofthedragon said:
Bundan seneler öncesinden bugüne kadar çocukların down sendromlu doğma, zihinsel veya fiziksel sorunlar ile doğma oranlarının artışına bakar mısın? Annelerin aşılanması yüzünden çocukların kol ve bacak kaslarının gelişmeden dünyaya geldiği resimleri inceler misin? Aşı tarihini biraz daha incelemeni tavsiye ediyorum. Ya da bir kaç sene bekle ve covid aşılarının ne yaptığını gör. Şuanda dünyada aşılama baskısı ne kadar artıyor. Bizleri eve hapsetmek ve devamında farklı amaçlar için neler yapıyorlar. Aşı olan ve ölen insanlar gördüm, aşı olmadan ölen insanlar gördüm. Aşı günümüzde yahudi sisteminin bir parçasıdır, bir para kazanma metodudur. Bizlerin hayatlarına hiç bir zaman önem vermezler. Araştırmalarına devam ettikçe ne demek istediğimi anlayacaksın. Bebek pudrasınının içine bebekleri yumurtalık kanseri yapan veya annesini akciğer kanseri yapan kimyasallar koyan şirketlere güvenmeden önce iyice düşün.
Esenlikler,
Söylediklerinizdeki eksiklikleri kapamak adına yazıyorum, yazınız onun harici iyi.
Aşı aslında bilimin kendisi gibi bir Centil ürünüdür. Yahudiler "kontrol edemiyorsan sız ya da yönlendir" anlayışını benimsemişlerdir. Ateistlerin çoğunlukla Einstein'ı peygamber yapması ve sol ideolojilere çekilmesi bu yüzdendir. Milliyetçiler ise genelde dinlerini terk etmezler. Bilim insanlarına o kadar işkenceden sonra engelleyemeyeceklerini görünce sızmaya başladılar. Aşı dediğimiz şey de aslında en az birkaç yıl ya da ömür boyu giden ve koruyan bir üründür. 2019 yılında Fauci kendi konuşmasında belirtiyor, aşıların her türlü test ve üretim aşamasından geçmesi en az 10 yıl sürer diye. Covid-19 aşısı bu açıdan bilimsel bir aşı kavramıyla bağdaşmaz. Ne gerekli korumayı sağlar ne de gerekli testlerden geçmiştir.
"2 ayda bir aşı olacaksın, non-spiritual person! Evet, bu aşı non-spiritual person! 2019'da Fauci Efendimiz 10 yıl dedi ama bilim çok gelişti, non-spiritual person, o yüzden kısa sürede aşı üretebiliyoruz! Bağışıklık sisteminin sadece 4'te 1'ini uyarmış olabilir ancak bu bir aşı non-spiritual person!"
Bu ürüne aşı dersek gerçek Centil bilim adamlarının kemiklerini sızlatmış oluruz. Aşı kavramı da CDC tarafından geçen aylarda değiştirildi. Tanım şu şekilde değiştirildi;
Önceki tanım: A product that stimulates a person’s immune system to produce immunity to a specific disease, protecting the person from that disease. Vaccines are usually administered through needle injections, but can also be administered by mouth or sprayed into the nose.
Güncel tanım: A preparation that is used to stimulate the body’s immune response against diseases. Vaccines are usually administered through needle injections, but some can be administered by mouth or sprayed into the nose.
İlkinde bağışıklık sistemini uyarıyor ve bağışıklık sistemi üretiyor anlamı var. Güncel tanımda ise bağışıklık tepkisini uyarıyor. Aşılama tanımı da değişti. "Bağışıklık sağlar" yerine "korur" olarak değiştirildi. Bunlar ufak tefek değişimler, ne olacak diyebilirsiniz ancak sizi ölüm oranı düşük olan bir virüs yüzünden "tek çare bizim ürettiğimiz aşı" sonucuna yönlendiriyorlar. Biz tabii ki her zaman belirttiğimiz gibi kimsenin aşı kararına karışmıyoruz. Ancak vazifemiz, sadece bilgiyi sağlamak. Bizim sunduğumuz bilgiler yeterli gelmezse ve kişi aşılanmak isterse saygı duymaktan başka yapabileceğimiz bir şey yok. Ancak hakkımız olan düşünce özgürlüğünü ve bilginin yayılmasını kanunlar çerçevesinde kullanmaya devam edeceğiz.
İyi akşamlar.